slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας της Δημοκρατίας η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να αποκλείσει 70.000 Έλληνες που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία από τις Ευρωεκλογές»


«Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας της Δημοκρατίας η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να αποκλείσει 70.000 Έλληνες που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία από τις Ευρωεκλογές»
«Η συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης υποκρύπτει σκοπιμότητες»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτηση του προς την Ευρωπαική Επιτροπή θέτει το ζήτημα του αποκλεισμού από τις Ευρωεκλογές των Ελλήνων που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία μετά από απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης με πρόσχημα ένα ενδεχόμενο BREXIT, την ώρα που όλες οι χώρες της ΕΕ έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν κανονικά εκλογικά τμήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μία απόφαση που υποκρύπτει σοβαρές μικροκομματικές σκοπιμότητες αλλά μπορεί να θεωρηθεί επίσης ένα σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Αναλυτικά η ερώτηση:

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Αποκριάτικο χορό διοργανώνει το 2ο Γυμνάσιο Νάξου


Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (27/02/2019)




Προς ενημέρωση σας, 
αποστέλλουμε τη συνέντευξη του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίκου Μανιού στο ραδιοφωνικό σταθμό "Μεσόγειος στο Κόκκινο", στην εκπομπή "Γραμμή Παροναξίας" και το δημοσιογράφο κ. Πάνο Καρανίκα, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.