slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές από τη ‘’Νησιωτική Πολιτεία’’ και το Νίκο Μαϊτό


Ε Υ Χ Ε Σ
 Η ‘’Νησιωτική Πολιτεία’’ και ο Νίκος Μαϊτός εύχονται σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται,Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένο το νέο έτος.
Το 2014 να σηματοδοτήσει ριζικές αλλαγές για τον τόπο μας και τη ζωή μας, γιατί και το θέλουμε και ...

Μαράκης τέλος οι αντίπαλοι των Μαργαρίτη Μαιτου

Είναι  σχεδόν οριστικό ότι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα πάμε  τελικά με  τέσσερεις  συνδυασμούς. Καθώς   όπως  όλα δείχνουν   ο  Νίκος Μαράκης δεν τα κατάφερε και ούτε και κάποιες κινήσεις που ακουγόταν δείτε  ποιοι είναι .....

Δύο νέα κόμματα στις εκλογές!

Το ένα θα βρίσκεται δεξιότερα της Ν.∆. και το άλλο θα υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχµή

Την πιθανή προοπτική της συµµετοχής δύο νέων κοµµάτων στις προσεχείς εκλογές ενδεχοµένως να δει το εκλογικό σώµα. 
Συγκεκριµένα, εκτός από το «κόµµα της δραχµής» περί του οποίου είχαν, σε προηγούµενο φύλλο, εκτενές ρεπορτάζ και ανάλυση, ερευνάται η δυνατότητα δηµιουργίας ενός νέου πατριωτικού και εθνικιστικού κόµµατος, δεξιότερα της Νέας ∆ηµοκρατίας, το οποίο ουδεµία σχέση θα έχει µε τη Χρυσή Αυγή και τις...

Με απόφαση Σαμαρά η χορήγηση του ΕΚΑΣ

Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας
Δίχως όρια ηλικίας η χορήγηση ΕΚΑΣ, από το 2014, για όσους έχουν αναπηρία άνω του 80%, με απόφαση του πρωθυπουργού…
Από το 2014, θα δικαιούνται ΕΚΑΣ, όσοι έχουν αναπηρία 80% και πάνω, χωρίς όρια ηλικίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δήλωσή του έξω από το.....

Ευχές από Χαράλαμπο Κόκκινο

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
του Χαράλαμπου Κόκκινου
επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

ΤΟ 2014
ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

            Σε λίγες ώρες η ανθρωπότητα συναντά το νέο έτος, το 2014. Όλοι ενώνουμε τις επιθυμίες και τις ευχές μας, να είναι ένα έτος ειρηνικό, δημιουργικό, γεμάτο δύναμη, υγεία και ευημερία για όλο τον κόσμο.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Με επιτυχία ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά σε όλα τα παιδάκια








psts.gr: Πάρος - Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Ευχές από τον Βασίλη Βαλληνδρά και το Naxos Tours

Ευχές για τη νέα Χρονιά! από το Γιάννη Βλασερο











 

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον σύλλογο Ναξίων Κρήτης


Ο
Πρόερδος
και το Δ.Σ. του
συλλόγου Ναξίων Κρήτης
εύχονται σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τις οικογένειές τους 
η νέα χρονιά να τους φέρει υγεία, αγάπη, ειρήνη, ευημερία και αισιοδοξία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
                 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Τη χρονιά που φεύγει συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς μνημονίου, τρία χρόνια από τη στιγμή που το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό του δικομματισμού παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές.
Οι ίδιοι που ψήφιζαν νέους μνημονιακούς νόμους ύφεσης και ανεργίας, συνέχισαν να μιλούν για  μεταρρυθμίσεις και ανάκαμψη και για ένα success story που υπήρχε μόνο μέσα στο....

Ενα βιβλίο από τον Μ. Ιγνατίου για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτή τη χώρα»

Το ερώτημα που είχε τότε θέσει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «Ποιος Κυβερνά αυτή την χώρα», πέρασε στην Ιστορία παραπέμποντας σε ένα εξωθεσμικό και παρασκηνιακό σύστημα πολιτικής εξουσίας, που κινούσε τα νήματα της χώρας.
Σε αυτό το σύστημα, σημαντικό ρόλο είχε φυσικά η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. Όλο αυτό το πλέγμα αποκαλύπτουν μέσα από νέα στοιχεία και απόρρητα έγγραφα, στο νέο βιβλίο του Κώστα Παπαϊωάννου και του Μιχάλη Ιγνατίου με τον τίτλο «Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτή την χώρα» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.
Στο βιβλίο συνδυάζονται οι γνώσεις και η εμπειρία του ιδρυτή της εφημερίδας «Ποντίκι», ο οποίος παρακολούθησε στενά την πολιτική καριέρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τις αρχές της δεκαετίας του '60 με την ερευνητική εργασία του ανταποκριτή του Mega, ο οποίος ασχολείται συστηματικά με τον αποχαρακτηρισμό των απόρρητων αρχείων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου.
Η αποκάλυψη από το βιβλίο των.....

Ο Γ. Βρούτσης για τη συμφωνία ΠΟΞ και Ξενοδοχοϋπαλλήλων


Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης με δήλωσή του χαιρετίζει τη νέα Εθνική Κλαδική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας:
«Χαιρετίζω την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των ξενοδοχοϋπαλλήλων με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, την πρώτη κλαδική σύμβαση που προβλέπει αυξήσεις μισθών τα ....

Παράταση για πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας: Ανοικτές οι εφορίες Πέμπτη και Παρασκευή


Ανοικτές ώστε να πραγματοποιηθούν έκτακτες συναλλαγές θα παραμείνουν τελικά οι εφορίες της χώρας την Πέμπτη και την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, σε σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται πως αν και είχε αποφασιστεί οι εφορίες να παραμείνουν κλειστές την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, ωστόσο:

ΝΟΔΕ: Ενωμένοι και πιο δυνατοί όλοι μαζί το 2014 για το ξεπέρασμα της κρίσης


2014 Ευχές από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου!Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, πρόσφατα πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών στελεχών παλαιών και νεοκλεγμένων. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στο πρόγραμμα «Στηρίζω» της Νέας Δημοκρατίας που έχει στόχο την στήριξη ανά την Ελλάδα, των ευπαθών ομάδων και των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.Όπως είναι γνωστό, η.....

Η επανάσταση ξεκίνησε, σκληρή μάχη Τσίπρα με Κοντοσούβλια και κοκορέτσια στις χιονισμένες κορυφογραμμές της Πίνδου

Απολαύστε τον Α. Τσίπρα να τιμά το κοντοσούβλι στην Αρτα H επανάσταση ξεκίνησε, μετά την σκληρή μάχη του Καμένου στις χιονισμένες κορυφογραμμές των Γαλλικών Άλπεων, ήρθε και η σειρά του Τσίπρα να δώσει την την δική του μάχη με τα κοντοσούβλια στις χιονισμένες κορυφογραμμές της Πίνδου στα ιστορικά Τζουμέρκα, στα χωριά του Βελουχιώτη. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να δείξει την εικόνα του καλού οικογενειάρχη που τιμά τον τόπο καταγωγής του....

Από τον όμορφο Απόλλωνα οι ωραιότερες ευχές και τα χρόνια πολλά

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ !!!!!!!!!!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!!!!!!

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ 2013


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2014 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του Περιφερειακού συνδυασμού της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», με συνεπή στάση στα έργα και στα λόγια τους, καταψήφισαν το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (ΟΠΔ) 2014 που ήταν και το μοναδικό θέμα συζήτησης στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο που διεξήχθη σήμερα 30/12/13. Αξίζει να σημειωθεί ότι στελέχη της Περιφερειακής Αρχής δεν ψήφισαν το ΟΠΔ το οποίο εγκρίθηκε με την οριακή πλειοψηφία της αφού το σύνολο της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου το καταψήφισε.
Στην τοποθέτηση του ο κ. Κόκκινος επισήμανε:

Όλη η αλήθεια για τον Πανναξιακό

Ένα «τρελό πανήγυρη» δημοσιευμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Αθήνας έχει διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στον Πανναξιακό το τελευταίο διάστημα.

Αδειάζει τον Καμμένο ο Κουίκ!


Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το ταξίδι τουΠάνου Καμμένου στην Ελβετία τα Χριστούγεννα. Η φωτογραφία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την οικογένειά του στο χειμερινό θέρετρο τηςCourchevel έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αλλά...και βαρύ κλίμα ακόμα και μέσα στους κόλπους του κόμματός του.
Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ στο newpost.gr, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του τομέα .....

Μπερδεύτηκαν οι επαναστάτες: Ο Γλέζος επισκέφθηκε τον πρέσβη των ναζί!


Επίσκεψη στον Γερμανό πρέσβη πραγματοποίησε το απόγευμα ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
O Μανώλης Γλέζος επισκέφθηκε τον Γερμανό πρέσβη σήμερα το απόγευμα και του εξέφρασε την προσωπική του ...

Παννάξα στα δύσκολα...


''Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είμαστε καλά'', είχε δηλώσει προ ημερών ο Γιώργος Βλαστός σε σχετική ερώτηση όσον αφορά τον μέχρι στιγμής απολογισμό του ποδοσφαιρικού Πανναξιακού.

Και είναι απολύτως φυσιολογικό μέσα σε μια σεζόν να μην έχεις καλά αποτελέσματα και να αντιμετωπίσεις δύσκολες στιγμές.

(Ούτε) στου δρόμου τα μισά, ο Πανναξιακός απέχει 4 πόντους απ' τη γραμμή της σωτηρίας, πραγματοποιώντας προς το.....

Λύση συνεργασίας με Παπασταθόπουλο - Θεοδοσιάδη


Ο ΑΟ Πανναξιακός, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αλέξιο Θεοδoσιάδη και Κωνσταντίνο Παπασταθόπουλο, εξ αιτίας των πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσαν.
Ο σύλλογος, τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά και εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα τους!
Αναρτήθηκε από....

Η Μαρία Αναματερου στο Ocean.


Ενα ταξίδι μαγικό με την αγαπημένη μας Μαρία και τους συνεργάτες της. Η φωνή που αγγίζει τις ψυχές μας με μελωδίες και αρμονίες που μας θυμίζουν τον πολιτισμό μας. 
Η καινούρια μουσική παράσταση της Μαρίας Αναματερού, μας παραπέμπει στο πεπερασμένο της ζωής ,που είναι όμως αρκετό για να προλάβουμε να τη νιώσουμε ,να τη χρωματίσουμε ,να την αλλάξουμε …Το φως της αστραπής ,σύντομο, εκτυφλωτικό, …γίνεται ..ζείδωρον φως ,απάντηση στο σκοτάδι των καιρών και με την Τέχνη οδηγό μας οδηγεί στην κάθαρση.
H παράσταση γίνεται μίμηση πράξεων και συναισθημάτων σε μια περιπλάνηση, δίχως σύνορα στις γειτονιές της ψυχής ..με τη μούσα να τιμά την Οικουμένη ,από την ανατολή ως τη δύση και από το βορρά ως το νότο … Σύντομες θεατρικές πρόζες κοσμούν τα τραγούδια και σε προετοιμάζουν για ένα θεαμα με αρχη,μέση και τέλος…με στόχο …