slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από Κρήτη ξεκινάει το ταξίδι του Πανναξιακού


Δείτε την κλήρωση του 2ου ομίλου του Νότου, για τη Γ' Εθνική Μπάσκετ, όπου συμμετέχει και ο Πανναξιακός.

Παραιτήθηκε και κατεβαίνει στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ ο διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Θεωνάς


Tην παραίτησή του υπέβαλε ο διοικητής του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, Γιάννης Θεωνάς, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε επιστολή που υπογράφει ως μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Θεωνάς αναφέρεται στις πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα στη διάσπαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όσες δυνάμεις διαθέτω θα τις αφιερώσω στην υπεράσπιση του εγχειρήματος και της αποκατάστασης της συσπείρωσης και της Ενότητας του Κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει μεταξύ άλλων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του:

Εγκαταλείπει τον Τσίπρα και ο κουμπάρος του..


Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Καρίτζης.
"Αν σκεφτούμε διαφορετικά, θέτοντας στο επίκεντρο της πολιτικής τις ενσωματωμένες..
στους ανθρώπους δυνατότητες, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολύ πιο δυνατοί/ες από όσο νομίζουμε", αναφέρει μεταξύ άλλων σε επιστολή παραίτησής του από την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Καρίτζης.
"Αν πιστέψουμε στη δημοκρατία ως εργαλείο απελευθέρωσης των δυνατοτήτων των ανθρώπων, τότε τα όρια που μας θέτουν οι ελίτ δεν θα φαντάζουν ανυπέρβλητα. Αν πιστέψουμε στη δύναμη που έχουν οι άνθρωποι μέσα τους, τότε θα αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που απαιτούν οι περιστάσεις", συνεχίζει.
Ολόκληρη η δήλωση:

Η ΔΗΜΑΡ στο ΠΑΣΟΚ- η ονομασία του κοινού ψηφοδελτίου


Ο κύβος ερρίφθει. Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα συμπράξει εκλογικά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

Αύριο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο πρόεδρος του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα επικυρώσει την απόφαση του ενω ο ίδιος θα ειναι υποψηφιος συμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδελτιο επικρατείας σε εκλόγιμη θέση. 
Στο ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει η Κ.Π.Ε. για να επικυρώσει την απόφαση για συμπράξεις με τη ΔΗΜΑΡ και δεν αποκλείεται να καλέσει τον κ. Θεοχαρόπουλο στη συνεδρίση του. 
Πρίν την έναρξη της Κ.Π.Ε. θα υπάρξει συνάντηση της κ. Γεννηματά και του Γ. Μανιάτη με τις πολιτικές κινήσεις που συμπορεύτηκαν το Γενάρη με το ΠΑΣΟΚ και θα στηρίξουν και τώρα το εγχείρημα.  
Το δε, ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ θα εχει την ονομασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Υπό διάλυση και η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Στη Λαϊκή Ενότητα εννέα στελέχη

Προσθήκη λεζάντας
Εννέα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν την παραίτηση τους από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του κόμματος με σημερινή ανακοίνωση τους και καλούν «τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να συνεχίσουν τον αγώνα που ξεκίνησαν μέσα από τις γραμμές της «Λαϊκής Ενότητας»».
Μεταξύ των εννέα είναι και ο δημοτικός σύμβουλος και

Αυτή είναι η τελική σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης – ‘Ολα τα ονόματα


Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης

Την ανακοίνωση έκανε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ροδόλφος Μορώνης

Στην κυβέρνηση μετέχουν:

Μ.ΧΑΛΑΡΗΣ: Δεν θα λάβω μέρος στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη


Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FACEBOOK και στο twitter, ο πολιτευτής του νομού μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. 
Ο κ. Χάλαρης σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Φίλες Κυκλαδίτισσες και Φίλοι Κυκλαδίτες,


Για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους αυστηρά δεν δύναμαι να λάβω μέρος στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, παρά το γεγονός ότι οι υποψήφιοι βουλευτές δεν θα πρέπει να κάνουν τον κλασικό προεκλογικό αγώνα. Η δέσμευση μου ότι θα αγωνίζομαι για τις Κυκλάδες εξακολουθεί να ισχύει στο ακέραιο και θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με πίστη και συνέπεια τον αγώνα αυτό σε όποιο μετερίζι κι αν βρεθώ.
Παράλληλα, παραμένω στις επάλξεις για να μπορέσει η Παράταξή μας να αποκαταστήσει τη σχέση της με τους πολίτες και να ξαναγίνει ένας μεγάλος και υγιής χώρος πολιτικής έκφρασης, εγκαταλείποντας την εσωστρέφεια, την ηττοπάθεια και τις διχαστικές λογικές ».

Ναξιώτικη ενίσχυση για το Λεβαδειακό

ο Κώστας Μανωλάς του Στέλιου
Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς. Φυσικά δεν είναι ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού και νυν της ιταλικής Ρόμα, αλλά ο ξάδερφος του, γιος δηλαδή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στέλιου Μανωλά.
Ο νεαρός στόπερ και αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια, ενώ έχει φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας την περίοδο 2012-13.
Ο 19χρονος αμυντικός προέρχεται από τον....

Το τέλος της Αριστερής Παρένθεσης;






Ολα δείχνουν πως η Αριστερή Παρένθεση έκλεισε.
Και ότι και εάν συμβεί στις εκλογές, ο Τσίπρας αποχαιρέτησε χθες οριστικά, νωρίς και άδοξα το Μαξίμου.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

Το Δ.Σ. καθώς και οι αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές, μέσω της δύσκολης διαδικασίας των πανελληνίων εξετάσεων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή φοιτητική ζωή και με το καλό να αποκτήσουν τα

Ο Γιωργακης «Ναυάγησε» τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ - με τα ορφανά του βάζοντας τέλος στα σενάρια «σύμπλευσης»


Η ευθύνη για την υπερβατική κίνηση αφορά στον Γιώργο Παπανδρέου που τον έχει τιμήσει το ΠΑΣΟΚ πολλά χρόνια ως βουλευτή, πρόεδρο και πρωθυπουργό, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, που αναφέρεται στην αποχώρηση του κ. Παπανδρέου από το κόμμα της Χαρ. ΤρικούπηΣε «ναυάγιο» κατέληξαν οι συνομιλίες του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΔΗΣΟ, που τελικώς δεν θα συνεργαστούν στις επερχόμενες εκλογές. «Η ηγεσία του ΚΙΔΗΣΟ συμμετείχε στο διάλογο και τις συναντήσεις αυτές, ενώ είχε

Υπό διάλυση και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης – Mαζικές αποχωρήσεις προς Λαφαζάνη (ονόματα)


Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά… 15 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως αποχωρούν από το κόμμα τους, λόγω των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων και συντάσσονται στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Λαϊκής Ενότητας.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω στελέχη έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησής του έχει ως εξής:

Μήνυμα Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής των παιδιών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων που πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, όπως αυτή που ζούμε, η επιτυχία τους μάς δίνει χαρά και μάς γεμίζει περηφάνια. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία αυτή να