slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΞΙ

 15 Αυγούστου-15 Νοεμβρίου: Μνήμη της Μικρασιατικής τραγωδίας και της άδικης εκτέλεσης των Έξι
           Του  Μ. Πρωτοπαπαδάκη                     
Το θέμα ανήκει βασικά στην Νομική Επιστήμη. Ανήκει, όμως, και στην Ιστορία, επειδή αποτελεί συνέχεια της Δίκης των Έξι του 1922, η οποία, όπως είναι γνωστό, έχει καταγραφεί στην Ιστορία, και μάλιστα, ως σοβαρό ιστορικό γεγονός.
  Η Αναψηλάφηση της Δίκης των Έξι ήταν μια πράξη με νόημα ηθικό και πνευματικό: εξασφάλισε την απονομή της δικαιοσύνης σε μια περίπτωση  όπου αυτή είχε καταπατηθεί βάναυσα. Στην διαδικασία της Αναψηλάφησης οι νόμοι έπαιξαν τον κυρίαρχο ρόλο τους: την διαφύλαξη των βασικών αξιών του πολιτισμού μας.
    Το γεγονός ότι η απόφαση του Στρατοδικείου του 1922 παρέμενε καταγραμμένη στο ιστορικό της Δικαιοσύνης, την βάραινε με το μελανό στίγμα της αδικίας. Χαρακτηριστικό για το βαρύ κλίμα που κάλυπτε διεθνώς την ελληνική Δικαιοσύνη και κατ’ επέκταση τον σύγχρονο πολιτισμό μας,  ήταν το παρακάτω περιστατικό:

Ο Υποκριτής κύριος Ραγκουσης ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ τους 3 σοφούς πιθήκους , δεν άκουσε τίποτα, δεν είδε τίποτα και δεν είπε τίποτα.

                                                                                                       
Είσαι υποκριτής  διότι στις  26/12/ 2010 όταν η εφημερίδα "Το Παρόν" είχε  αποκαλύψει  ότι η λίστα  Φαλτσιανί  βρισκόταν  στα χέρια του φίλου   σου  Γ. Παπακωνσταντίνου, εσύ ήσουν   ήδη παντοδύναμος και  πρώτος τη τάξη «υπερυπουργός»   της πιό προδοτικής κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα. Ως  στενότερος συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού,  συμμετείχες  σε όλα τα κλειστά ή τα διευρυμένα υπουργικά συμβούλια και καμμία απόφαση δεν λαμβάνονταν χωρίς την έγκρισή σου. Κι έτσι ενώ τα ήξερες όλα σήμερα παριστάνεις τον ανίδεο και παραιτείσαι από το ΠΑΣΟΚ, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι οι περισσότερες συσκέψεις  για να οδηγήσετε την  χώρα στο σφαγείο του Δ.Ν.Τ. γίνονταν στο γραφείο σου  στη Βασιλίσσης Σοφίας.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ:Απόφοιτος γυμνασίου ο νέος αντιπρόεδρος του Παρακαταθηκών και Δανείων

Τον λένε Θανάση Τερζή (δεξιά στη φωτό με τα γυαλιά) και εισήχθει ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - παρά το ότι ήταν απόφοιτος γυμνασίου - το 1994 στην Αγροτική Τράπεζα, με καθήκοντα ...κλητήρα. Το καλό του όμως το κόμμα δεν τον άφησε έτσι.
Από φύλακας που έγινε στην τράπεζα, ακολούθως πέρασε στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος για να καταλήξει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και μετά πρόεδρος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Τώρα, λόγω προφανώς γνώσεων, για να πάει ο Παναγιώτης Φασούλας στο ΣΕΦ τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ποιος είπε λοιπόν πως δίχως πανεπιστημιακό δίπλωμα δεν πας μπροστά;
Αρκεί να έχεις γραφτεί στο σωστό κόμμα, την κατάλληλη στιγμή.
ΠΗΓΗ: http://www.moneypro.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/83159/Default.aspx

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ είσαι πολύ προχω αγόρι μου......

Επικές φώτο: Θυσιάστηκε ο Τέρενς για τον αρχηγό κι αυτός του περιποιήθηκε τη μάσκα!


Να ρε που γελάτε όταν ο Τέρενς λέει ότι "έχασε τον κόσμο"! Υπάρχουν αποδείξεις της μάχης που έδωσαν τα παλικάρια στις ΣΤΗΛΕΣ του Ολυμπίου Διός. Βέβαια ρε Τέρενς και Πάνο, αν κλαίγεστε για ένα δακρυγόνο, σαν αυτά που έχουμε εμείς φάει δεκάδες τριγύρω από την Τούμπα τη δεκαετία του 80 και του 90 στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, πως θα πάτε σε πόλεμο με την Τουρκία υπερασπιζόμενοι με τα κορμιά σας το Αγαθονήσι; Δείτε τις επικές φώτο:

Αρχικά πουλάγαμε "Επανάσταση με τη ντουντούκα" 

Μετά ο τραυματιοφορέας Πάνος Καμμένος έφτιαξε τη μάσκα του κομμάντο Τέρενς

Αυτή η φώτο είναι όλα τα λεφτά:
Ο αλευρωμένος Τέρενς ενημερώνει τους ρεπόρτερ για τη μάχη που έδωσε
η κυρία δίπλα του τον κοιτάξει γεμάτη θαυμασμό
Ο Νότης Μαριάς σκανάρει το χώρο για εχθρούς και
ο Πάνος Καμμένος μου φαίνεται ότι είναι έτοιμος να βάλει τα κλάμματα...

 Δεξί X-Trem(i)

Σμυριδεργάτες προς Γ. Βρούτση: Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και σήμερα 9/10 τα ορυχεία παραμένουν κλειστά

Κύριε Υπουργέ,
Στις 27-9-2012 αντιπροσωπεία των Σμυριδεργατών πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να παρέμβετε ώστε ν’ ανοίξουν άμεσα τα ορυχεία. Στην συνάντηση εκτός των παραπάνω παρευρίσκονταν και οι Βουλευτές Κυκλάδων, κ. Παναγιώτης Ρήγας και Νικόλαος Συρμαλένιος, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Μανόλης Γλέζος και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλης Μαργαρίτης.
Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που........

ΟΥΦΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΕΛ

Εν μέσω των διασταυρούμενων πυρών των κουκουλοφόρων και των διμοιριών των ΜΑΤ βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδήλωση που είχαν προγραμματίσει.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι δέχθηκε στο πρόσωπο χημικά, όταν προσπάθησε να αποτρέψει βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών, που είχαν ακινητοποιήσει ένα νεαρό.
  Πάντοτε ήμουνα προσεχτικός στις αναφορές μου στο πρόσωπο των ΑΝΕΛ γιατί πιστεύω ότι τα στελέχη και οι οπαδοί τους είναι αδέλφια μας .
  Αλλά βρε Τέρρενς δεν μπαίνεις έτσι στην επικαιρότητα και στο δελτίο ειδήσεων των 8.
  Αν ήθελαν οι ΑΝΕΛ να κάνουν κάτι ουσιαστικό,θα έπρεπε να ήταν στο Σύνταγμα κοντά στο φράκτη και να έκαναν ένα ΝΤΟΥ,έτσι ρε παιδί μου για να ξεμπουκώσουν και λίγο οι δεξιοί.Αλλά ξέχασα και εσείς είσαστε αστικό κόμμα όπως και η Ν.Δ. και δεν τα κάνετε αυτά.
   Δυστυχώς πάλι σας καπέλωσαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΕΣ  και τα περί δακρυγόνων που φάγατε και τα σπρέι που σου έριξε στο πρόσωπο ο Καμμένος για να μη τσούζουν τα μάτια σου μόνο γέλια προκαλούν.
   Τώρα αν μέχρι να φύγετε από τους Στύλους εμφανιστούν και τίποτα ΟΥΦΟ και σας αρχίσουν στις φάπες ,φροντίστε να υπάρχουν και κάμερες για να το αποδείξετε.
   Αυτά με πραγματική εκτίμηση στο πρόσωπο όλων των ΑΝΕΛ.
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
 στο Δεξί X-Trem(i)

Συνολική λύση θα δοθεί στο ελληνικό πρόβλημα! - Σίγουρα το Νοέμβριο η δόση Διαβάστε περισσότερα: http://armageddon-news.blogspot.com/2012/10/blog-post_2418.html#ixzz28ot2YMzv

Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

"Λαβράκια" φαίνεται πως θα βγάλει η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την κα. Μέρκελ.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι δύο ηγέτες, πέραν του ότι συνομίλησαν σε πολύ θερμό κλίμα, αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσει η επερχόμενη Σύνοδος Κορυφής ένα νέο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, προκειμένου να δοθεί συνολική λύση στο.....

Στο Λουξεμβούργο μεταφέρει την ΦΑΓΕ ο πρώην πεθερός του Καμμένου... Δίκιο έχει! Πρέπει να σκεφτεί τα εγγόνια του....!


[Έτσι είναι τα λαμόγια! Από τους ιθαγενείς θέλουν να παίρνουν μόνο το 1,5 ευρώ για το λίτρο το γάλα... και να δίνουν στους μαλάκες τους αγελαδοτρόφους τα 25 λεπτά...

Πολύ γέλιο αεροψεκασμένος βουλευτής κοιμάται όρθιος την ώρα που μιλάει ο Καμένος


Πάλι λουφάρει ο Καμμένος!! Άφησε τον πόλεμο στο Σύνταγμα και πήγε για καφέ στη Γερμανική Πρεσβεία! (φώτο-βίντεο)

Με καμιά 10αριά βουλευτές του πήγε να διαμαρτυρηθεί στη Γερμανική Πρεσβεία ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας εκτεθειμένη τη δεξιά πτέρυγα της μάχης!! Εγκατέλειψε τη θέση που έπρεπε να υπερασπιστεί, τις ΣΤΗΛΕΣ του Ολυμπίου Διός, για να κρυφτεί στην ασφάλεια της Πρεσβείας!!

Φώτο από την υποδοχή Μέρκελ από τον Σαμαρά

Δείτε φώτο:
Κι όμως! Ναζί ομοφυλόφιλοι στο κέντρο της Αθήνας!!! (Φώτο))

Δεν υπάρχουν μόνο στην Αμερική, οι γνωστοί Ναζί ομοφυλόφιλοι, αλλά και στην Αθήνα! Ζούν ανάμεσά μας και βρήκαν ευκαιρία να βγούν με τις στολές που συνατιούνται στα γκέιμπαρ που κυκλοφορούν!. Δείτε τους:

Προσγειώθηκε η Μέρκελ! Δείτε την πρώτη φώτο απ' το αεροδρόμιο

Δείτε την πρώτη φώτο:


Η φώτο είναι από το taxalia.blogspot.com

Για δες ρε ποιός διορίστηκε !!!

Αφιερωμένο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Έτσι, για να καταλαβαίνετε ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο (όσοι καταλαβαίνετε τέλος πάντων....)
Διαβάστε περισσότερα / read more...

Υδροφόρες έξω απ' του Μαξίμου (φώτο)

Υδροφόρες της Αστυνομίας έχουν πάρει θέση στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έχει κλείσει ο Εθνικός Κήπος:


Γελάει η Γερμανία με τις παπαριές Τράγκα

«Η Μέρκελ συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα». Με τα λόγια αυτά, ο Γιώργος Τράγκας «καλωσορίζει» την Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Σε συνέντευξή του στον αρχισυντάκτη της γερμανικής εφημερίδας «Bild», Πάουλ Ρόντσχάιμερ, ο κ. Τράγκας δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχει πρόβλημα με την Άνγκελα Μέρκελ.

«Ο κύριος Τράγκας θυμώνει όταν μιλά για την καγκελάριο. Την χαρακτηρίζει ένα κρύο πρόσωπο, μια γυναίκα χωρίς συναισθήματα», σχολιάζει ο Γερμανός δημοσιογράφος επισημαίνοντας ότι ο Ελληνας δημοσιογράφος επέλεξε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κηφισιά για την συνέντευξη κι ότι φορούσε ένα μπλουζάκι τύπου polo.

«Οι άνθρωποι υποφέρουν, δεν έχουν τίποτε να φάνε, τα φάρμακα λείπουν. Δεν μπορεί να χειροτερεύει η κατάσταση. Και, ως εκ τούτου, πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτούς, Μέρκελ», επισημαίνει ο Γιώργος Τράγκας.
--Δεξί X-Trem(i)

Ο Βενιζέλος φρόντισε για το νόμιμα μειωμένο χαράτσι των μεγάλων!!! Τα ζώα της ΝΔ θα διορθώσουν την αδικία;;;

Με μία παράγραφο που πέρασε στα ψιλά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 16ης Δεκεμβρίου του 2011, ο τότε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου και σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις να πετύχουν τεράστιες εκπτώσεις στο χαράτσι των ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Για τα ακίνητα τα οποία δεν έχουν οικιακή χρήση και με εμβαδόν δομημένης ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων, ο συντελεστής προσδιορισμού του τέλους του πίνακα α΄ υπολογίζεται μειωμένος κατά τριάντα τοις εκατό (30%) για το άνω των χιλίων τετραγωνικών μέτρων και κατά εξήντα τοις εκατό (60%) για το άνω των δύο χιλιάδων (2.000) τετραγωνικών μέτρων τμήμα του ακινήτου».

Η συνέπεια αυτής της ρύθμισης είναι η ενδεικτική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με βάση τα στοιχεία τα οποία υποστηρίζει ότι συλλέχθηκαν από την κατάληψη στο Πληροφοριακό Κέντρο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τη λίστα αυτή μεταξύ αυτών που έχουν πετύχει μεγάλες εκπτώσεις στο χαράτσι που θα έπρεπε να πληρώνουν κανονικά είναι και:
 • Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός για 4 παροχές ρεύματος σε κτίρια της οδού Κηφισίας, συνολική έκπτωση περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.
 • Το REGENCY καζίνο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης του οποίου τα τετραγωνικά μηδενίστηκαν το 2012 και του επστράφησαν τα χρήματα που είχε καταβάλει το 2011
 • Το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ το οποίο ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει πλέον ΕΕΤΗΔΕ
 • Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι
 • Τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ
 • Η εκδοτική επιχείρηση Πήγασος
 • Τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ
 • Το ΙΚΕΑ στα Σπάτα
 • Το Lamda Olympia Village
 • Το Κηφισός Mall (River West),
 • Το Lamda Estate Development Μαρούσι
 • Το Θεραπευτήριο Υγεία
 • Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς
 • Το Media Markt
 • Η Πρόκτερ & Γκαμπλ
 • Η Αττική οδός
 • Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
 • Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος για το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό.
iefimerida.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 10/09/2012 11:57:00 π.μ.

Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα


Γράφει η Μαριέττα  Μπακαλοπούλου

Το αυστηρό πρωτόκολλο των διεθνών διαπραγματεύσεων λειτουργεί ως ομπρέλα σε αρκετές περιστάσεις, το οποίο δεν επιτρέπεται να παραβιάζεται από κανέναν. Όλοι θυμόμαστε την απόπειρα συνάντησης του Aρχηγού Aξιωματικής Aντιπολίτευσης προεκλογικά, με τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Φρανσουά Ολλάντ και τα πυρά που εξαπέλυσε ο πρώτος μετά τη μη ικανοποίηση του αιτήματος του. Ακόμη μια περίπτωση απόπειρας να 

Απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου στο αίτημα των φορέων Νάξου και Πάρου.

 Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη,  είχαν στις 28/9/2012 φορείς της Νάξου και της Πάρου, με σκοπό να δηλώσουν το κοινό αίτημα των δύο νησιών για συνεχή ακτοπλοϊκή σύνδεσή τους με τους διεθνείς αερολιμένες Αθηνών και Μυκόνου. Στη συνάντηση τη Νάξο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λιανός και ο εκπρόσωπος των ξενοδόχων Νάξου, Κώστας Κάβουρας. Σκοπός όλων των φορέων είναι η τόνωση του τουρισμού, μέσα από την υποστήριξη των....

ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή: Μια συμπαράταξη που αποσιωπήθηκε…Συναντήθηκαν στη Βουλή, φαντάζομαι ότι θα συναντηθούν σήμερα και στους δρόμους.
Ο λόγος για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή.
Το γεγονός πέρασε εντελώς απαρατήρητο, αλλά συνέβη – αν και μέσα στην απόλυτη σιωπή, όσον αφορά στα μέσα ενημέρωσης.
Η προηγούμενη Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, υπήρξε μια πραγματικά ιστορική ημέρα.
Ήταν η ημέρα που συζητήθηκε στη Βουλή η (ακοστολόγητη και χωρίς έκθεση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, οπότε δεν τέθηκε σε ψηφοφορία) πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ συμπαρατάχθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή!
Μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας ζήσαμε μοναδικές στιγμές.
Περασμένα ξεχασμένα όσα συνέβαιναν τις πρώτες ημέρες της αλλοπρόσαλλης κοινοβουλευτικής συμβίωσης.
Τότε που από την μια πόρτα έμπαιναν οι του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη έβγαιναν οι....

Άμα ξέρεις από γλείψιμο όπως ο Παπαδημουλης είσαι πρώτη μούρη στον enikos.gr

 
«Μαζικά, μαχητικά, ενωτικά, ειρηνικά, από το Σύνταγμα, στέλνουμε μήνυμα: Όχι στον Μερκελισμό, Ναι στην Ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και δημοκρατία», γράφει χαρακτηριστικά ο o Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,  Δημήτρης Παπαδημούλης στέλνοντας ένα μήνυμα, μέσω Twitter, για τα σημερινά συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί εν όψει της άφιξης Merkel.

Μόνο ο Πάνος Καμμένος μπορεί να μπέρδεψε τους Στύλους του Ολυμπίου Διός με τις στήλες της μπιρίμπας

Στύλοι, κίονες, κολόνες ρε Πάνο! "Στύλοι του Ολυμπίου Διός"! Στο έλεγε ο δάσκαλος από την 4η Δημοτικού και ακόμα το μπερδεύεις με τις στήλες στη μπιρίμπα...

e-Επιλογές της 08/10/2012Δήλωση του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, για τους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου


 Με το πέρας των 25ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που διοργανώθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου, ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

O Φωτόπουλος "έδωσε" τις επιχειρήσεις που έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης από το χαράτσι της ΔΕΗ.Δείτε ποιές είναι


Ο κ. Φωτόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα λίστα επιχειρήσεων που όπως υποστηρίζει, έτυχαν... ειδικής μεταχείρισης από την ΔΕΗ.
Mεταξύ αυτών ο ΔΟΛ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ του Μπόμπολα...
Αρα, από αύριο κομμένος από παντού ο Φωτόπουλος και τον βλέπουμε στη Σιβηρία να σπάει πάγους. Ακούς εκεί να καρφώσει τον Μπόμπολα!!!! Πού πας ρε Καραμήτρο;
δείτε ποιοί είναι οι νταβατζήδες του χαρατσιού: