slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιωάννης Βρούτσης ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΡΑΔΥΝΗ 29-12-2017: Το 2017 χάθηκαν 220 χιλιάδες θέσεις εργασίας

Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος, τι πραγματικά συμβαίνει και τι κρύβεται πίσω από τις θριαμβολογίες του κ. Τσίπρα για τα «επιτεύγματά» του στην αγορά εργασίας.
Η αλήθεια είναι ότι πίσω από αυτή τη θριαμβολογία κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα και η «κατάρρευση» της αγοράς εργασίας, που προκλήθηκε με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του.
Η αγορά εργασίας της χώρας μας, για δεκαετίες πριν, οικοδομήθηκε σε σαθρές βάσεις, και πάντα υποτίθεται προς όφελος των εργαζομένων. Στην

Βράβευσης επιτυχόντων σε ΑΕΙ - ΤΕΙ από τη Μητρόπολη Παροναξία

Η Μητρόπολη Παροναξίας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους νέους και τις νέες, που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κατάγονται από τη Νάξο, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε οικογενειακώς. Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Νάξιο Πρωταθλητή των Special Olympics Παναγιώτη Κουτάτζη.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν σύντομοι χαιρετισμοί από το

Εορταστικές δράσεις στη Νάξο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου



Εορταστικές δράσεις διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για μικρούς και μεγάλους στη Νάξο, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Δεμεμβρίου...

Η χαρά του... Ηρώδη (των συντάξεων) Κατρούγκαλου δήλωσε. «Τα ωραιότερα Χριστούγεννα ήταν το 2015, όταν φτιάχναμε τον νόμο»

Ο νόμος Κατρούγκαλου πετσόκοψε άγρια -ως γνωστόν- τις συντάξεις δεκάδων χιλιάδων συνταξιούχων, για τον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο, όμως, αποτελεί την πιο... αξέχαστη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση (!) της ζωής του. Μάλιστα, το ομολόγησε αφήνοντας άφωνο το πανελλήνιο και χωρίς να ντρέπεται, μιλώντας σε σχετικό εορταστικό αφιέρωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, όπου έξι πολιτικοί αφηγούνται τα Χριστούγεννα που τους έμειναν αξέχαστα.Ο πρώην υπουργός Εργασίας, ο οποίος εξελίχθηκε σε πραγματικό εφιάλτη για τους Ελληνες συνταξιούχους καθώς επί των ημερών του δεν άφησε τίποτα όρθιο στο Ασφαλιστικό, επέλεξε τα Χριστούγεννα του 2015 ως τα «πιο έντονα και αξέχαστα» της ζωής του.