slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης :Τραγική η εικόνα της κυβέρνησης οι ίδιοι οι υπουργοί της αμφισβητούν νόμους που ψήφισαν


Με  αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου και του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΠΑΣΚΕΔΙ: Συγνώμη MEGA μου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Συγνώμη mega mou... Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου και για αντίποινα… προσκύνησες την ‘’δημοκρατία τους’’

Μετά το χθεσινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μας με θέμα ‘’αντίδραση για την επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α. σε 23% στην εστίαση’’, μεταξύ αρκετών τηλεοπτικών σταθμών, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας το MEGA, ζητώντας μας να εμφανιστούμε από την Θεσσαλονίκη, στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή ‘’Πρωϊνό MEGA’’ την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.

Αντιπολίτευση σ' όλα τα μέτωπα ετοιμάζει ο Α. Σαμαράς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxDnieCfKwXAs-BgUp7fh-boklh5uf8_CyYjgbAy1ccFDt7xhkTzA1yEXezjlCw4I63oQ8qWMjTFaIMgfrEYbTBJvugMtrowL-DUwmbFzTG4znZCu-MPpCU9TrMzmMBnxD4jO7L6ZyxpUp/s1600/ND_SAMARAS_fotomegali.jpgΑποφασισμένος «να ανοίξει την αντιπολιτευτική βεντάλια» του κόμματός του σε ζητήματα και πέραν της οικονομίας, που κυριαρχούν στην τρέχουσα επικαιρότητα, είναι, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συντονίζει το κόμμα του εν όψει του φθινοπώρου για το οποίο προβλέπει ότι θα είναι «καυτό».

Μιχελάκης για τη ανεπάρκεια της Κυβέρνησης και τη σημερινή εξέλιξη με την Αυστρία να ζητά επίσης "εγγυήσεις"

http://etypos-media1.lighthouse.gr/contentData/26456/26456_lp_%20%201.jpg«Χθες επισημάναμε ότι οι “εγγυήσεις” που ζήτησε και έλαβε η Φινλανδία για το νέο δάνειο προς την Ελλάδα, θα μπορούσε να ενθαρρύνει και άλλες χώρες της ευρωζώνης να ζητήσουν το ίδιο. Η κυβέρνηση δεν απάντησε κάν…

Σήμερα έρχεται και η Αυστρία να δηλώσει, ότι διαφωνεί τέτοιες εγγυήσεις να λάβει μόνο η Φινλανδία, ενώ ζητά και εκείνη το ίδιο. Η Αυστριακή κυβέρνηση, μάλιστα, αναφέρει ότι είναι παράλογο μερικές χώρες να πάρουν για το δανεισμό τους προς την Ελλάδα περισσότερες εγγυήσεις απ’ ό,τι άλλες.

Είναι φανερό ότι, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, το Σχέδιο της 21ης Ιουλίου για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού όπως είχαμε επισημάνει, με τις «εγγυήσεις» προς τη Φινλανδία, ανοίγει ο δρόμος να ζητήσουν το ίδιο, όχι μόνο και άλλα κράτη που δανείζουν την Ελλάδα, αλλά και ιδιώτες ομολογιούχοι του ελληνικού χρέους.

Η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα. Η Κυβέρνηση δεν το κατάλαβε ή δεν θέλησε να απαντήσει…

Τώρα που κόπασαν οι πανηγυρισμοί και ανακύπτουν τα πραγματικά προβλήματα, φαίνεται η αδυναμία της Κυβέρνησης να διαχειριστεί ή να διαπραγματευθεί οτιδήποτε…».

Καρατομήθηκε ο Χ. Τσιόκας ενώ βρισκόταν στην παραλία

http://www.skai.gr/files/temp/68B0809BAC02BF8293387D24BD1DA976.jpgΜε απόφαση του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση αντικαταστάθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες – ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Χάρη Τσιόκας.
Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις του γενικού γραμματέα στο Tweeter, οι οποίες ελήφθησαν ως επικριτικές για τον υπουργό.
Κύκλοι του ΓΓ δηλώνουν άγνοια, καθώς όπως τονίζουν, ο ...

Απλά ακούστε....τα σχόλια περιττά



ΣΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ