slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (ΠΑΛΑΙ)


Ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σας προσκαλούν σε ένα ξέφρενο γλέντι με ναξιώτικα παραδοσιακά εδέσματα, παραδοσιακούς χορούς και μουσικοχορευτικό γλέντι με την Ελένη Λεγάκη, την Τσικνοπέμπτη, 3 Μαρτίου 2016, από τις 8 το πρωί έως αργά το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (ΠΑΛΑΙ).

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ: Συνεχίζουμε τον αγώνα, παραμένουμε στα μπλόκα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΩΝ 69 ΜΠΛΟΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Με τα τρακτέρ στους δρόμους του αγώνα και της επιβίωσης, αντιπροσωπεία των 69 μπλόκων του οργανωμένου αγροτικού κινήματος των μικρομεσαίων αγροτών συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό προκειμένου να πάρει θεση η κυβέρνηση στο πλαισιο αιτημάτων που αποφασίσαμε στην Πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια στις 7 Φλεβάρη.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΔΙΩΤΩΝ-ΜΕΣΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ




ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΔΙΩΤΩΝ-ΜΕΣΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Ο Χρήστος Τσελέντης και η Φωτεινή Βασιλάκη

θα μας χαρίσουν πλούσιο και ωραίο κέφι.


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Athens View | Ακτημόνων 55, Γαλάτσι. Σας περιμένουμε όλους να θυμηθούμε τα χρόνια τα παλιά.

Τιμή Εισιτηρίου:20 €(στην τιμη περιλαμβάνεται πλήρες μενού & ποτά) Παιδιά εως 14 χρόνων είναι 15 ευρώ.

Αναφορά Βρούτση στη Βουλή για το ΕΚΑΒ Μυκόνου


Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Μύκονο του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:

Ο Ναξιώτης στρατηγός Μανωλάς για προσφυγικό: Να ζητήσουμε ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ

 Χρίστου Μανωλά 
Παρέμβαση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ Χρίστου Μανωλά για το προσφυγικό. Ανησυχώντας για τις διαστάσεις που λαμβάνει η κρίση, ο στρατηγός ε.α. Χρίστος Μανωλάς υποστηρίζει πως η χώρα μας πρέπει να ζητήσει επίσπευση της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό και την ενεργοποίηση του Άρθρου 4 του ΝΑΤΟ, προκειμένου να έρθει η Αυστρία και η ΠΓΔΜ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τους ασκηθεί πίεση από τη Συμμαχία για αλλαγή στάσης στα σύνορα.
Να σημειωθεί ότι η Τουρκία έχει κάνει πολλές φορές επίκληση του άρθρου 4 της Συμμαχίας για να

Προς νέα απεργία διαρκείας η ΠΝΟ


Tην απόφαση να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού στη Βουλή, αποφάσισε σε χθεσινή της συνεδρίαση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία
Tην απόφασή της να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, επαναβεβαίωσε σε χθεσινή της συνεδρίαση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Πηγές της ΠΝΟ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι οι κινητοποιήσεις αυτή τη φορά θα είναι

«AEGEAN FUTURE»


Άρθρο του πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργου Βακόνδιου
Στο οικονομικό ένθετο της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ (12.02.2016) υπάρχει ένα εκτενές άρθρο για την Aegean Beauty.
Πρόκειται για ένα νέο brand προϊόντων ατομικής περιποίησης που ξεκίνησε από μια επιχειρηματική πρωτοβουλία τριών συριανών φαρμακοποιών. Προφανώς δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο άρθρο για την συγκεκριμένη επιχειρηματική πρωτοβουλία λόγω της συγγενικής μου σχέσης με τον έναν εκ των τριών.
Αναφέρομαι διότι αυτή η πρωτοβουλία όπως και άλλες ομοειδείς δείχνουν τον δρόμο της ανάπτυξης για τα νησιά των Κυκλάδων.
Το πρόβλημα της Ελλάδας, που είναι εντονότερο στις Κυκλάδες, είναι η έλλειψη ανάπτυξης στην

Στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής ο Γ. Χατζημάρκος και Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης

Σταθάκη-Χατζημάρκος-Μαργαρίτης 
Την δέσμευση του Γ. Σταθάκη για την ανανέωση του ειδικού προγράμματος στήριξης των νησιών απέσπασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής ο Γ.


Την πολιτική δέσμευση του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη, για την χρηματοδότηση ενός «Σχεδίου Μάρσαλ» για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, απέσπασε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος ενημέρωσε