slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στις Κυκλάδες


Αποκαλυπτική συνέντευξη, του πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργου Βακόνδιου, σε ραδιόφωνο της Νάξου. Σειρά από συνεντεύξεις ζητήθηκαν από αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων Γιώργο Βακόνδιο για το θέμα που προέκυψε με την ΕΡΤ. Ο λόγος είναι ότι ο Γιώργος Βακόνδιος έχει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεδομένου ότι διευθύνει την παλαιότερη διαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα που είναι μέλος πολυεθνικού δικτύου. 
Επιπλέον μιλώντας και στην ραδιοφωνική εκπομπή της....

Στη Σίφνο η Αικ.Μονογυιού

Επίσκεψη στο νησί της Σίφνου πραγματοποίησε πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκόνου, Αικατερίνη Μονογυιού.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Ιούνιου, η κα Μονογυίου μαζί με τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Χριστιάννα Καλογήρου, συμμετείχε στη σύσκεψη εργασίας του Δήμου Σίφνου η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβούλία του Δημάρχου, Ανδρέα Μπαμπούνη, με θέματα συζήτησης τόσο την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Σίφνου, όσο και τη δημιουργία Μονάδων Αφαλάτωσης Θαλασσίου Νερού.

Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στην Τ.Α: Καινοτομία και συλλογικότητα για ένα καλύτερο αύριο

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εκλεγμένων γυναικών απ' όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στην Άνδρο το διάστημα 13-16 Ιουνίου, το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' Βαθμού με θέμα «Γυναίκα, Δράση και Αυτοδιοίκηση», υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών.
Καταξιωμένοι ομιλητές ενημέρωσαν για αυτοδιοικητικά και άλλα θέματα τις γυναίκες της Τοπικής...

Βόμβα Κεφαλογιάννη: Θέλουμε τον Στουρνάρα στη Ν.Δ. αν ...


Τι λέει ο Γραμματέας της Ν.Δ. για την επιστροφή Μαρκόπουλου, Σολδάτου, Καρατζαφέρη

«H EΡΤ δεν μπορεί να είναι η αιτία αλλά η αφορμή» για την απόφαση του Φ. Κουβέλη να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εκτιμά ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξή του στη "Real News".
Σημειώνει πως «το....

Αντώνης Σαμαράς: «Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε»

Samaras

«Δεν ξέρω γιατί άλλαξε στάση» υποστηρίζει ο πρωθυπουργός για το Φώτη Κουβέλη

Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε με νέα αποφασιστικότητα, διαμηνύει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, αποκαλώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο «εταίρο πλήρους ευθύνης», ο οποίος πρέπει να αποκτήσει «σημαντικό ρόλο» στο νέο σχήμα. «Δεν θα την πατήσουμε ξανά, πρέπει να μάθουμε να συνεννοούμαστε» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ....

Oι συνέπειες για τα λαϊκά από τα 2,5 χρόνια εφαρμογής του «Καλλικράτη» στο Ν. Αιγαίο,


 Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, Λίλα Καφαντάρη, Βαγγέλης Σιγάλας και στο Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου, Γιάννης Δεναξάς, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στις 19/06/13, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη Σύρου, με θέμα, 2,5 χρόνια εφαρμογής του «Καλλικράτη» στο Ν. Αιγαίο, οι συνέπειες για τα λαϊκά στρώματα των νησιών και άμεσα μέτρα διεκδίκησης.
Στην εισήγηση της η....

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΔΩΝΑ ΣΤΗ ΚΩΜΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ. 22-06-2013

Σύλλογος δασκάλων νηπιαγωγών Νάξου και μικρών Κυκλάδων: Δυναμικοί κοινωνικοί αγώνες για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών


 

ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
Το Υπουργείο Παιδείας και η μνημονιακή συγκυβέρνηση, τη σχολική χρονιά που διανύσαμε, άνοιξαν για τα καλά το δρόμο προκειμένου να «περάσουν» πιο άνετα τα μέτρα τους, την επόμενη σχολική χρονιά. Με τις συνεχείς εγκυκλίους, που έφθαναν στα σχολεία με μορφή καταιγίδας, έκαναν πλέον φανερούς τους στόχους τους: διάλυση του δημόσιου σχολείου, μαζικές απολύσεις εκπαιδευτικών.

Μάλλον σε καλό δρόμο είναι ο Σαμαράς αφού και ο γιδοβοσκός διαφωνεί μαζί του

Μέτα από όλα αυτά συμφωνούμε με την επιδίωξη για μια κυβέρνηση με προοδευτικό προσανατολισμο.
 Συμφωνούμε ότι οι εκλογές θα ζημιώσουν τον τόπο ,γεγονός που ο Σαμαράς όταν έπρεπε δεν το σκέφτηκε . 
Όμως δεν πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι τον Σαμαρά ...

Ποιος ...μεγάλος πολίτικος είπε 200 ευχαριστώ σε 10 λεπτά (vid)

Δείτε το βίντεο είναι απόλαυση...

Δείτε τι έλεγαν ένα χρόνο μετά το 1ο μνημόνιο...

Χωρίς σχόλια από εμάς...

Δημοσκόπηση RASS: Διατηρεί το προβάδισμα η ΝΔ-Εξαφανιζονται ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ -ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ- ΕΛΛΗΝΕΣ


Το μεγάλο πολιτικό και… εκλογικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, καταγράφει δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής”, στην οποία η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 1,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,1%το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 4% και η Δημοκρατική Αριστερά στο 3%, δηλαδή αμφότερα τα τρία κόμματα “φλερτάρουν” με το πολιτικό σοκ της αδυναμίας να μπουν στην...

Το έθιμο του Κλήδονα θα αναβιώσει στις Μέλανες


Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στις 9:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί
το κάψιμο των Μάηδων στις Μέλανες, στην πλατεία του χωριού.
Δωρεάν κεράσματα με τοπικά εδέσματα.
Διοργάνωση: Πολιτιστικός σύλλογος κοινότητας
Μελάνων Νάξου «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ».