slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η πρώτη μέρα του Μανωλά στη Ρώμη (Photos)




Ο Κώστας Μανωλάς υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε η Ρόμα, ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του Έλληνα διεθνή αμυντικού στη πρωτεύουσα της Ιταλίας:

Πιο φθηνές οι μετακινήσεις από την Δευτέρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Δείτε όλες τις αλλαγές


Το πρώτο, άκρως φιλολαϊκό μέτρο της κυβέρνησης Σαμαρά, που αφορά εκατομμύρια Αθηναίων τίθεται σε ισχύ από την Δευτέρα, με σημαντικές μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας.
Είναι η πρώτη φορά στα πέντε χρόνια του Μνημονίου που έχουμε μειώσεις σε κάποια υπηρεσία που προσφέρει το κράτος, χωρίς αυτό να επιβαρύνει τον....

Βρούτσης: Δεν αλλάζουν τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης-Στα 945 ευρώ η μέση σύνταξη τον Αύγουστο


«Δε θα θιγούν όσοι συνταξιοδοτούνται κάτω από 62 ετών βάσει των μεταβατικών διατάξεων στο ασφαλιστικό» αποσαφήνισε ο υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της 15ης έκθεσης του πληροφοριακού συστήματος «HΛΙΟΣ», που αφορά στις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα για το μήνα Αύγουστο.
Η διαβεβαίωση στοχεύει να καθησυχάσει όσους

Ξεκίνησε το Φιλώτι



Πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, η 1η για τη σεζόν 2014 – 2015 του ΑΜΣ Φιλωτίου.
Η 1η προπόνηση, όπως και το 1ο 20ήμερο της προετοιμασίας οι παίκτες θα γυμνάζονται υπό της οδηγίες του γυμναστή Τάσου Βάβουλα, ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Παλάζη έχει αναλάβει το κομμάτι της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης της ομάδας.

ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΡ΄ΑΥΤΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ


ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 26-8-2014

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να «τσεκάρουμε» σήμερα κάποια πραγματάκια που αφορούν στο κεφάλαιο που ακούει στο όνομα «Καθαριότητα». Μιλάμε για σταχυολογημένα κρίσιμα, θα λέγαμε, στοιχεία που ουδείς δύναται να αμφισβητήσει. Μιλάμε για «αλήθειες» που πρέπει και να λέγονται αλλά και να γράφονται…
1.Προϊστάμενος στον τομέα περιβάλλοντος του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, υπάρχει. Είναι ο

Στα ΚΕΠ η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας IX και μοτοσικλετών


Άλλη μια εστία διαφθοράς και λαδώματος ελπίζουμε να τελειώσει με την μεταβίβαση της αρμοδιότητας στα ΚΕΠ...όλοι λίγο πολύ ξέρουμε και έχουμε πληρώσει το 20αρικάκι (η μας το έχει ζητήσει ο πωλητής για να το δώσει σαν λάδωμα) για να γίνει γρήγορα η μεταβίβαση
Πιο γρήγορα και πιο απλά θα πραγματοποιείται από τις 2 Σεπτεμβρίου η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης, καθώς η διαδικασία αυτή, αρμοδιότητας του υπουργείου Υποδομών, θα

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ τα περί ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ


«Όσα γράφονται και λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.
Σε διάψευση των πληροφοριών και των

To Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 20:00 η γενική συνέλευση σμυριδορυκτών Νάξου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

      Ο Σύνδεσμος Σμυριδορυκτών καλεί ΟΛΟΥΣ τους σμυριδορύκτες σε γενική συνέλευση το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Οικομουσείο Κορώνου για την ενημέρωση όλων σχετικά με την έναρξη της Σμυριδικής Περιόδου.
 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

7o Ετήσιο “Νάξαθλον” Τρίαθλο Ολυμπιακών Διαστάσεων στη Νάξο Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014


Για 7η συνεχόμενη χρονιά, αθλητές τριάθλου θα συγκεντρωθούν στη Νάξο το Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 για να αγωνιστούν στην κολύμβηση 1,5χλμ., σε ανοιχτή θάλασσα, ποδηλασία 40χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή και τρέξιμο 10χλμ., σε ασφάλτινη κυκλική διαδρομή. Ο τρίαθλος ξεκινάει στις 16:00 μμ με την κολύμβηση στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το Nαό του Απόλλωνα και το σήμα κατατεθέν της Νάξου, την Πορτάρα, στην είσοδο του λιμανιού.

Τον αγώνα διοργανώνει ο πολιτστικός φορέας του Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων, ΝΟ.Π.Α.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α (Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας Πρόνοιας, και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων).
Ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές , που αναμένεται να είναι πάνω από 100, θα αγωνιστούν Έλληνες πρωταθλητές διάθλου και τριάθλου ολυμπιακών διαστάσεων με συμμετοχή και διακρίσεις σε παγκόσμιους αγώνες τριάθλου, πρωταθλητές Ironman, πρωταθλητές κολύμβησης με πανελλήνια ρεκόρ και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες και πανελλήνιοι πρωταθλητές ανώμαλου δρόμου στα 10χλμ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Partly Cloudy 27ºc Νάξος Βρίσκεστε εδώ:Αρχική ΣελίδαΗρακλειάΕκδηλώσειςΕτήσιες Εκδηλώσεις Ηρακλειά - 28-30 Αυγούστου - Τριήμερο Φεστιβάλ «ΦΑΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ» - Εορτασμός Αγίου Ιωάννου του Πρόδρομου




H Δημοτική Κοινότητα Ηρακλειάς υπό την Αιγίδα του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (www.naxos.gr) διοργανώνει και φέτος το Τριήμερο Φεστιβάλ «ΦΑΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ» ξεκινώντας την Πέμπτη 28 Αυγούστου με το μοναδικό θρησκευτικό προσκύνημα, πεζοπορία και εσπερινό στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Νίκος Συρμαλένιος: Σε αδιέξοδο οδηγούν την ακτοπλοΐα οι κυβερνητικές πολιτικές

Σε αδιέξοδο οδηγούν την ακτοπλοΐα οι μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές. Αυτό κατήγγειλαν σε διημερίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που διεξάγεται στη Μυτιλήνη με θέμα την ακτοπλοϊκή διασύνδεση στο Βόρειο Αιγαίο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Γιάννης Ζερδελής και Αγνή Καλογερή.

Ένα εύγε στον Κυριάκο που προσέλαβε ρουσφετολογικά ΠΑΣΟΚο γενικό γραμματέα... να το θυμούνται οι ΝΔίτες ψηφοφόροι του


Και το θέμα δεν είναι τόσο το ΠΑΣΟΚος όσο το ότι το άτομο είναι κρατικοδίαιτο ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ χωρίς ιδιαίτερες σπουδές που απλά έτυχε να χωθεί το 2010 στο κράτος (μέχρι τότε έκανε μερεμέτια στον ιδιωτικό τομέα που κάνουν άλλοι 20.000 προγραμματιστές) και έκτοτε να γαντζωθεί σε διάφορες καρέκλες...

ΤΖΑΜΠΑ Η 10ΛΕΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! Η Ρένα Δούρου δεν θέλει να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο


Την Τετάρτη 27 Αυγούστου η Ρένα Δούρου αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά της ως Περιφερειάρχης Αττικής. Φαίνεται, όμως, η τελετή της ορκωμοσίας θα κρύβει κάποιους... νεωτερισμούς.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, τη νέα περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου δεν πρόκειται να την ορκίσει κανένας ιερωμένος και τούτο διότι

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται ο ΓΑΠ αποχωρεί πάει Συριζα η κάνει νέο κόμμα;


Μόνο στο δικό του... Ζάππειο, στα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» θα μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού, τελικά δεν θα παραστεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη.
Ο πρώην πρωθυπουργός, παρά τις προσκλήσεις και τα μηνύματα που του έστειλαν πολλά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη για να παραστεί στην ...

Σηκώνει μανίκια η ομάδα Χατζημάρκου, Σε θέση εκκίνησης οι 17 περιφερειακοί σύμβουλοι των Κυκλάδων

Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου 
Γιώργος Χατζημάρκου 
και ο Αντιπεριφερειάρχης 
Κυκλάδων
Γιώργος Λεονταρίτης
Έπαρχος  Νάξου
Γιάννης Μαργαρίτης
 Αύριο Τετάρτη 27 Αυγούστου στην Σύρο, στις 19:00, στο θέατρο Απόλλων θα γίνει την
η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Έπαρχος Πάρου
 Κώστας Μπιζάς
10 περιφερειακοί σύμβουλοι συν τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, είναι η ομάδα του νέου περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου που αναλαμβάνει από 1η Σεπτεμβρίου να υπηρετήσει την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και να διοικήσει τις υπηρεσίες του νομού μας.
Όλοι τους, όπως έχει γραφτεί σε παλιότερο ρεπορτάζ, θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης και θα σηκώσουν τα μανίκια από την....