slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ - ΡΕΜΙΞ
«Ρεμίξ» είναι η εναλλακτική εκδοχή ενός τραγουδιού που δημιουργεί κάποιος με βάση την πρωτότυπη μορφή του.(Wikipedia)
Συνήθως κάνουμε ρεμίξ στα τραγούδια για να τους δώσουμε ένα ήχο πιο ηλεκτρονικό, πιο «μπητάτο», πιο χορευτικό.
Εδώ λοιπόν πρόκειται για ένα ρεμίξ αντίστροφο.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξεκινά ένα νέο κύκλο παραστάσεων «ρεμιξάροντας» τα ηλεκτρικά του τραγούδια με τρείς μουσικούς. Κοντραμπάσο, βιολί, μπουζούκι, τζουράς και.....

ΝΔ σταθερά πρώτη, με απώλειες που θα αναπληρωθούν μόλις σφίξουν λίγο οι ............

Οκτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της της Public Issue που θα παρουσιάσει απόψε ο ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα στην Βουλή μπαίνουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΛΑ.Ο.Σ και Χρυσή Αυγή, με την ΝΔ να είναι με διαφορά πρώτο κόμμα.
Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ενώ ...

Στο Άγιο Όρος το Πάσχα ο Πούτιν!


Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, την περίοδο του Πάσχα. Ο Ρώσος ηγέτης έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.

Επί ημερών του Βλαντιμίρ Πούτιν στην ηγεσία της Ρωσίας άλλωστε, η Ορθοδοξία είχε κυρίαρχο λόγο στη πολιτική ζωή της Ρωσίας τόσο υπό τον Πατριάρχη Αλέξιο όσο και υπό τον σημερινό Πατριάρχη Κύριλλο. Ενώ, ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος, δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την προοπτική συγκρότησης ενός ορθόδοξου τόξου, που θα ενώνει τη Ρωσία με την Ελλάδα.

Παράλληλα, η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία είναι ακόμη ανοικτό το θέμα του ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού.

agioritikovima.gr

Δέσμευση Σαμαρά για την στήριξη των κτηνοτρόφων

 Για την στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με εκπρόσωπους συλλόγων και ομοσπονδιών κτηνοτρόφων

«Η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου, όπως και η στήριξη της κτηνοτροφίας, είναι εθνική μας υπόθεση. Η ανάπτυξη της Γεωργίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πυλώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας, για την έξοδο από αυτή την τεράστια κρίση.
Χρειαζόμαστε, λοιπόν, κίνητρα για την απασχόληση στην κτηνοτροφία και όχι για την περικοπή της εξισωτικής αποζημίωσης» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

"Σήμερα, δεσμεύτηκα, παρουσία των εκπροσώπων των κτηνοτρόφων, για να βρεθεί -και η Νέα Δημοκρατία έχει, ήδη, κάνει τις σχετικές μελέτες- ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα γι' αυτή την εξισωτική. Αυτά είναι 60 εκατομμύρια ευρώ μόνο. Και πιστεύουμε ότι μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, από την πρότασή μας για την επιπλέον φορολόγηση των κερδών των ηλεκτρονικών παιγνίων. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε ως Έλληνες στους κτηνοτρόφους, χωρίς την παρουσία των οποίων δε θα υπάρχει αναζωογόνηση στην ελληνική ύπαιθρο, με τεράστιο κόστος για όλη την πατρίδα μας" σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Προβόπουλος: Το μνημόνιο θα είχε αποφευχθεί αν η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε πάρει μέτρα

Ανοιχτά κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, για την άρνηση της, όπως υποστήριξε ο ίδιος, να λάβει μέτρα τους πρώτους κρίσιμους μήνες μετά την εκλογή της, ενώ πρόσθεσε πως εάν αυτά τα μέτρα είχαν ληφθεί η χώρα ίσως να γλίτωνε το μνημόνιο.

ΣΩΠΑ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ


Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012


ΝΔ: Πράσινα ρουσφέτια



 νοσηρά φαινόμενα κομματισμού αναβιώνουν, τις μέρες αυτές, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Πρωτεργάτες ο κ.Βενιζέλος, ο κ. Οικονόμου, ο κ. Λοβέρδος και ο κ.Παπακωνσταντίνου», σχολιάζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης λέγοντας πως, τα παραπάνω στελέχη «ξεκίνησαν – χωρίς ίχνος ντροπής – και σχεδιάζουν να συνεχίσουν ένα όργιο ρουσφετολογικών προαγωγών και τοποθετήσεων "ημετέρων" σε νευραλγικά πόστα της Διοίκησης, με στόχο να βολέψουν δικούς τους και να επιβάλουν κομματικό έλεγχο στο κράτος».

«Πρόκειται για απαράδεκτη πρακτική, που δεν πρόκειται να γίνει δεκτή», ξεκαθαρίζει η ΝΔ, επισημαίνοντας πως.


·                     Το χορό άνοιξαν οι κ. Βενιζέλος και Οικονόμου – που προσποιούνται τώρα πως δεν καταλαβαίνουν - με 800 προαγωγές και τοποθετήσεις σε θέσεις κλειδιά, μέσα στους δυόμισι τελευταίους μήνες...........................

“Νέα Μεταπολίτευση” δεν γίνεται με φθαρμένα υλικά!



Γιατί η κοινωνία πιστεύει ότι “όλοι ίδιοι είναι” Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ για το τέλος της Μεταπολίτευσης του 74 , την αρχή μιας νέας εποχής για το πολιτικό σύστημα και την ελληνική κοινωνία κλπ κλπ. Προς το παρόν το μόνο που βλέπουμε είναι μια αναπαλαίωση του παρηκμασμένου πολιτικού συστήματος, υπό την ηγεμονία των ίδιων ακριβώς δυνάμεων που το εκμαύλισαν: την ξένη και ντόπια διαπλοκή. Υπάρχουν ακόμη ισχυρές αντιστάσεις από το παλαιοκομματικό σύστημα, την καμαρίλα, τους περίεργους συσχετισμούς και τις λυκοφιλίες για χάρη της εξουσίας. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να.....

Αι Ειδοί του Μαρτίου και του … ΠΑΣΟΚ


Η Ιστορία συνήθως αρέσκεται στον παραλληλισμό γεγονότων της πορείας μεγάλων ανδρών: ένας πεθαίνει, ένας άλλος μεγαλύτερος γεννιέται!!
Αι Ειδοί, στο ρωμαϊκό ημερολόγιο δήλωναν την 15η του μηνός Μαρτίου, του Μαΐου, του Ιουλίου, του Οκτωβρίου και την 13η μέρα των άλλων μηνών. Πέρασαν στα ελληνικά από τον Πλούταρχο και άλλους αρχαίους συγγραφείς που έγραψαν για τη Ρώμη. Ειδικά αι Ειδοί του Μαρτίου (Idus Martii) ήταν αργία αφιερωμένη στο Θεό Άρη και γιορταζόταν με στρατιωτική παρέλαση.
Αι Ειδοί ταυτίστηκαν με τον μήνα Μάρτιο γιατί σαν σήμερα στις 15 Μαρτίου του έτους 44π.Χ. , 1968 χρόνια πριν δολοφονήθηκε ο Ιούλιος Καίσαρας από τους Μάρκο Βρούτο και Γάιο Κάσσιο στο Πεδίο του Άρεως, μέσα στο Βουλευτήριο και πλάι στον ανδριάντα του Πομπήιου...........................................

Συνέχεια στον "Πόλεμο " ανακοινώσεων για το σκάνδαλο του πρώην εφημέριου της Κωμιακής

   Ο προεδρος της Κορωνίδας Ιάκωβος Μπαρδής, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αλιμπέρτης και ο πρώην Βουλευτής Νίκος Λεβογιάννης απαντούν στην ανακοίνωση της Μητρόπολης, σχετικά με την υπόθεση του Θεόκλητου Ρενέση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τι απαντά ο Δήμος για το κλάδεμα των δένδρων στο Σαγκρί...


Μπορεί η "Αυτόνομη Πρωτοβουλία
Μπορεί η "Αυτόνομη Πρωτοβουλία κατοίκων Σαγκρίου" να διαμαρτύρεται για το κόψιμο των δένδρων από το Δήμο, όμως μια σειρά από έγγραφα αποδεικνύουν ότι αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου "Πνοές" και του Προέδρου της Κοινότητας. Ερμηνείας χρήζει η στάση του Προέδρου, ο οποίος αν και αρχικά ζήτησε "το κλάδεμα των δένδρων που βρίσκονται στην είσοδο του χωριού, στην περιοχή Μητροπόλου, στην πλατεία Σαγκρίου και στην ευρύτερη περιοχή Πολυχνίου", στη συνέχεια κατηγορεί το Δήμο για "αυθαίρετη ενέργεια του συνεργείου, το οποίο προέβη σε ολικό κόψιμο δεκαπέντε δένδρων, με συνέπεια την καταστροφή τους", ζητώντας ταυτόχρονα την παρέμβαση του Δασονομείου και του Εισαγγελέα.
Διαβάστε στο ρεπορτάζ στο http://naxiotypia.blogspot.com/2012/03/blog-post_8285.html#more τι  απαντάει με έγγραφο που υπογράφει ο Μανόλης Πολυκρέτης, στις διαμαρτυρίες του προέδρου του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου "Πνοές"και τις   καταγγελίες  που έκανε η Αυτόνομη Πρωτοβουλία Κατοίκων Σαγκρίου.

Eκκληση Κροντηρά για σεβασμο στη νησιωτικότητα


ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς έκανε έκκληση με επιστολή του στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) για την ύπαρξη έστω ενός και μόνο δρομολογίου προς το κέντρο για κάθε διήμερο απεργίας, στην περίπτωση της επικείμενης απεργίας που άμεσα προγραμματίζει η Ομοσπονδία. Με τη λύση αυτή προλαμβάνονται προβλήματα που αφορούν άμεσα την υγεία, την τροφοδοσία γενικότερα, τη μεταφορά των επιβατών και την οικονομία του νησιού.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ., ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ


ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...!!!
 Προσέξτε πως οι  "Ναυλωμένες Ουκρανέζες'' των ΜΜΕ, με τα δημοσιογραφικά τους σαπρόφυτα, κυρίως περιφερειακών --περιθωρειακών τηλεοπτικών σταθμών παραπλανούν "εργολαβικά" τον κόσμο...!!!

Fwd: [Δεξί X-Trem(i)] Βαγγέλη το ότι "αρχίζουμε" το ξέρουμε... τον κόσμο δε βλέπουμε

Έτοιμος να αρχίσει είναι ο Βαγγέλης... αρκεί να βρεί και κανέναν γιατί έχει πέσει πολύ ερημιά:
"Αρχίζουμε" θα είναι το σλόγκαν του Βαγγέλη μετά τα αλλάζουμε, βουλιάζουμε κ.λπ.


Η φώτο είναι από την Ιπποκράτους όπου θα δώσει σε λίγο συνέντευξη τύπου

--
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i)  

Οι “ανεξάρτητοι” ερίζουν ποιός θα αναλάβει αρχηγός!


Μαθαίνω οτι οι ανεξάρτητοι ερίζουν ποιός θα αναλάβει αρχηγός!
Μην είναι ο Θεταλλός;
Μην είναι ο Ευβοεύς;
“Το ΄δικαιούμαι εγώ” λέει ο …ιδρυτής!
Έτσι , όπως πάνε ελπίζω να μη χρειαστούνε ..κυανόκρανους για να επιβάλλουν την τάξη!
Εγώ θα πρότεινα να το ρίξουν στον κλήρο!
H  άλλη λύση είναι να συνάψουν …Τριανδρία!
Άλλωστε στις Τριανδρίες στο τέλος έμενε πάντα ..ένας!
Πως έλεγε το παλιό άσμα;
Ενα -δυο – τρία – τέσσερα μηδέν κι’ απ’ την Τριανδρία νεώτερο ουδέν“!
Πάντως στην περίπτωσή τους ταιριάζει γάντι η ρήση:
Too many chiefs and not enough Indians“!
 Όφις Ιοβόλος.................................................................

Έξαλλος ο Π.Καμμένος απειλή με

Με  κατάληψη της αίθουσας του κοινοβουλίου απειλεί  ο  κ. Πάνος Kαμμένος  Διότι λόγω της προγραμματισμένης συνέντευξης του Ευάγγελου Βενιζέλου και μιας ασυνεννοησίας του  προεδρείου  της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με τους υπουργούς Εξωτερικών Σταύρου Δήμα και   Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου δεν συζητήθηκε το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων  

 


Η απάντηση της Μητρόπολης Παροναξίας για τα σχόλια σχετικά με τον πρώην Εφημέριο της Κωμιακής


   Mέ φορμή τόν θόρυβο πού πρόσφατα δημιουργήθηκε από τίς βαρύτατες καταγγελίες γιά νήθικες καί παράνομες πράξεις Κληρικο πού στό παρελθόν πηρέτησε (γιά να περίπου χρόνο) στήν ερά Μητρόπολή μας νακοινώνονται τά ξς:

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

 

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/ 03 / 2012 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

1. Έγκριση όρων δημοπράτησης για το έργο: « Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου

Άνδρου (2012)».

2. Έγκριση όρων δημοπράτησης για το έργο: « Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου

Νήσου Τήνου (χρήση 2012)».

3. Στέγαση υπηρεσιών Π.Ε. Κέας.

4. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή 12θέσιου Γυμνασίου

στην Κω» προϋπολογισμού 2.500.000,00€ αναδόχου Κξία ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΙΧ. –

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗΣ ΒΑΣ. & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ.& ΣΙΑ Ε.Ε.

5. Αποστολή πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για

την ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια γραφικής ύλης και χαρτί φωτοαντιγραφής για τις

ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου προϋπολογισμού 56.000,00€ με Φ.Π.Α.

6. Έγκριση 1ουΑνακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Αυτόνομα συστήματα οδοφωτισμού στις

περιοχές Άργους και Εμπορίου Ν. Καλύμνου.

7. Έγκριση διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης

και κίνησης για την Περιφ. Ενότητα Ρόδου για το έτος 2012 προϋπολογισμού 69.500,00€ με

ΦΠΑ καθώς και το πρακτικό κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης.

8. Α. Έγκριση διενέργειας Διεθνούς Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού ανάθεσης υλοποίησης

του έργου: «Ανάδειξη εργολάβου για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδένδρων

των Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης

του Δάκου της ελιάς 2012» και Β. Έγκριση ορισμού μελών στις Επιτροπές α) παραλαβής

αποσφράγισης & αξιολόγησης των προσφορών και β) αξιολόγησης ενστάσεων του Ανοικτού

Μειοδοτικού Διαγωνισμού.

9. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου:«Κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην πόλη της Ρόδου (περιοχή

ΟΡΦΕΑΣ)» προϋπολογισμού 90.000 €.

10. Τροποποίηση Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2012.

11. Ανάθεση δικαστικών υποθέσεων.

12. Έγκριση Δράσεων Πολιτισμού – Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

13. Έγκριση δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας.

14. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.

16. Αποδοχή χρηματοδότησης

17. Εγκρίσεις μετακίνησης κ. Περιφερειάρχη, κ.κ.Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών

Συμβούλων.


 

 

Υποψήφιος της ΝΔ από τη Μύκονο;

Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 08:34

Υποψήφιο από τη Μύκονο, μετά από πάρα πολλά χρόνια, είναι πολύ πιθανό να έχει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών. mykonos_chora

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο ασχολείται με το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και πολλά χρόνια, οργανωμένο στέλεχος του κόμματος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έχουν προσεγγίσει από τη Νέα Δημοκρατία και του έχουν κάνει πρόταση, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ονόματα και περισσότερες πληροφορίες θα γραφτούν τα επόμενα 24ωρα, πάντως η είδηση δεν είναι «ράδιο αρβύλα» κι αν ο Μυκονιάτης αυτοδιοικητικός δεχθεί την πρόταση που του έχουν κάνει, τότε μάλλον θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

 

 

ΠΑΣΟΚ: Σχέδιο "φέρνουμε τους ψηφοφόρους στις κάλπες"

Συνέντευξη Τύπου στις 14.00 του Ευ.Βενιζέλου στην Ιπποκράτους. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που έχουν στην διάθεσή τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν μέσα σε λίγα 24ωρα να πείσουν τα μέλη τους να δώσουν το παρών στις εκλογές της Κυριακής.

SMS, social media, email, τηλεφωνήματα αλλά και προσωπικές επαφές έχουν επιστρατευθεί για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η συμμετοχή στην διαδικασία.

Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού θα πάρουν μέρος και οι απόδημοι Ελληνες, καθώς θα στηθούν κάλπες στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Με το κλίμα να είναι τεταμένο απέναντι στους πολιτικούς και την πολιτική, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους που να μπορούν να ελέγχονται και να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα.

Ο μοναδικός υποψήφιος Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει πολλές συνεντεύξεις κυρίως σε τηλεοπτικούς σταθμούς με κύριο μότο ότι μόνο με την συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία θα ενδυναμωθεί η προσπάθειά του για μία δυναμική πορεία του κόμματος προς τις εκλογές.

Επικεφαλής της διαδικασίας η Τόνια Αντωνίου και ο Νίκος Ανδρουλάκης οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην Ιπποκράτους και οργανώνουν τις εκλογές.

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από την “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου ανακοίνωσε τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς κινηματογραφικών προβολών της σειράς “Λογοτεχνία και Σινεμά” για τον φετινό χειμώνα.
Ο κύκλος αυτός είναι αφιερωμένος στις ταινίες του μεγάλου Έλληνα δημιουργού Θόδωρου Αγγελόπουλου, του οποίου η απώλεια στοίχησε στον ελληνικό πολιτισμό τον δικό του “ποιητή των εικόνων”.
Έτσι, μετά τους δύο πρώτους κύκλους, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στις ταινίες οι οποίες στηρίχθηκαν σε σενάριο ή βιβλίο του συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη και του σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, οι ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου που θα...... 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ


Tην Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που τα χρειάζονται.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Η εκστρατεία ξεκίνησε από το βόρειο τόξο της χώρας και συνεχίζεται στην νότια Ελλάδα.
Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα
(κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και......