slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλάκωσαν και τα έγγραφα – μαϊμού. Δίνουν τα ρέστα τους για να καλύψουν τους Μαντέληδες!

Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

«Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Siemens από τις 15/12/2007!!!

Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ

ΨΉΦΙΣΑΝ NAΞΟ 472

ΠΑΡΟΣ 220

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΑΡΑ μόνο εσύ !!!

Όταν κουβαλάς μια ιστορία που όμοια της δεν έχει κανείς άλλος στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο σε επιτυχίες και σε διάρκεια, όταν για 40 χρόνια είσαι συνεχώς πρωταγωνιστής, όταν δουλεύεις σκληρά και τίμια μέσα στο γήπεδο, όταν έχεις παιχταράδες με πολλά κιλά ''καρύδια', και δεν φοβάσαι καμία ομάδα ... ε τότε είσαι ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, και δικαιούσαι να είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Ο Πανναξιακός πήγε στην Άνδρο, κέρδισε 1-2, πήρε αυτό που ήθελε μέσα στο γήπεδο, επιστρέφει θριαμβευτής στο νησί και περιμένει πλέον την εκδίκαση της γνωστής υπόθεσης από την ΕΠΣ, για να μάθουμε όλοι τον πρωταθλητή Κυκλάδων. Οι ''συνήθεις ύποπτοι' Λυμπερτάς και Σουσούνης πέτυχαν τα δυο χρυσά γκολ της νίκης, που αν όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν έχουμε (ως συνήθως) τίποτα μαϊμουδιές, δίνουν το εισιτήριο της ανόδου για το περιφερειακό πρωτάθλημα στην ομάδα της Νάξου. Την αποθέωση αναμένετε να γνωρίσει η αποστολή του Πανναξιακού που επιστρέφει σε λίγη ώρα στο λιμάνι της Χώρας. Όλα αυτά θα τα δείτε και θα τα διαβάσετε σε επόμενο post του "naxosfan", καθώς και αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι της Άνδρου.
Β.Κ

Και το δούλεμα των νταβατζήδων συνεχίζεται…

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Προκαλεί οργή και θλίψη. Όχι για την κουτοπονηριά τους που είναι προϊόν του τρόμου που τους διακατέχει βλέποντας την αφύπνιση του κόσμου και το αυξανόμενο μίσος προς τα πρόσωπα τους.

Προκαλεί θλίψη το πόσο ζώα μπορεί να μας θεωρούν ακόμα. Μας λήστεψαν αυτοί και τ’ αφεντικά τους, υποδούλωσαν τα παιδιά μας αλλά συνεχίζουν κανονικά να μας δουλεύουν έστω και αν πωλούν σκάρτα 25,000 φύλλα (όσοι οι ημερήσιοι αναγνώστες του Ολυμπία δηλαδή, οι μισοί του Ταχάλια, του antinews του naxios , dexi και πάει λέγοντας).

Οι καταστροφείς της Ελληνικής οικονομίας! Στο ίδιο πλάνο ο Σημίτης για τη Siemens και ο Καραμανλής για το …Βατοπαίδι!

Και βέβαια έχει ευθύνες ο Καραμανλής, γιατί δεν σταύρωσε τα καθάρματα της Siemens και των Ολυμπιακών έργων. Υπέκυψε στον εκβιασμό και πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό.

Τι δουλειά έχει όμως βρε απατεώνες η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας με το real estate του Βατοπαιδίου;

1. Οι ανταλλαγές ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!

2. Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να μην υπογράφει και επίσημα την ανάκληση τους!

3. Το σάπιο Ολυμπιακό ακίνητο ήταν ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ!

4. Και το νερό της Βιστωνίδας (που δόθηκε επί ΠΑΣΟΚ) δεν είναι του Καματερού.

Πες μας λοιπόν βρε “κουμπάρε” πως καταστράφηκε η Ελληνική οικονομία; Ποιόν κοροϊδεύεις;

Μήπως γνωρίζεις ΠΟΙΟΙ πήραν τα ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΤΡΗΤΑ από την υπερκοστολογημένη Ολυμπιάδα; Μήπως είχες και κανέναν “κουμπάρο” ανάμεσα σ’ αυτούς;

Μήπως ήταν και κάποιοι βαρώνοι του τύπου που σας ταΐζουν αφειδώς;

Ποιοί έπαιρναν εργολαβίες και υπεργολαβίες τα Ολυμπιακά και τα υπόλοιπα δημόσια έργα;

Μήπως γνωρίζεις βρε κουμπάρε;

Μήπως ο κόσμος ετοιμάζεται να πάρει τη σανίδα;;;

Σε off shore το σπίτι του Άκη ... αλλά δεν μας πειράζει... έτσι;

To σπίτι που φιλοξενεί την οικογένεια του Ακη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου 33, και το οποίο φαίνεται να διαχειρίζεται η εταιρία ΝΟBILIS INTERNATIONAL με έδρα το Wyoming των ΗΠΑ, παρουσιάζουν ανάμεσα στ άλλα θέματά τους οι "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" των Σεραφείμ Κοτρώτσου-Λουκά Κατσώνη.

Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκε στους αδελφούς Αντωνόπουλους -κανείς απο τους οποίους δεν βρίσκεται εν ζωή-και οταν είχαν αποφασίσει να το πουλήσουν ζητούσαν περί τα 300 εκατομμύρια παλιές δραχμές.

Σ αυτό το νεοκλασσικό του 1920, έχει προστεθεί πλέον ασσανσέρ ενω ανοίχτηκε γυάλινη οροφή στη ταράτσα πάνω απο το μπάνιο, ώστε ο πρώην υπουργός να έχει θέα τον ουρανό όταν τραγουδάει στο μπάνιο του.

Προσλαμβάνει τις κολλητές της η κ. Μπιρμπίλη!

Ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου με αποδέκτη την κ. Μπιρμπίλη με θέμα: "Προσλαμβάνει κολλητές η Υπ. Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής".
Η διατύπωση της ερώτησης του βουλευτή έχει όπως παρακάτω:
"Την ώρα που χιλιάδες νέοι βγαίνουν στην ανεργία, χιλιάδες πολίτες ζουν υπό καθεστώς ανασφάλειας, που ακούν τον πρωθυπουργό ότι τα μέτρα μπορεί να είναι σκληρά, αλλά θα...

κάνει οτιδήποτε προκειμένου να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη, που διαβεβαιώνει ότι προκρίνονται οι άριστοι και όχι οι αρεστοί, η υπουργός Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής προσλαμβάνει κολλητές και φίλες στην Κτηματολόγιο Α.Ε.
Αρχικά διόρισε τον κουμπάρο του υφυπουργού της, τώρα φρόντισε να γίνει η πρόσληψη μιας φίλης της, η οποία δεν έχει πτυχίο ούτε εμπειρία, και μάλιστα στην ακριβοπληρωμένη θέση της γενικής διευθύντριας. Πιο συγκεκριμένα, μετά από διαγωνισμό «μαϊμού» στον οποίον συμμετείχαν αρκετοί πολίτες και με ιδιαίτερα προσόντα, επελέγη η φίλη της υπουργού η κ. Μ. Καρτελιά, με προσόντα τη μικρή της εμπειρία σε εταιρεία ειδών υγιεινής, αλλά και την εμπειρία της υπευθύνου επικοινωνίας στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παγκόσμια Δράση».
Κατόπιν τούτου ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
* Με βάση ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της κ. Καρτελιά για την θέση της γενικής διευθύντριας;
* Ποια πρόσωπα συγκροτούσαν την επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων του συγκεκριμένου διαγωνισμού; Να κατατεθεί λίστα με τα ονόματα της επιτροπής.
* Σε τι ύψος ανέρχονται οι μηνιαίες αποδοχές της κ. Καρτελιά; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτουν οι μηνιαίες αποδοχές της κ. Καρτελιά.
* Να κατατεθούν πίνακες με τα ονόματα και τα προσόντα όλων των υποψηφίων για το συγκεκριμένο διαγωνισμό, όπου να καταγράφονται τίτλοι σπουδών και κοινωνικά κριτήρια."