slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερίνα Μονογυιού: Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον των νησιών μας (video)

   Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, κατά την διάρκεια επίσκεψης στο νησί της Άνδρου έδωσε χθες συνέντευξη στο Action24 και την εκπομπή Social Net με τον Φώτη Καρύδα, και μίλησε για το άνοιγμα του τουρισμού. 

Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: ‘’Επίσκεψη επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς αντίκρισμα’’



Εν μέσω φημών και παραπληροφόρησης χωρίς την γνωστοποίηση, έστω με ένα δελτίο τύπου από το Δήμο ή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έφτασε σήμερα στο νησί μας ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με το επιτελείο του και με έδρα το Δήμο Πάρου οργάνωσε σύσκεψη με τη φυσική παρουσία του Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου, του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κυκλάδων, του Επάρχου και του Δημάρχου Πάρου ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν και οι δήμαρχοι των Κυκλάδων.

Χαμός με το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος» που ακούστηκε στην ΕΡΤ - Η ερώτηση στη Βουλή

Σάλος έχει προκληθεί με το τραγούδι "Μαμά μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος" που ακούστηκε στην εκπομπή "Φλερτ" στη δημόσια τηλεόραση. Μάλιστα, σχετική ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Μαρκόπουλος, προς τον αρμόδιο για την ΕΡΤ Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θεόδωρο Λιβάνιο. Σύμφωνα με τους βουλευτές, το εν λόγω τραγούδι εξυμνεί τη δράση των κουκουλοφόρων "την ώρα που ανοίγει εκ νέου ο φάκελος για την υπόθεση της Marfin". Το συγκεκριμένο τραγούδι ερμήνευσε σε ζωντανή μετάδοση ο τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος, στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ακρόπολη: Το δημοσίευμα της «Αυγής» για την επιγραφή με τα ονόματα των Γλέζου-Σάντα και η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού

Απάντηση σε δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της "Αυγής" με τίτλο "Λίνα Μενδώνη: Νέο ψέμα - Ανακοίνωσε επιγραφή στην Ακρόπολη για Γλέζο, Σάντα που υπάρχει από το 1982", δίνει το υπουργείο Πολιτισμού, κάνοντας λόγο για "εμμονή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρόσωπο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού".

Πρετεντέρης: Ερωτήματα

"Η προανακριτική δεν αφορά τις τηλεοπτικές άδειες. Αλλά αν ο διαγωνισμός στήθηκε υπέρ κυβερνητικών ή κομματικών συμφερόντων. Χρειάζονται απλές και σαφείς απαντήσεις. Ναι ή όχι;" ρωτάει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Εύοσμος: Αφέθηκε ελεύθερη η ΒΛΑΜΜΕΝΗ μητέρα του μαθητή που αρνήθηκε το self test - Έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και τον Εθνικό ύμνο από άλλους ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ


Ελεύθερη αφέθηκε η 49χρονη μητέρα του μαθητή, που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test. Η 49χρονη, συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.
Σήμερα, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και η εκδίκαση της υπόθεσής της αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου. Κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και συνθήματα από

Φ. Ζαννετίδης στον Χ. Κόκκινο: Εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη σε νέα ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου


Εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται λέει η παροιμία και ο Χαράλαμπος Κόκκινος βάλθηκε να την επιβεβαιώνει σε κάθε του ανακοίνωση.

Φαίνεται πως ζήλεψε τις πρακτικές των υπολοίπων της παρέας του και άρχισε και αυτός τις απειλές. Μόνο που διάλεξε λάθος στόχο.

Όσο για την "καραμέλα" περί της δήθεν αθώωσής του, είναι μια ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, αφού συνεχίζει να κρύβει την αλήθεια.

"Στον κ. Χατζημάρκο ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για Παράβαση Καθήκοντος και δικαστική έρευνα για τον εμβολιασμό του στη Χάλκη κ. Ζαννετίδη....... και εσύ σύντομα με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες που γράφεις θα χρειαστείς καλούς δικηγόρους!"

 
Η αθλιότητα  που αντιμετωπίζει κάθε πολιτική πρόταση και κριτική η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου αποτελεί  φαινόμενο!
   
Αντί  για πολιτικες απαντήσεις, επιλέγουν λασπολογία, προσωπικές προσβολές, ύβρεις και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Στην σημερινή πρόταση μας  για δημιουργία  νέου προγράμματος ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) και με δεδομένο ότι τα 2/3 των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων δεν επιδοτηθηκαν,  μου επιτέθηκε προσωπικα και προσβλητικά ο "πρόθυμος" Αντιπεριφερειαρχης κ. Φιλ. Ζαννετίδη

Ραβιόλι βρασμένα σε τσάι γεμιστά με Πατάτα Νάξου και σπαράγγια | Π.Ο.Π. Μαγειρική


 Τι κοινό έχουν τα φρέσκα ραβιόλι, το τσάι και τα σπαράγγια;

Τα συνδύασε με την Πατάτα Νάξου ο καταξιωμένος chef, Μανώλης Παπουτσάκης, στην εκπομπή του «ΠΟΠ Μαγειρική» στην ΕΡΤ2 και δημιούργησε ένα υπέροχο πιάτο: ραβιόλι βρασμένα σε τσάι γεμιστά με Πατάτα Νάξου και σπαράγγια!

Παράλληλα με την μαγειρική, η διατροφολόγος, Δρ. Έφη Κολοβέρου, μιλούσε για τον ξακουστό, πεντανόστιμο και θρεπτικό θησαυρό που «γεννά» η Νάξος.