slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.


 Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο viral βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το βίντεο που θα προκύψει από τα γυρίσματα που έγιναν στηρίχτηκε στη νέα κοινή φιλοσοφία που θα έχει η καμπάνια του Δήμου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Νάξου . Μέσα στο 2013 θα παραχθεί ένα ακόμη βίντεο που θα αφορά στις Μικρές Κυκλάδες.
Το βίντεο αυτό, διάρκειας από 2,5 έως 3,5 λεπτά, θα διοχετευτεί στο διαδίκτυο και από τα....

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ Ο KYΡ ΣΤΑΥΡΟΣ προειδοποιεί τον Σαμαρά: Οι εφημερίδες μου αν χρειαστεί θα κυκλοφορούν ακόμα και χέρι με χέρι

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει από την Κυριακή το κύριο άρθρο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» με την υπογραφή του Σταύρου Ψυχάρη και τίτλο «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία».
Ο εκδότης της ιστορικής εφημερίδας με αφορμή τη .....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Με το Ν.4093/2012 εγκρίθηκε το πλαίσιο της δημοσιονομικής στρατηγικής για την περίοδο 2013-2016 και τα ανώτατα ετήσια όρια δαπανών για το Υπουργείο Εργασίας αλλά και για τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς. Σε συνέχεια της έγκρισης αυτής και εν όψει της κατάρτισης των αναλυτικών  προϋπολογισμών ανά φορέα σε πλήρη συμμόρφωση στους εγκεκριμένους δημοσιονομικούς στόχους, καλείστε να αποστείλετε εντός της προθεσμίας που τίθεται ακολούθως, αναλυτικά στοιχεία για τα μισθωμένα ακίνητα και τα μισθώματα που καταβάλλονται μηνιαίως για τη στέγαση των υπηρεσιών σας.  Η εν λόγω καταγραφή θα διενεργηθεί για όλα τα ακίνητα που μισθώνουν όλοι οι  εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου καθώς και οι κεντρικές ή περιφερειακές υπηρεσίες του

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 21/11/12, 11.30 Π.Μ., ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ XENIA


Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Νάξο που θα γίνει την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου XENIA στην Παραλία της Χώρας, πίσω από το Naxos Tours.
Θα μιλήσει ο σ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, τ. Γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας Συνασπισμού.
Στη συνέλευση αυτή εκτός από την εγγραφή νέων μελών θα οριστεί επίσης εφορευτική επιτροπή που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών της 24ης και 25ης Νοεμβρίου για την.
εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, καθώς και την εκλογή γραμματείας της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόγραμμα ανοιχτής συνέλευσης:

Αρχαία ελληνικά στα βρετανικά δημοτικά σχολεία από το 2014

Τα αρχαία ελληνικά είναι μία εκ των επτά ξένων γλωσσών από τις οποίες τα δημοτικά σχολεία στη Βρετανία θα επιλέγουν τουλάχιστον μία για υποχρεωτική διδασκαλία από το 2014, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας της χώρας.

Δεν ιδρώνει κανενός το αφτί: Πληρώνουμε 21.000 ευρώ το μήνα για την Τ. Μπιρμπίλη!


[Τελικά ξέρουμε ποιος την τακτοποιούσε αυτή και τελικά την τακτοποίησε και στον ΟΟΣΑ; Ο Γιωργάκης, ο Νικ ή ο Αντρίκος;]

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στο μισθό της πρώην υπουργού, Τίνα Μπιρμίλη.
«Πληρώνουμε 21.000 ευρώ τον μήνα για την πολιτική εξόριστο του .....

ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Είναι εξωφρενικό,  πρόκειται  για πρωτοφανή απόφαση εκτέλεσης πολιτών  καθώς οι πολίτες  θα κληθούν πάλι   ως συνήθως να εκτελεστούν για άλλη μια φορά με αυξήσεις   στο  τέλος ακίνητης περιουσίας και των  δημοτικών  τελών για  να κλείσουν οι μαύρες τρύπες των  δήμων  που δημιουργήθηκαν από τις σπατάλες –ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ -  και τις  αθρόες προσλήψεις των  παρατρεχάμενων των δημάρχων.

Ανασκευάζει ο Φωτόπουλος τις καταγγελίες για τον ΣΚΑΪ

[Κλασική προπαγάνδα (όχι ότι ο Αλαφούζος είναι καλύτερος...): Πετάμε μια λάσπη, γίνεται ντόρος και το μαθαίνουν όλοι και μετά από λίγο ανασκευάζουμε... τη διάψευση όμως την περνάνε στα ψιλά όλοι... και μένει η λάσπη.]
Ανασκευάζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις καταγγελίες περί μη καταβολής του τέλους ακινήτων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της...

Στην ίδια πλευρά με τους πατριώτες του κώλο@ οι νταβατζήδες: Εναντίον της τρόικα επειδή μέσω τραπεζών θα ελέγξει τα θαλασσοδάνεια που πήραν


Και οι μέχρι χθες "μνημονιακοί" εκδότες, έγιναν ξαφνικά ...αντιμνημονιακοί !

Είναι σαφές ότι οι κανόνες με τους οποίους γίνεται η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δημιουργούν συνθήκες αφελληνισμού τους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μεγάλοι και μικροί μέτοχοι θα απολέσουν τη μικρή ή μεγάλη δύναμή τους στις τράπεζες και αργά αλλά σταθερά αυτές θα περιέλθουν στα χέρια ξένων τραπεζιτών.
Κι αυτό αν μη τι άλλο δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν. Δε νομίζουμε ότι μπορεί να....

Ρουπακιώτης τέλος - Ποιοι θα είναι οι νέοι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ

Τον τερματισμό της συμμετοχής του σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη στην κυβέρνηση αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Στον επικείμενο ανασχηματισμό και η ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη αλλά χωρίς τον ίδιο τον κ. Κουβέλη στη θέση του αντιπροέδρου, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά συμπαρασύροντας και τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Με μοναδικό ερωτηματικό αυτή τη στιγμή τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για τον οποίο δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις θεωρείται δεδομένο ότι και η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για το κυβερνητικό σχήμα.

Ετσι, θέσεις στην κυβέρνηση διεκδικούν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο ειδικός διαπραγματευτής της ΔΗΜΑΡ με την κυβέρνηση και «διαπιστευμένος» συνομιλητής του Μεγάρου Μαξίμου για την επίλυση κρίσεων, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος.

iefimerida.gr

Κινήσεις τακτικής του Γιώργου Πάπιτση που δύσκολα θα του βγουν

Στη Σύρο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Γιώργος Πάπιτσης, ανακοίνωσε 20 περίπου μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, ότι σκοπεύει να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος.
Ο κ. Πάπιτσης είναι επικεφαλής του συνδυασμού Σύρος: "Δύναμη - Ανάπτυξης" που έχασε στο δεύτερο γύρο στις εκλογές του 2010 από το συνδυασμό του δημάρχου, Γιάννη Δεκαβάλλα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Πάπιτσης ναι μεν ανακοίνωσε τις προθέσεις του, όμως μέσα στο συνδυασμό του υπάρχουν αρκετά εσωτερικά ζητήματα με 5 από τους συνολικά 8 συμβούλους του να σκέφτονται πολύ σοβαρά, να μην τον ακολουθήσουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Αν όντως αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, δύσκολα θα καταφέρει ο κ. Πάπιτσης να φτάσει μέχρι τις εκλογές του 2014.

Στο ερώτημα, πως ο κ. Πάπιτσης ανακοίνωσε πρόθεση υποψηφιότητας τόσο νωρίς, αφού στο συνδυασμό του υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα, η απάντηση δεν είναι δύσκολη.


Προφανώς είναι μια κίνηση τακτικής στην σκακιέρα. Το έκανε για να πιέσει καταστάσεις μέσα στο συνδυασμό του και να μην υπάρχει αμφισβήτηση, ότι αυτός θα είναι επικεφαλής της προσπάθειας και στις επόμενες δημοτικές εκλογές.


Πήρε το πολιτικό ρίσκο αλλά δεν είναι εύκολο να του βγει αν όντως υπάρχουν τέτοια εσωτερικά προβλήματα.


Έκοψαν το ρεύμα στο γραφείο Βενιζέλου


Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε άσχημη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό είναι σε όλους γνωστό.

Από εκεί όμως μέχρι να κόψουν το ρεύμα στον έναν από τους δύο ορόφους στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και το γραφείο του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, δείχνει ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ό,τι περιγράφεται.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος, έκλεισε το πολιτικό του γραφείο στην Θεσσαλονίκη, που αποτελεί και την εκλογική του περιφέρεια, και το μετέφερε στον ένα από τους δύο ορόφους που έχουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Προ μηνός στον συγκεκριμένο όροφο η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω χρεών και ο ΟΤΕ το τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά στην αδυναμία του κόμματος να πληρώσει τους λογαριασμούς, το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου μεταφέρθηκε στον άλλο όροφο!

Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται οι οργανώσεις της πόλης και της υπαίθρου Θεσσαλονίκης καθώς και η περιφερειακή οργάνωση του κόμματος.

Του Βασίλη Σκουρή
Real.gr

Μητροπολίτες με 5 εκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις στις τράπεζες

 

Εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ καλούνται να δώσουν δύο μητροπολίτες της Αττικής καθώς μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η αποκάλυψη για τους δύο μητροπολίτες έγινε συμπτωματικά όταν το ΣΔΟΕ αποφάσισε να ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση του παπά που βρέθηκε πριν λίγες μέρες να έχει 3 εκατομμύρια στην τράπεζα. Ο συγκεκριμένος ιερέας κίνησε υποψίες καθώς πλήρωσε άμεσα και με μετρητά το πρόστιμο του 1.100.000 ευρώ για τις καταθέσεις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Παράλληλα, υπήρχαν καταγγελίες ότι πίσω από τον ιερέα που έχει έδρα σε μία από τις δύο επίμαχες μητροπόλεις κρύβονται μεγαλύτερα ψάρια.

Γι' αυτό το ΣΔΟΕ άνοιξε τους λογαριασμούς των δύο μητροπολιτών αλλά και τον συγγενικών τους προσώπων και όπως φαίνεται «έπιασε λαβράκι», καθώς οι καταθέσεις τους ξεπερνούσαν τα 5.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ιεράρχες σε πλούσιες μητροπόλεις , με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία σε όλη τη χώρα, αλλά και ομόλογα, αμοιβαία και μετοχές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ΣΔΟΕ εξετάζει «τρύπα» στα οικονομικά των δύο μητροπόλεων και ιδιαίτερα στα έσοδα από νοίκια και πωλήσεις ακινήτων....



Πηγή: Μητροπολίτες με 5 εκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις στις τράπεζες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77221#ixzz2CeOivQAz

Εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ καλούνται να δώσουν δύο μητροπολίτες της Αττικής καθώς μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η αποκάλυψη για τους δύο μητροπολίτες έγινε συμπτωματικά όταν το ΣΔΟΕ αποφάσισε να ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση του παπά που βρέθηκε πριν λίγες μέρες να έχει 3 εκατομμύρια στην τράπεζα. Ο συγκεκριμένος ιερέας κίνησε υποψίες καθώς πλήρωσε άμεσα και με μετρητά το πρόστιμο του 1.100.000 ευρώ για τις καταθέσεις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Παράλληλα, υπήρχαν καταγγελίες ότι πίσω από τον ιερέα που έχει έδρα σε μία από τις δύο επίμαχες μητροπόλεις κρύβονται μεγαλύτερα ψάρια.

Γι' αυτό το ΣΔΟΕ άνοιξε τους λογαριασμούς των δύο μητροπολιτών αλλά και τον συγγενικών τους προσώπων και όπως φαίνεται «έπιασε λαβράκι», καθώς οι καταθέσεις τους ξεπερνούσαν τα 5.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ιεράρχες σε πλούσιες μητροπόλεις , με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία σε όλη τη χώρα, αλλά και ομόλογα, αμοιβαία και μετοχές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ΣΔΟΕ εξετάζει «τρύπα» στα οικονομικά των δύο μητροπόλεων και ιδιαίτερα στα έσοδα από νοίκια και πωλήσεις ακινήτων....

Πηγή: Μητροπολίτες με 5 εκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις στις τράπεζες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77221#ixzz2CeO86Q44

Εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ καλούνται να δώσουν δύο μητροπολίτες της Αττικής καθώς μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η αποκάλυψη για τους δύο μητροπολίτες έγινε συμπτωματικά όταν το ΣΔΟΕ αποφάσισε να ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση του παπά που βρέθηκε πριν λίγες μέρες να έχει 3 εκατομμύρια στην τράπεζα. Ο συγκεκριμένος ιερέας κίνησε υποψίες καθώς πλήρωσε άμεσα και με μετρητά το πρόστιμο του 1.100.000 ευρώ για τις καταθέσεις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Παράλληλα, υπήρχαν καταγγελίες ότι πίσω από τον ιερέα που έχει έδρα σε μία από τις δύο επίμαχες μητροπόλεις κρύβονται μεγαλύτερα ψάρια.

Γι' αυτό το ΣΔΟΕ άνοιξε τους λογαριασμούς των δύο μητροπολιτών αλλά και τον συγγενικών τους προσώπων και όπως φαίνεται «έπιασε λαβράκι», καθώς οι καταθέσεις τους ξεπερνούσαν τα 5.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ιεράρχες σε πλούσιες μητροπόλεις , με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία σε όλη τη χώρα, αλλά και ομόλογα, αμοιβαία και μετοχές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ΣΔΟΕ εξετάζει «τρύπα» στα οικονομικά των δύο μητροπόλεων και ιδιαίτερα στα έσοδα από νοίκια και πωλήσεις ακινήτων....

Πηγή: Μητροπολίτες με 5 εκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις στις τράπεζες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77221#ixzz2CeO86Q44

Αυτά προβλέπει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για αυτόματες περικοπές σε περίπτωση υπερβάσεων (βίντεο)

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αυτόματα μειώνει τον προϋπολογισμό σε περίπτωση υπέρβασης των δαπανών στο τρίμηνο κατά 10%, έχει υπογραφεί από όλους τους υπουργούς και σύμφωνα με το MEGA, προβλέπει τα εξής:

-Όλοι οι φορείς της γενικής κυβέρνησης, οι ΔΕΚΟ, οι ΟΤΑ, τα υπουργεία και τα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν προϋπολογισμό μέχρι τις 31 Ιανουαρίου κι αν αυτός δεν εγκριθεί από το Γενικό Λογιστήριο τότε καμία δαπάνη δεν θα είναι νόμιμη εκτός από μισθούς και συντάξεις.

-Σε περίπτωση που υπάρξει υπέρβαση κάθε τρίμηνο πάνω από 10% τότε θα περικόπτεται αυτόματα η επιχορήγηση που λαμβάνουν από το δημόσιο. Από 1/1/2014 δεν θα επιτρέπεται μάλιστα σε κανέναν φορέα του δημοσίου να δανείζεται παρά μόνο για επενδύσεις.

-Ειδικότερα για τις ΔΕΚΟ, αν η απόκλιση ενός τριμήνου είναι πάνω από 10% τότε σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναστέλλεται η καταβολή των αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ενώ, αν η απόκλιση είναι ετήσια και πάνω από 10% τότε τα μέλη του Δ.Σ. απολύονται αυτόματα.

-Σε ότι αφορά τους ΟΤΑ δημιουργείται ένα παρατηρητήριο παρακολούθησης σε μηνιαία βάση και αν ένας δήμος εμφανίσει αποκλίσεις πάνω από 10% για δύο συναπτά τρίμηνα τότε μπαίνει στο πρόγραμμα εξυγίανσης, που περιλαμβάνει υποχρεωτικές μετατάξεις προσωπικού , αύξηση τελών ακόμα και αύξηση του τέλους των ακινήτων που μπορεί να φτάσει έως και 3 τοις χιλίοις .

-Στην ίδια πράξη νομοθετικού περιεχομένου περιλαμβάνεται η πρόβλεψη όλα τα έσοδα από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου να πηγαίνουν στον ειδικό λογαριασμό που βρίσκεται στην Τράπεζα της Ελλάδας και χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γγ του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος έχει πάρει εντολή από τον Πρωθυπουργό να συντάξει άλλη μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου στην οποία θα περιλαμβάνεται η περικοπή στις συντάξεις των υπαλλήλων της βουλής ενώ γίνεται συζήτηση για το ενδεχόμενο να χρειάζεται πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τις περικοπές στις συντάξεις των βουλευτών.

Δείτε το βίντεο από το MEGA



enikos.gr

e-Επιλογές της 18/11/2012



ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόεδρος:       Μαργαρίτης Μάρκος του Ιωάννη 30 ετών Δρ.Χημικός -Μηχανικός
Αντιπρόεδρος: Νικόλας Γιαννούλης του Εμμανουήλ 30 ετών Γεωπόνος -Ζωοτέχνης
Γραμματέας:    Μαρουδιά Σταυριανού του Ματθαίου 28 ετών Φιλόλογος -Ειδικός παιδαγωγός
Ταμίας:             Δημήτρης Σπυρόπουλος του Νικολάου 30 ετών Οικονομολόγος
Ειδικός Γραμματέας: Μανώλης Χατζηπέτρος του Ιωάννη 51 ετών Τραπεζικός
 Τα υπόλοιπα μέλη που συμπληρώνουν το 9 μελές Δ. Σ είναι:

Με αφορμή την “παραγωγικότητα εργασίας” του κ. Φούχτελ και τους “τεμπελχανάδες του Νότου” του κ. Μπουκάλα…

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
1. Το φαινόμενο πολιτικοί αναλυτές της δημοσιογραφικής ελίτ, στρατευμένοι σε ιδεολογίες ή αγώνες (αντιμνημονιακούς –υπέρ του ευρώ αλλά χωρίς τα Μνημόνια– πατριωτικούς, θρησκευτικούς κ.α.), να στηρίζουν τις αναλύσεις τους σε αλλοιωμένα, λιγότερο ή περισσότερο, στοιχεία –δηλώσεις ή γεγονότα–δεν είναι δυστυχώς σπάνιο.Η εγκυρότητα της ανάλυσης και των συμπερασμάτων τους είναι ανάλογα εκείνης του βαθμού (αν)ακρίβειας των στοιχείων στα οποία στηρίχτηκαν.Που όμως ο πολίτης-αναγνώστης δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσει.Έτσι, και με τα άλλα γνωστά μέσα, χειραγωγούνται από τη “δημοσιευμένη γνώμη” οι πολίτες και έτσι διαμορφώνεται η “κοινή γνώμη”, συχνά για κρίσιμα ζητήματα της δημόσιας ζωής.Εύστοχα, σε μια φράση με .....

ΑΟ Δικαίου - Πανναξιακός [vid]

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του ΑΟ Δικαίου με τον Πανναξιακό στην Κω, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες.                                       AO ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Γούλας (23’ Σιώμος/ 73’ Σκαλέρης), Γκουντελίτσας, Χατζηφούντας Χ., Μποιλής Γ., Σωτίρι, Χιούσι, Χατζηβασίλης, Πανόπουλος, Μυλωνάς, Χαζηφούντας Μ. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Κατσάνης (58’ Πετρόπουλος), Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Κεμαβόρ (65'’ Ντούκα), Δερμιτζάκης, Μπονιάτος. M                                                                                                           Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα ΑΟ Δικαίου-Πανναξιακός.

Το μέλλον τους ανήκει


Το  βόλεϊ του Πανναξιακού δεν έχει μόνο  λαμπρό παρόν,  έχει και μέλλον και μάλιστα ευοίωνο. Αυτό βροντοφώναξαν  σήμερα το πρωί  οι  παγκορασίδες   με την  εμφαντική τους νίκη   επί τουΉφαιστου Σαντορίνης  με 3-0 σετ. Τα τρομερά "μωρά"   του Γιώργου Δερμάτη  με την εξαιρετική  τους   απόδοση απέσπασαν ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα και......