slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και ο ορθοπεδικός Βασίλης Ραπτάκης στηρίζει την προσπάθεια του ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια"

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον ορθοπεδικό Ιατρό Βασίλη Ραπτάκη! Ο διευθυντής της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου νάξου και ορθοπαιδικός παίδων και ενηλίκων είναι μέλος της ορθοπαιδικής εταιρείας Ελλάδος, μέλος της ιταλικής ορθοπαιδικής εταιρείας, τακτικό μέλος της ελληνικής και ιταλικής εταιρείας αρθροσκόπησης χειρουργικής γόνατος και αθλητικών κακώσεων. Έχει

Ο Φώτης Μαυρομμάτης ξανά πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Προσθήκη λεζάντας
 Σε ειδική συνεδρίαση εκλέχθηκε  το προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής.
Για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν:

ΤΟ ΕΠΑΛ ΝΑΞΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

ΔΕΘ: Τι και πόσα κερδίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις φοροελαφρύνσεις (αναλυτικά)

Φορολογικές ελαφρύνεις για εκατομμύρια πολίτες και επιχειρήσεις καθώς και μέτρα έκπληξη, όπως η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύηςμετά το 2020 αλλά και την παροχή πρόσθετου αφορολόγητου 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Βελλίδειο.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μία σειρά μέτρων τα οποία θα ανακουφίσουν τους φορολογούμενους μεταξύ των οποίων αυτούς που ανήκουν στη μεσαία τάξη οι οποίοι «γονάτισαν» οικονομικά από τους υπέρογκους φόρους της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δύναμη Δημιουργίας: Καταλληλότερη πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η κυρία Παρασκευή Μαργαρίτη


ΠΡΟΣ: 1) Τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό
2)     Τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ενωμένοι Μπορούμε»
Κοινοποιούμενη προς: Τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων «Μαζί αλλάζουμε» και «Λαϊκή Συσπέιρωση»
Θέματα: Ορισμός κατά τόπο αντιδημάρχου Σχοινούσας / Εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου για την δημοτική περίοδο 2019-2023
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο κ. Λιανό, καλή θητεία, καλή δύναμη και ελπίζουμε σε αποτελεσματική συνεργασία.
Α. Αναφορικά με το ζήτημα του ορισμού αντιδημάρχων που.........

Μάκης Βορίδης και Χάρης Θεοχάρης για το 10ο Φεστιβάλ Πατάτας!


Τα μηνύματά τους για το 10ο Φεστιβάλ Πατάτας, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το τριήμερο 6-7-8 Σεπτεμβρίου στη Νάξο, έστειλαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης και ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης!
 

Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό των αστυνομικών υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου


 Το έργο χρηματοδοτείται με 1,00 εκ. € από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020,  διαθέτει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ανανέωση του στόλου των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού της, για δράσεις οδικής ασφάλειας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα., έργο το οποίο είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί.

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. προέβη στην έγκριση των τευχών διακήρυξης και της διαδικασίας με την οποία θα προκηρυχθεί η Πράξη  «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για......

Και ο Πανναξιακός φύτεψε πατάτα Νάξου για... καλό σκοπό! (video)


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, που συμμετέχει στην Α1 Κατηγορία του Πρωταθλήματος Ελλάδας και για την οποία καμαρώνει όλο το νησί της Νάξου, φύτεψε και αυτή Πατάτα Νάξου για... καλό σκοπό, στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ.......