slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οικουμενική χωρίς ΣΥΡΙΖΑ θα είναι χαρακίρι για τη ΝΔ!

Οικουμενική κυβέρνηση με χρονικό ορίζοντα το 2014 πρότεινε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Πρόταση την οποία έσπευσε να υιοθετήσει και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Βέβαια, για να έχει πιθανότητες ..επιβίωσης ένα τέτοιο σχήμα προϋποθέτει απαραιτήτως και τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας γιατί διαφορετικά δεν…βγαίνουν τα κουκιά!

Αλέκος λέει και καμιά μαλακ@@ να περνά η ώρα: Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Την πρόθεσή του να κάνει ό,τι χρειαστεί για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη εξέφρασε στον CNBC, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διεμήνυε ότι το μνημόνιο είναι άκυρο και κενό και πρέπει να εγκαταλειφθεί, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Οι λεονταρισμοί οδηγούν σε άτακτη χρεοκοπία-Διαβάστε με νουμεράκια γιατί δεν τη βγάζουν οι Τράπεζες...

Η  Νέα Δημοκρατία, κατά την προεκλογική περίοδο, απέτυχε  να δώσει στο εκλογικό σώμα ουσιαστική ελπίδα και προοπτική έγκαιρης εξόδου από την κρίση, παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει επισωρεύσει έως σήμερα η προσαρμογή, με την παρατεταμένη ύφεση, τη μεγάλη μείωση των εισοδημάτων, το κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων και την αύξηση της ανεργίας σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Εκλογές εδώ και ΤΩΡΑ-Δημοσκόπηση Marc: Πρώτος στα όρια της αυτοδυναμίας, με 27%, ο Τσίπρας

Με την αυτοδυναμία φλερτάρει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς στην πρώτη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να συγκεντρώνει το 27%. Οριακή άνοδος για τη ΝΔ που φτάνει στο 20% ενώ σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ που παλεύει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την τρίτη θέση.

Επιστολή Τσίπρα σε Ευρωπαίους: Μούγγα για καταγγελία μνημονίου, μούγγα για αμφισβήτηση χρέους... απλά να επανεξετάσουμε τη στρατιγική

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΕ, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του Eurogroup απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την παράδοση της δεύτερης διερευνητικής εντολής. Στην επιστολή δεν γίνεται κανένας λόγος για τους λεονταρισμούς του Αλέξη στο εσωτερικό περί καταγγελία μνημονίου ή περί επιτροπής ελέγχου του δημοσίου χρέους!
Στην επιστολή αυτή, εξηγεί το εκλογικό αποτέλεσμα, την καταδίκη των κομμάτων του Μνημονίου, αλλά και την αποτυχία της πολιτικής. Το μόνο που λέει είναι ότι "οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής". Με λίγα λόγια είναι μια επιστολή που μετά τη δεύτερη παράγραφο θα μπορούσε να είχε γράψει και ο Σαμαράς!!
Αναλυτικά η επιστολή προς τους Χέρμαν βαν Ρομπάι, Ζοζέ Μπαρόζο, Μάριο Ντράγκι και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ:

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ενημέρωση για παραλαβή καταστάσεων πληρωμών για φορολογική χρήση.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ενημέρωση για παραλαβή καταστάσεων πληρωμών για φορολογική χρήση.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους δικαιούχους επιδομάτων Πρόνοιας, ότι μπορούν να παραλάβουν από το Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου τις βεβαιώσεις πληρωμών που αφορούν στο οικονομικό έτος 2011 για φορολογική χρήσηΠαρακαλούνται όλοι οι επιδοματούχοι ή οι αντιπρόσωποί τους να περάσουν να τις παραλάβουν το ταχύτερο δυνατό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22853-60146.

Π.Ε. Πα.Σο.Κ. Ν. Αιγαίου: Το μήνυμα των ψηφοφόρων είναι ηχηρό.

Π.Ε. Πα.Σο.Κ. Ν. Αιγαίου: Το μήνυμα των ψηφοφόρων είναι ηχηρό.
Η επόμενη μέρα των εκλογών είναι μια μέρα περισυλλογής και ευθύνης για όλους.  Το μήνυμα των ψηφοφόρων είναι ηχηρό.  Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ποτέ δεν φοβήθηκε τους αγώνες ούτε τις ευθύνες του. Ήμασταν φορέας αλλαγής και οφείλουμε να  παραμείνουμε ως μια δύναμη ανατροπής και ανανέωσης σε ιδέες και δράσεις για να αποκτήσει ο λαός αξιοπρέπεια και περηφάνια.Ευχαριστούμε θερμά τις υποψήφιες βουλευτίνες και τους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι έδωσαν τη μάχη τους σε δύσκολες συνθήκες αλλά και όλες και όλους οι οποίοι συμπορεύτηκαν στην προεκλογική προσπάθεια. Ένα μεγάλο ...

Οικολόγοι Νάξου: ομιλία του Ντάνυ Κον Μπεντίτ.

Η χθεσινή ομιλία του Ντάνυ Κον Μπεντιτ, συμπροέδρου της Ομάδας των Πράσινων στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν καταπληκτική. Δείτε τε την:

Σανίδα σωτηρίας στα πολιτικά «λαμόγια» οι προσεχείς εκλογές

Σανίδα σωτηρίας στα πολιτικά «λαμόγια»

Ο Κ. Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει το μεγάλο κόλπο προστασίας των πολιτικών…Οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη νέα αναπόφευκτή, όπως φαίνεται, νέα προσφυγή στις κάλπες θα είναι οιΓ.ΠαπανδρέουΓ.Παπακωνστατίνου και όλοι οι πολιτικοί – κυβερνητικοί παράγοντες που έχουν τυχόν ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας.
Κατά ένα περίεργο τρόπο όλα τα κόμματα δεν λένε στον ελληνικό λαό ότι το άρθρο 86 παράγραφος 36 του Συντάγματος ορίζει τα εξής:

Τα αποτελέσματα των εκλογών στις Κυκλάδες, ανά Δήμο

Μέσων κύκλων απατάει πλέον ο εν αναμονή `πρωθυπουργός της Δραχμής

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς κύκλοι της Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι " αυτοί που προεκλογικά δεν αντιλήφθηκαν την ανάγκη για κυβέρνηση της αριστεράς, τώρα υπεκφεύγουν. Μένει να δούμε αν έχουν αντιληφθεί το πραγματικό μήνυμα της κάλπης".

Συνεδριάζει η Κ.Ο. της ΝΔ

Υπό τη νέα της σύνθεση θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αμέσως μετά τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11 το πρωί.

ΣΥΡΙΖΑ: ζητά να δοθεί τώρα στη δημοσιότητα η έκθεση της BlackRock

    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Δελτίο Τύπου
 
·        Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθεί τώρα στη δημοσιότητα η έκθεση της BlackRock, ο Όλι Ρέν, μηνύει από τις Βρυξέλλες, ότι η έκθεση είναι εμπιστευτική, όπως και ο κατάλογος με τις τιμές ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
·        Απάντηση Όλι Ρέν σε Νίκο Χουντή.
 
 



Τι κρύβει πίσω από τις λέξεις ο Αλέξης;

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Δείτε τι έγραψε η Φωτεινή Πιπιλή στο tweeter για τον Τσίπρα Πριν από λίγο έγραψε στο tweeter της τι κρύβει … πίσω από τις λέξεις ο Αλέξης

"Αλέξη, πίσω από τις λέξεις " μονομερής διαγραφή χρέους" πες στους νέους "VISA για Final Four - Σένγκεν". Τέρμα το πήγαινε - έλα με ταυτότητα!"

Συνεδριάζει το ΠΑΣΟΚ

 

Για τις 14.00 αύριο Παρασκευή μετατίθεται η ώρα συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αντί για τις 9.30 το πρωί, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ο λόγος της μετάθεσης της ώρας, είναι ότι το πρωί της Παρασκευής ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Α. Σαμαρά, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

Ακυβέρνητη η χώρα εδώ και δύο ημέρες...

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου!       

Τις παραιτήσεις τους στην γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σωτήρη Λύτρα έχουν καταθέσει απο την Τρίτη όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου. Που σημαίνει ότι η χώρα είναι αυτή την στιγμή... ακυβέρνητο καράβι, χωρίς ουσιαστικά πολιτική ηγεσία. Σημειώνεται, ότι εξαιτίας της εξέλιξης αυτής δεν γίνονται οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου

Με την απογραφή του 2011 οι ενδεχόμενες νέες εκλογές τον Ιούνιο

 
Με βάση τα στοιχεία απογραφής του 2011 θα διεξαχθούν ενδεχόμενες νέες εκλογές τον Ιούνιο στη χώρα.

Όπως ενημερώθηκε χθες το υπουργείο Εσωτερικών, από την ΕΛΣΤΑΤ, δεν θα κατορθώσει να παραδώσει τα στοιχεία της περυσινής απογραφής, παρά το γεγονός ότι την υποχρεώνει το Σύνταγμα, εξέλιξη από την οποία φαίνεται ότι θα εγερθούν νομικά ζητήματα.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι εδώ και μια δεκαετία οι εκλογικοί κατάλογοι επί της ουσίας δεν έχουν εκκαθαριστεί ακόμη και από τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν περάσει στον άλλο κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε πτώχευση»

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής δεν αξιοποίησε την ευκαιρία για κυβερνητική λύση» αναφέρει σε ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ και τονίζει ότι:

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με το σύνολο των χειρισμών της κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με πιθανό αποτέλεσμα την αναθέρμανση του δικομματισμού και τη συντηρητική μετατόπιση».

«Οι αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του για την ελληνική οικονομία, η εμμονή στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης, που συνιστά πτωχευτικό γεγονός και αποτελεί ρήξη με την Ευρωζώνη, δυσχεραίνουν την πολιτική συνεννόηση. Η διατύπωση μαξιμαλιστικών θέσεων ακυρώνει οποιαδήποτε λύση. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με ορίζοντα τη νέα προεκλογική περίοδο» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ΔΗΜΑΡ επιμένει σταθερά στη ρεαλιστική κατεύθυνση της σταδιακής απαγκίστρωσης από το μνημόνιο μέσα από σκληρή επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές μας αλλά και τη σταθερή προσήλωση στην παραμονή της χώρας στο ευρώ» τονίζει η ανακοίνωση.

Η γέννηση του «νέου ΠΑΣΟΚ»

Παιχνίδι στα χέρια του κ. Τσίπρα έχει γίνει η χώρα, την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά εγγυήσεις για μη εφαρμογή του μνημονίου και καταγγελία της δανειακής σύμβασης, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.Σ. B

Στο 21,7% οι άνεργοι

 

Σε ύψη ρεκόρ παρέμεινε ο αριθμός των ανέργων τον δεύτερο μήνα του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο ανήλθε σε 21,7%, έναντι 15,2% το Φεβρουάριο του περασμένου έτους και 21,3% τον Ιανουάριο του 2012.

Σε σχέση με έναν χρόνο πριν, καταγράφονται οι εξής μεταβολές:

  • αυξήθηκαν οι άνεργοι κατά 42,3% σε 1.070.724 άτομα, από 752.289
  • μειώθηκαν οι απασχολούμενοι κατά 8% σε 3.872.243 άτομα, από 4.208.831
  • αυξήθηκαν οι οικονομικά ανενεργοί κατά 0,8% σε 3.358.785 άτομα, από 3.332.855

Η γυναικεία ανεργία φτάνει το 25,7%, ενώ η ανδρική είναι «μόλις» 18,6%.

Πάνω από ένας στους δύο (53,8%) νέους ως 24 ετών και σχεδόν ένας στους τρεις (29,1%) ως 34 ετών βρίσκεται εκτός αγοράς εργασίας.

Σε επίπεδο περιφερειών το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Μακεδονία-Θράκη με 23,3%, Αττική με 23% και Ηπειρος-Δυτική Μακεδονία με 22,3%.

Πηγή: ethnos.gr


 

Κατέβασαν το site της Χρυσής Αυγής

Η πλατφόρμα blog Wordpress κατέβασε το site της Χρυσής Αυγής επειδή παραβίασε τους όρους χρήσης. Ενδέχεται να προχώρησε στο κλείσιμο του site μετά από καταγγελίες που μπορούν να κάνουν οι χρήστες του Διαδικτύου στην εν λόγω πλατφόρμα.
Σύμφωνα με το Wordpress, έχει το δικαίωμα να κατεβάσει ιστοσελίδες για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  • Spamming ,Ακατάλληλο περιεχόμενο, Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ,Δυσφήμιση, κακοποίηση και απειλές
  • Εισαγγελική παρέμβαση,Το Wordpress τρέχει την πλειοψηφία των μπλογκς σήμερα

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

      Μπορείτε να φανταστείτε να είχε κερδίσει ο Ράλλης το 1981 τις εκλογές?πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα σήμερα?
      Χωρίς το τεράστιο αυτό χρέος,χάρη στα τρελά δάνεια που είχε πάρει ο Ανδρέας,χωρίς τις  αβάσταχτες σπατάλες και χωρίς τους ανεξέλεχτους διορισμούς.
      Βέβαια και ο Ράλλης δεν ήταν τέλειος ,αλλά τι σχέση είχε με το έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ?
      Τέλος πάντων αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Ανδρέας ΉΤΑΝ ΜΟΔΑ και σαν μόδα έπρεπε να έρθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην εξουσία.
      Το ίδιο αυτή τη στιγμή και ο Τσίπρας. ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ. Ο κόσμος να χαλάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάζει ποσοστά.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα και συμφέρει.
      Τι κάνει λοιπόν η Ν.Δ. η,τι πρέπει να κάνει?
      Αφού την πάτησε τον Δεκέμβριο του 2011 και αφού δεν κατόρθωσε να πείσει την κοινωνία τώρα,το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
     Δεν είναι δικό της το πρόβλημα από εδώ και πέρα.
     Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει,κοινώς θα έχει το αγγούρι στο ποπό.
     Το πρόβλημα θα είναι του ΠΑΣΟΚ που θα συμπιεσθεί και άλλο.
     Το πρόβλημα θα είναι του ΚΚΕ που θα δει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του.
     Το πρόβλημα θα είναι της ΔΗΜΑΡ που δεν θα μπει στη επόμενη βουλή.
     Γιατί σώνει και καλά πρέπει να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ν.Δ.?
     Κάθεσαι λοιπόν στη ΑΚΡΗ και αφήνει τους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
     Με μια τέτοια τακτική μόνο κέρδη έχει να αποκομίσει.Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ.
     Είναι μόδα και ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ.
    Χώρια που αν παίξεις σωστό ΚΑΤΕΝΑΝΤΣΙΟ,μπορεί καμιά φορά να γίνει της ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ το ΚΑΓΚΕΛΟ.
   Γιατί και η ΜΠΑΡΤΣΑ μόδα είναι τα τελευταία χρόνια.
     

Κατακόρυφη πτώση στον τουρισμό μετά τις εκλογές

Σκληρή ανακοίνωση του Σ.Φ.Κ.Σ. για Τσίπρα


Ο Σύλλογος Φίλων Κεντήματος Σταυροβελονιά, διαμαρτύρεται εντόνως, διότι δεν συμπεριελήφθη στους φορείς και οργανώσεις με τις οποίες συναντήθηκε ο κ.Τσίπρας, στα πλαίσια της...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Ρε Αντώναρε κοιτάξου στον καθρέφτη μήπως δεις ποιος φταίει που έμεινες απέξω...

Παρά την πίκρα και την κατήφεια που υπάρχει στην Συγγρού υπάρχει και κάτι που τους κάνει να γελάνε. Τα tweets του γραφικού Αντώναρου, που αποτελεί ότι χειρότερο υπουργοποίησε ο Κ. Καραμανλής. Ο άνθρωπος έχει παραφρονήσει και επειδή ο κόσμος τον μαύρισε του φταίει ο Σαμαράς!!! Βγήκε 25-30 στη Β'Αθηνών, που σημαίνει ότι η ΝΔ έπρεπε να πάρει κοντά 45% στη συγκεκριμένη περιφέρεια για να εκλεγεί... και μετά του φταίνε οι τριγύρω από τον Σαμαρά. Δείτε τα tweets του γραφικού:

Σε άλλη μια μεγάλη Διεθνή Έκθεση η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Σε  μια ακόμη μεγάλη   Διεθνή Έκθεση θα  έχει παρουσία η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. Η  Διεθνή Έκθεση Sial China  διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού κέντρου Shanghai New International Expo Centre στη Σαγκάη από τις 911 Μαΐου 2012 . Με την συμμετέχει της αυτή η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου προβάλλει  τα Ναξιακά προϊόντα σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

 

Ο Ιάκωβος Βαλέρης στο περίπτερο  της  ΕΑΣ Νάξου με τα Ναξιακά προϊόντα.

Δίνουν 4,2 δισ. την Πέμπτη και μας κόβουν 1 δισ. που δεν χρειαζόμαστε

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) ανακοίνωσε σήμερα από το Λουξεμβούργο ότι στις 10 Μαΐου θα εκταμιευθούν 4,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.
Ενδεικτικό των πιέσεων [να τις πάλι οι πιέσεις που παπαγαλίζουν οι ηλίθιοι δημοσιοκάφροι! ρε μαλάκες αν ήθελαν να πιέσουν δεν θα σας έδιναν τίποτα και δεν θα μπορούσατε να τους πείτε και τίποτα...] που άρχισαν από τους ευρωπαίους εταίρους, το EFSF ανακοίνωσε ότι θα δοθούν στην Ελλάδα τα 4,2 δισεκατομμύρια ευρώ και όχι τα 5,2 δισ όπως ήταν αρχικά αναμενόμενο ["αναμενόμενο" από ποιον; γιατί τσίπρας καμμένος και η πλειοψηφία του λαού λένε ότι δεν χρειάζονται δόσεις...γιατί έχουν έσοδα 90 δις... ή λένε μαλακίες;].
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το EFSF αναφέρει ότι αποδεσμεύει τα 5,2 δισ. ευρώ που εκκρεμούν από το πρώτο «πακέτο» δανείων, ύψους 39,4 δισ. ευρώ ως το τέλος Ιουνίου. «Το ποσό των 4,2 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί στις 10 Μαΐου.

Το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ δεν είναι απαραίτητο πριν από τον Ιούνιο και θα εκταμιευθεί ανάλογα με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας. Αυτό για πολλούς αποτελεί μία ευθεία πίεση προς τους έλληνες πολιτικούς για εξεύρεση λύσης στην ακυβερνησία που μαστίζει τη χώρα και είναι ένα πρώτο δείγμα των όσων ακολουθήσουν εάν η Ελλάδα τελικά δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Όπως και με τις προηγούμενες δόσεις προς την Ελλάδα, το EFSF θα μεταφέρει τα 4,2 δις. ευρώ σε δεσμευμένο λογαριασμό ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους», αναφέρει η ανακοίνωση του EFSF.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου : Τηλεδιάσκεψη για το Στρατηγικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας

Τηλεδιάσκεψη με θέμα το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, με τη συμμετοχή του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Η σύσκεψη της Ομάδας Έργου είχε στόχο τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών της Περιφέρειας για την αρτιότερη μελέτη που συντάσσεται από το....

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ 2012: οι πόλεις της Ελλάδας ποδηλατούν

AFISA PODHLATODROMIA 2012

ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ 2012: οι πόλεις της Ελλάδας ποδηλατούν




επιμέλεια αφίσας: Τατιάνα Κοντούλη
O υπό σύσταση σύλλογος Αντίπαρος Εν Πλω, ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου και το Δημοτικό Σχολείο (Σύλλογος Γονέων) διοργανώνουν ποδηλατοπορεία (δηλαδή μη αγωνιστική διαδρομή) από το Λιμάνι μέχρι τη θέση Γλυφά (Big Blue). Για όσους συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια θα θυμούνται πόσο γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατεί. Πάνω απ’ όλα είναι μια ευκαιρία για τους μικρούς να βγουν συνοδευμένοι από αστυνομία και γονείς στον -επικίνδυνο κατά τ’ άλλα- δρόμο που οδηγεί έξω από το χωριό, για όλους δε μία ευκαιρία να δηλώσουν με τη στάση τους ότι οι δρόμοι ανήκουν –πέρα από τις νταλίκες, τους νταήδες, τους ραλλίστες και τους ανεγκέφαλους- και στους ποδηλάτες (και στους πεζούς φυσικά).
Περισσότερα για την πανελλαδική εκδήλωση εδώ:

Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα

 
Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο! Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ; Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

"Αγαπητή Τρόικα,

Βερναδάκης Γιώργος: Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, συμπαραστάτης στα προβλήματα σας, διότι πολιτική είναι η ζωή.

Βερναδάκης Γιώργος
 Τ. Πρόεδρος ΟΑΕΔ
Αν. Τομεάρχης Εργασίας
Πολιτευτής Β' Αθηνών με την Ν.Δ.
Φίλες και φίλοι,

Ένας καλός και έντιμος αγώνας τελείωσε. Τον αγώνα αυτό τον δώσαμε μαζί, όλοι εμείς που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα. Το όραμα μιας αξιοπρεπούς Ελλάδας, με κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη, και ευημερία. Μιας Ελλάδας ίσων ευκαιριών.
Δυστυχώς το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν το αναμενόμενο τόσο σε .....

Ευχαριστήριο Μαρίας Αλιμπέρτη


Αγαπητές φίλες και φίλοι Κυκλαδίτες.
Ο Ελληνικός λαός με τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 μίλησε και καταδίκασε τις πολιτικές δυνάμεις του δικομματισμού και τους εκπροσώπους τους που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα. Το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτυπώνει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών αλλά και επιβεβαιώνει πως η δύναμη του λαού είναι η ψήφος. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ πέτυχε μια δυναμική πολιτική παρουσία οικοδομώντας σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια..... 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ: Πρόσκληση σε συνάντηση


ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, καλεί όλες και όλους τους Παριανούς, σε συνάντηση, την Κυριακή 13 Μάιου στις 11,00 πμ στην αίθουσα του Αρχίλοχου στην Παροικία. Θέμα « Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις – Κυβέρνηση της Αριστεράς η μόνη διέξοδος» Ομιλητής στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Πάρος 8 Μαΐου 2012
Η Συντονιστική Επιτροπή Σύριζα Πάρου-αντιπάρου

DJ: Κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25%... Αμήν και πότε! να κυβερνήσουν να τελειώνουμε με τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Ανεβαίνει η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ τρεις μέρες μετά το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής και πλέον θεωρείται ως το δημοφιλέστερο κόμμα στη χώρα, σύμφωνα με εσωτερικές δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, πηγές των δύο κομμάτων ανέφεραν ότι βλέπουν πλέον το ποσοστό στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στο 25%, ήτοι 7,2% υψηλότερο από το 16,8% που εξασφάλισε στην εκλογική μάχη της Κυριακής. Οι πηγές δεν ανέφεραν τα αντίστοιχα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:www.capital.gr 

Ρόμπα ο κομπάρσος του Λαζόπουλου

Ο Παύλος Χαϊκάλης έπιασε δουλειά στη Βουλή (και στο ΟΛΑ του Θέμου)Δείτε στο Βίντεο τι έκανε ο νεοεκλεγείς βουλευτής των Αεροψεκασμένων Ελλήνων κ. Χαϊκάλης στην Βουλή όταν μιλούσε ο αρχηγός του...