slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Θετικά μηνύματα για την τουριστική κίνηση στη Νάξο, τόσο για το Πάσχα όσο και για το καλοκαίρι!».



Ζωντανά από την ηλιόλουστη Νάξο και με φόντο την εμβληματική μας Πορτάρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, μίλησαν στο «Action Σαββατοκύριακο» του Action 24 για τις ετοιμασίες των επιχειρηματιών του τουρισμού στο νησί μας για το Πάσχα μα και για το καλοκαίρι που όλο και πλησιάζει!

Δ. Καπούνης στον ΑΝΤ1: «Σοβαρές ελλείψεις εργατών γης στη Νάξο, έχουμε τεράστιο πρόβλημα!».




Μεγάλη είναι η έλλειψη εργατών γης στη Νάξο, πρόβλημα που ανέδειξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας ζωντανά από το νησί μας στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1.

Ο Μαρινάκης διαψεύδει το δημοσίευμα της “Εστίας”: Θα προβεί σε νομικές ενέργειες

 Διαψεύδει κατηγορηματικά το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη το δημοσίευμα της Εστίας που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το Mega Tv και όπως μεταδόθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «Σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις

Με πλούσια επιστημονική, λογοτεχνική, αρχειακή και βιβλιογραφική ύλη κυκλοφορεί νέο τεύχος των Ναξιακών Γραμμάτων

Ναξιακά Γράμματα, τεύχος 49 ( Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2023)

Μόλις κυκλοφόρησε το 49ο τεύχος (Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2023) του τριμηνιαίου περιοδικού Ναξιακά Γράμματα. Το νέο τεύχος περιλαμβάνει ενδιαφέρουσα, όπως πάντα, επιστημονική, λογοτεχνική, αρχειακή και βιβλιογραφική ύλη που αφορά στη Νάξο και τον πολιτισμό της. 

Στο τεύχος και στην ενότητα Μελετήματα περιέχονται :