slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δείτε τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ



ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΎΝΕΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ 
Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στην Β΄ Θεσσαλονίκης - Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες
Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Στις λίστες υπάρχει ανανέωση της τάξης του 55% και περιλαμβάνονται πολλά στελέχη από την

ΒΙΝΤΕΟ-Επειδή κάποιοι ξεχνάνε τι λαμόγιο είναι ο Χατζημαρκάκης: Αποκαλούσε τους Έλληνες ηλίθιους, μίλαγε «Μακεδονικά» και πιάστηκε και με κλεμμένο διδακτορικό

Συνοπτικά ξαναθυμίζω για να ξέρουμε για τι μιλάμε όταν λέμε Χατζημαρκάκης:

1. Εκδιώχθηκε από την Γερμανία αφού πιάστηκε με ρεκόρ λογοκλοπής και του αφαιρέθηκε το διδακτορικό

Προσέξτε ότι στο 80%...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ! ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ! «Η ΝΔ έκλεψε τον Χατζημαρκάκη από το ΠΑΣΟΚ»

Εντάξει να πάρουμε Γκερέκου ή Οικονόμου που δεν έχουν προκαλέσει και προπάντων δεν έχει ακουστεί το όνομά τους για λαμογιές αλλά όχι το κάθε λαμόγιο που κυκλοφορεί αριστερά και δεξιά... Ρε σεις ο άνθρωπος πιάστηκε με κλεμμένο διδακτορικό, πήγε στα Σκόπια και μιλούσε για "μακεδονική" γλώσσα και εσείς θα μας τον φορτώσετε; Έλεος δηλ!!! Και προσέχετε τους συμβουλάτορες-σαλτιμπάγκους που σας λένε ότι θα βγείτε κερδισμένοι από τέτοιες μεταγραφές γιατί στο τέλος θα χάσετε και την ψήφο τη δικιά μας...

Υποβαθμισμένο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες εκτός τελικά οι Απεραθιτες Μανώλης Γλέζος και Γιάννης Πρωτονοτάριος και Αντώνης Σταυριανός.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες δεν θα δεν συμμετέχουν ούτε ο Ναξιώτης καθηγητής Πολυτεχνείου Γιάννης Πρωτονοτάριος ( η υποψηφιότητα του όποιου, παρόλη την στήριξη του Λαφαζάνη πολεμήθηκε όπως και το Ιούνιο του 2012 ΑΓΡΙΑ από το τοπικό κατεστημένο του Σύριζα της Χωράς Νάξου ) ούτε και ο Μανώλης Γλέζος.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε χθες το βράδυ προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Τα ψηφοδέλτια θα δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα Παρασκευή, καθώς λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των ονομάτων των υποψηφίων. Ακολουθούν οι έξι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015:

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση της Τήνου - Καθ' οδόν το ΣΑΜΟΣ


Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, μέσα σε εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι άνθρωποι του συνεργείου της ΔΕΗ, ξεκίνησε μετά από τις 5:30μμ σήμερα, η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της Τήνου, ύστερα από τρία σχεδόν 24ωρα που το νησί είχε μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Το συνεργείο κατόρθωσε να.....

Το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι

Tου Μάριου Βαζαίου
 Υποψήφιου  βουλευτή Κυκλάδων με το Ποτάμι.
Είναι αλήθεια ότι όταν μου πρότειναν από Το Ποτάμι να συμμετέχω ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, πέρασαν αστραπιαία από το μυαλό μου οι στίχοι για το μεγάλο δίλημμα: