slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Χαράλαμπου Κόκκινου με τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου

O Χαράλαμπος Κόκκινος δήλωσε ότι όσο το συντομότερο φύγει η χώρα από τη «μέγγενη» του μνημονίου- που ήταν επιλογή της σημερινής κυβέρνησης – τόσο πιο γρήγορα θα υπάρχει διέξοδος από την κρίση.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Ρόδος 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΟΔΟΥ

Στα πλαίσια της κοινωνικής διαβούλευσης που πραγματοποιεί ο περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», ο Κος Κόκκινος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, είχε συνάντηση στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου με το προεδρείο του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι , προβλήματα που καθημερινά οξύνονται, εξαιτίας και της επιβολής των μέτρων του μνημονίου.

Στην ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας έγινε αναφορά στην ….


αυξημένη ανεργία που παρατηρείται στην περιοχή , στην ακινησία της οικοδομής και στην απουσία έργων υποδομών που θα έδιναν απασχόληση, στην μαύρη εργασία, την παράνομη απασχόληση αλλοδαπών και τη «διάλυση» που επικρατεί στους ελεγκτικούς κρατικούς μηχανισμούς.
Υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση στην Επιθεώρηση Εργασίας και στον ΟΑΕΔ. Προβλήματα με τη μη έγκαιρη πληρωμή τους αντιμετωπίζουν αρκετοί ξενοδοχοϋπάλληλοι και υπάρχει έντονη ανησυχία ότι με το τέλος της τουριστικής περιόδου το πρόβλημα θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ο Κος Κόκκινος δήλωσε ότι όσο το συντομότερο φύγει η χώρα από τη «μέγγενη» του μνημονίου- που ήταν επιλογή της σημερινής κυβέρνησης – τόσο πιο γρήγορα θα υπάρχει διέξοδος από την κρίση.
Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους είδαν κατακτήσεις ετών να χάνονται και να ποδηγετούνται τα ασφαλιστικά και τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Έντονη είναι η ανησυχία των εργαζομένων διότι καθημερινά σηκώνουν καινούρια βάρη και αντιμετωπίζουν και το φάσμα της ανεργίας που δυστυχώς καλπάζει.
Στηρίζει την πρόταση του προεδρείου του ΕΚΡ για στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους μέσω μετατάξεων και ζητά άμεση ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ ώστε να υπάρχουν τα έργα υποδομών και τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που θα οδηγήσουν στη στήριξη της απασχόλησης.
Θύμισε ότι την περίοδο 2004-2009 , κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γενικός Γραμματέας της ΠΝΑ, πραγματοποιήθηκαν 400 επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης για ανέργους, υλοποιήθηκαν 1800 δράσεις , 4500 επιχειρήσεις ενισχύθηκαν μέσω του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου και του αναπτυξιακού νόμου.
Σήμερα η κυβέρνηση εντάσσει στο ΕΣΠΑ πληρωμές που έγιναν την περίοδο 2007-2009 μέσω του αναπτυξιακού νόμου, προκειμένου να δείξει απορρόφηση κονδυλίων στο ΕΣΠΑ, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για λογιστικό «τρυκ».
Δεν προωθούνται αναπτυξιακές δράσεις με αποτέλεσμα η ανεργία να έχει διπλασιαστεί.
Τέλος δεσμεύτηκε ότι ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» θα προωθήσει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τη δημιουργία Νησιώτικου Παρατηρητηρίου προκειμένου να καταγράφονται προβλήματα που αφορούν το νησιωτικό μας χώρο και να προτείνονται λύσεις για αυτά.


Οι παλαμοκρουστές της εξουσίας ... βάζουν τέλος στις απεργίες!


Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση .......
Η ΓΣΕΕ δε θα συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 7 Οκτωβρίου, ούτε σχεδιάζει κάποια άλλη γενική απεργία, δήλωσε ο Πρόεδρός της, Γιάννης Παναγόπουλος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters....

Ο σχολιασμός ...
Ο κ. πρόεδρος με αυτή την δήλωση σίγουρα θέλει να καθησυχάσει τους Τροικανούς και τους εγχώριους κυβερνητικούς αντιπρόσωπους τους!!!

Το μήνυμα του εμμέσως πλην σαφώς είναι ….

πλην σαφώς είναι …. εντάξει έχετε δίκιο για όλα τα μέτρα που μας βάλατε …. και αν χρειαστεί να μας βάλετε και άλλα!!!

Ωραίο εκπρόσωπο και προστάτη των εργαζομένων ανέδειξαν στη θέση του προέδρου οι εργατοπατέρες!!! Μάλιστα θέλοντας να επιβεβαιώσει την αφοσίωση στα κομματικά του αφεντικά τους τονίζει ότι δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις!!!

κ. πρόεδρε οφείλω να σας πω ότι είστε λίγο άτυχος γιατί ο κόσμος εδώ και καιρό έχει αντιληφθεί το ρόλο που παίξατε όλοι σας αυτά τα χρόνια. Καταλαβαίνει ότι στην ουσία πουλήσατε το συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο προσαρμόζατε ανάλογα με τις περιστάσεις στο κομματικό συμφέρον και όχι στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Πολλοί από εσάς κάνατε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για ιδίων όφελος και όταν αναλάβατε κυβερνητικά αξιώματα γίνατε “Βασιλικότεροι του Βασιλέως.”

Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τώρα τελευταία ακούγεται ότι στις επόμενες εκλογές (προφανώς λόγω καλής διαγωγής και υπακοής προς το κόμμα) θα είστε υποψήφιος βουλευτής. Να το κάνετε γιατί σίγουρα όλοι μας έχουμε την επιθυμία (λόγω των πεπραγμένων σας) …. να σας μαυρίσουμε!!!!

Eνημέρωση για το κάπνισμα από τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκε το γραφείο της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Ε.Σ.Ε) , αλλά και εμείς σαν Σωματείο, σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο και στο Διαδίκτυο για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος στα Καταστήματα του Κλάδου, και ίδρυση «Λεσχών», ενημερώνουμε τους Συναδέλφους τα παρακάτω:
Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έχουν όλοι οι

πολίτες (Φυσικά πρόσωπα) οι οποίοι διατηρούν έννομο συμφέρον. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και φυσικά στο μεσοδιάστημα δεν απαλλάσσονται από την τήρηση των σχετικών διατάξεων του Νόμου. Το Σωματείο δεν μπορεί να προτείνει στους συναδέλφους να προβούν σε μια τέτοια χρονοβόρα διαδικασία που δεν τους νομιμοποιεί μέχρι την έκδοση της απόφασης (η οποία θα καθυστερήσει 4-5 χρόνια) και το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αρνητικό γι’ αυτούς.
Παράλληλα, η ίδρυση «Λέσχης» μέσα στην οποία θα προσφέρονται φαγητά και ποτά και ουσιαστικά θα δραστηριοποιείται το εστιατόριο-καφέ-μπαρ κλπ, το οποίο και σε αυτή την περίπτωση θα παραμένει και θα υπόκειται στη σχετική νομοθεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δεν επιφέρει στους ιδιοκτήτες εξαίρεση από τη σχετική νομοθεσία για την απαγόρευση του καπνίσματος.
Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή σε όλους τους Συναδέλφους να μην παρασύρονται από ανεύθυνες διαδόσεις και προτροπές.
Παράλληλα ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία μας δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες και βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις και με το Υπουργείο Υγείας (μάλιστα έχει οριστεί και η επόμενη συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη) προκειμένου να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά μας.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Γιάννης Β. Παπαδόπουλος Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής

Ο Σαμαράς με τους επαγγελματίες και τον κόσμο στην Ερμού (φωτορεπορτάζ)

Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε πολλά καταστήματα στην οδό Ερμού και τους γύρω δρόμους.

«Το βάθος της ύφεσης το βλέπουμε εδώ, όπου πραγματικά χτυπάει η καρδιά της πραγματικής οικονομίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάει και ο ίδιος στην οδό Ερμού για να δει τις συνέπειες της ύφεσης.

Τολμάνε όμως ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του να κυκλοφορήσουν μέσα στον κόσμο, ύστερα απο αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη;

Συνοδευόμενος απο το Βασίλη Κικίκλα, τον οποίο η ΝΔ στηρίζει ως υποψήφιο περιφερειάρχη στην Αττικής, ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε από “πρώτο χέρι” για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και η μικροβιοτέχνες, οι οποίοι του επισήμαναν κυρίως το θέμα του παραεμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και της εγκληματικότητας.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αντιληφθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, το λάθος της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί. “Το χειρότερο είναι ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι άδικα”, τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επισήμανε πως αυτό που βλέπει “είναι η διάλυση της αγοράς: Ανθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια, καταστηματάρχες οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα χιλιάδες λουκέτα”.

Μέσα σε μεγαζί, πελάτης είπε στον Κικίλια: Ρε Βασίλη, αυτοί οι δημοσιογράφοι όλο σε χτυπάνε…

Τότε του απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς: Τη μηλιά τη χτυπάνε με μήλα…

Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση ομάδας νέων και κάθησε μαζί τους σε καφενείο της οδού Αιόλου, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Χατζινικολάου + Καρατζαφερης = ΤΗΛΕ-ΑΛΤΕΡ

Ότι ώρα και αν ανοίξεις την TV στο ΑΛΤΕΡ τον Καρατζαφέρη θα δείς ή βουλευτές του τηλεκόματος!

 

Πλέον η ατάκα που ψελλίζει η κοινωνία έχει ως εξής...: τι ώρα έχει ο Καρατζαφέρη εκπομπή στο ΑΛΤΕΡ; ή τι είπε ο Καρατζαφέρη στην εκπομπή του στο ΑΛΤΕΡ;
Ειδικά σήμερα ο Χατζινικολάου ήταν πού σκληρός μαζί του, πιστεύω από όσα τον ρώτησε τον τηλεπρόεδρο η πιο σκληρή ερώτηση και δύσκολή θα ήταν "τι φάγατε το μεσημέρι κύριε πρόεδρε;"
Χατζηνικολάου ο ξεπεσμός σου τελειωμό δεν έχει!

ΧΚ
Πτολεμαΐδα

Δεξί Εξτρέμ
: ΚΑι επειδή ο Χατζηπαπαγάλος του συμπεριφέρθηκε πολύ σκληρά χθες και τον στεναχώρησε... τον κάλεσαν και σήμερα το πρωί στο Αυτιά για να τον καλοπιάσουν...

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Νάξου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση: 843.00  Νάξος

Νάξος  23/09/2010

 

                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

O Δήμαρχος Νάξου με ομάδα συνεργατών του θα παραβρεθεί σε σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχάλη Καρχιμάκη,.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα περιλαμβάνει τους εξής θεματικούς κύκλους:

·  Καινοτομίες στο Πρόγραμμα Καλλικράτης.

·  Μεθοδολογική προσέγγιση στην κατάρτιση προγράμματος υποψηφίου συνδυασμού.

·  Εκλογικές διαδικασίες και εκλογικές δαπάνες.

 

 

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου το απόγευμα ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείου του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Ντόλιου μαζί με τον Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Ρήγα και εκπροσώπους των νησιών των Μικρών Κυκλάδων για συζήτηση με στόχο την επίτευξη λύσης αιτημάτων των κατοίκων των νησιών σχετικά με το πρόγραμμα Καλλικράτης.

 

 

                   Από το Γραφείο Δημάρχου

Zητήθηκε αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. της τρόϊκας! - Μέχρι το 2016 υπό το ΔΝΤ η χώρα!


23-09-2010 11:03:22

ImageΑιφνιδιαστικά η κυβέρνηση χθες το βράδυ δια του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ζήτησε πρακτικά αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. ευρώ της οικονομικής βοήθειας που έχει συμφωνηθεί να δοθεί στην Ελλάδα, μόλις τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή του Μνημονίου! Αυτό σημαίνει παράταση της ξένης κατοχής στην χώρας από την τρόϊκα μέχρι το 2016 το ολιγότερο! Το άτυπο, αλλά πραγματικό αίτημα συζητήθηκε χθες το βράδυ στην συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με τον γερμανό ομόλογό του Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του defencenet.gr.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τρία πράγματα: Το ένα ήταν η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής μέχρι το 2016 (καθυστέρηση έναρξης εξόφλησης και παράταση του χρόνου ολόκληρωσης) το δεύτερο η πρόσθετη οκονομική ενίσχυση αν χρειαστεί και το τρίτο ήταν να δεσμευεθεί με δημόσια δήλωσή της η τρόϊκα μέχρι το τέλος της χρονιάς ότι θα το πράξει αυτό, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω πιέσεις στο ήδη επιβαρυμένο οικονομικό κλίμα σε βάρος της Ελλάδας διεθνώς. Ήδη το θέμα έχει συζητηθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από την άτυπη, αλλά ουσιαστική αίτηση αναδιάρθωσης χρέους λείπει το στοιχείο του «haircut» δηλαδή του «κουρέματος» των τόκων ή μέρους του δανείου, αλλά αυτό κρίνεται εξαιρετικά πρόωρο να συζητηθεί τώρα. Για τους γνωρίζοντες αυτό ήταν κάτι απόλυτα αναμενόμενο: Ρίχνουν για άλλη μια φορά στην πλάτη των Ευρωπαίων φορολογουμένων τις επισφάλειες των μεγάλων ξένων τραπεζών που άπληστα δάνεισαν τη χώρα.

Και πρακτικά αναδιαρθρώνουν το χρέος, ξεπληρώνοντας με τα λεφτά των Ευρωπαίων τις ξένες τράπεζες. Μάλιστα, είναι άγνωστο αν αυτά τα 110 ή 150 ή όσα τελικά χρήματα δοθούν στις ξένες τράπεζες με τον μανδύα της "βοήθειας προς την Ελλάδα" θα επιστραφούν στους Ευρωπαίους δανειστές...

Πάντως, άλλη λύση δεν υπήρχε πέρα από την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς χρέους. Αυτό σίγουρα θα είχε μεγάλες επιπτώσεις, αφού τεχνικά θα σήμαινε "πτώχευση" έστω και ελεγχόμενη. Με το να επιλέξουν αναδιάρθρωση του δευτερογενούς χρέους (το οποίο φυσικά και ήταν αδύνατον να αποπληρωθεί εντός μόλις μίας τριετίας, αφού ζητούσαν να εξοφλήσουμε τα 110 δισ. και τον τόκο εντός μίας τριετίας όταν τα 300 δισ. τα είχαμε δανειστεί σε διάστημα 30 ετών!), ας πούμε ότι θεωρείται το "μικρότερο κακό", αλλά δεν λύνει το πρόβλημα αν συνολικά δεν έχουμε διαγραφή ("haircut") σε ποσοστό τουλάχιστον 20% του συνολικού δανεισμού και των τόκων. Απλά πράγματα...

Οπως έγινε σαφές μετά το road show του Γ.Παπακωνσταντίνου την περασμένη εβδομάδα, το συζητούμενο σενάριο παράτασης θα έχει βασικά τη μορφή της καθυστέρησης εξόφλησης του δανείου της τρόικας κατά 2-3 χρόνια, σε σχέση με τα συμφωνηθέντα βάσει του Μνημονίου. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η καθυστέρηση έναρξης της εξόφλησης αλλά και η παράταση του χρόνου ολοκλήρωσής της.

Ετσι, οι δύο χρονιές στις οποίες συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο βάρος με βάση τα σημερινά δεδομένα, το 2014 και το 2015, όταν οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας θα εκτιναχθούν από τα 50 δισ. ευρώ σε πάνω από 70 δισ. ευρώ, θα υπάρξει μεγάλη ελάφρυνση, έως και 35 δισ. ευρώ. Αυτά όλοι τα γνώριζαν από την αρχή. Το ζήτημα είναι πως θα αντέξει αυτή την «χημειοθεραπεία» η ελληνική οικονομία η οποία δείχνει κάτι παραπάνω από σαφή τα ίχνη της κατάρρευσης.

Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και η πολιτική διάσταση που είναι εξίσου σοβαρή ή ακόμα σοβαρότερη: Βάσει των χθεσινοβραδινών εξελίξεων η χώρα μα αίτημα της κυβέρνησης αναμένεται να μείνει υπό την κατοχή του ΔΝΤ μέχρι το έτος 2016, τουλάχιστον! Και όλα αυτά ενώ πριν ελάχιστες εβδομάδες απο κοινού ΔΝΤ και κυβέρνηση συζητόύσαν δήθεν την έξοδο της χώρας στις αγορές το 2011! Πρόκειται για άλλη μία παταγώδη διάψευση των ισχυρισμών του ΔΝΤ. Πάντως το τελευταίο έχει ήδη δεχθεί την αναδιάρθρωση των 110 δις.

Μετά την  ρύθμιση για την περαίωση, η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι η υστέρηση των εσόδων θα περιοριστεί ώς το τέλος του χρόνου κάτω από το 1,5 δισ. ευρώ, όπου είχε διαμορφωθεί το οκτάμηνο Ιανουαρίου Αυγούστου και το έλλειμμα θα κλείσει στα προβλεπόμενα από το Μνημόνιο επίπεδα κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο.

Το ζήτημα είναι ότι όλος αυτός ο αγώνας για εξόφληση των ξένων τραπεζών χωρίς να γίνει σε αυτές απ'ευθείας η αίτηση αναδιάρθρωσης εξαντλεί την χώρα σε εθνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα αμυντικών επενδύσεων που ήδη έχει μείνει πίσω πέντε χρόνια δεν αναμένετια να ξεκινήσει πριν το τέλος του 2011. Το ηθικό του πρσωπικού λόγω της οικονομικής αφαίμαξης που υφίσταται, βρίσκεται στα κατώτατα επίπεδά του. Και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας και ελέγχου είναι κάτι παραπάνω από απειλή...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν είμαι ποια ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ανακοινώνουμε πως η Aνεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ» με υποψήφια Δήμαρχο τη Γρηγορία Πρωτολάτη πρόκειται να εγκαινιάσει το εκλογικό της κέντρο την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2010 και ώρα 8 μ.μ.

ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΌΝΤΟ