slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Tα πολυδιαβασμένα και πολυβραβευμένα «Μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία παρουσία πλήθους παιδιών και γονέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στο Φιλώτι όπου η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, διοργάνωσε την ετήσια γιορτή της.
Η εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν στα παιδιά του δημοτικού περιλάμβανε την αυτοσχέδια διδαχή-παράσταση, από τα ίδια τα παιδιά, του..........

Σκάνδαλο! Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διορίστηκε (ως γιατρός) στο δημόσιο... την ώρα που γίνονται χιλιάδες απολύσεις!

Η κ. Αγάθη Βρεττού που διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως γιατρός είναι πρώην βουλευτής (Λευκάδας) του ΠΑΣΟΚ. Και έκανε χρήση του σχετικού νόμου που επιτρέπει στους πρώην βουλευτές να διορίζονται στο δημόσιο. Είναι καταπληκτικό διότι...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟY ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ << Η ΠΡΟΟΔΟΣ>> www.sagri.gr



Στην όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου STANLEY έγινε και φέτος η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου, και η βράβευση των παιδιών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις του 2011.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ( και είπαν τα χρόνια πολλά) ο βουλευτής Κυκλάδων Κ. Ρήγας, ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης με την σύζυγό του, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου κ. Ναυπλιώτης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής του Δήμου κ. Αξαόπουλος, ο Πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ κ. Μαϊτός, Πρόεδροι , Αντιπρόεδροι και εκπρόσωποι των Συλλόγων Απεράθου, Φιλωτίου, Κωμιακής, Εγκαρών, Κουρουνοχωρίου, Αγγιδιών, Κυνηδάρου, Τριπόδων, Δαμαλά, μέλη του Δ.Σ της Ο.ΝΑ.Σ και πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Πρωτόκολλο συνεργασίας Περιφέρειας και Πανεπιστημίου Αιγαίου


Με την υπογραφή σήμερα στη Ρόδο πρωτοκόλλου συναντίληψης και συνεργασίας από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τον πρύτανη Πάρι Τσάρτα επισφραγίστηκαν οι άριστες σχέσεις ανάμεσα στην Περιφέρεια και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
 Κοινή ήταν η εκτίμηση, όπως σημειώνεται και στο κείμενο της συμφωνίας, ότι έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για μια σύμπραξη μεταξύ των δύο πλευρών σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος με σκοπό να προκύψουν πολλαπλά οφέλη για την ...

Πρόσκληση στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Tριποδιωτών Νάξου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Tριποδιωτών Νάξου «Η ΒΙΒΛΟΣ», σας προσκαλεί στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου (Κοραή 40, δίπλα στο Δημαρχείο Μοσχάτου).
Παράλληλα με την κοπή της πίτας θα απονεμηθούν αναμνηστικά βραβεία στους νέους και στις νέες του χωριού μας που πέτυχαν την............

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 20 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα: 19.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης επί του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος του Υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής « Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης» και.........

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΙΒΛΟΥ-ΒΙΓΛΑΣ


300 μέτρα από τη διασταύρωση προς Μ.Βίγλα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το πρωί
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6997220691

Ανακοίνωση Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ

Η σημερινή παναττική απεργία και οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, πρέπει να αποτελέσουν έμπρακτη απάντηση στη γενικευμένη επίθεση της εργοδοσίας σε κάθε τόπο δουλειάς και ταυτόχρονα εκδήλωση αλληλεγγύης πέρα από τους χαλυβουργούς και στους εργαζόμενους που βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα σε πολυήμερες κινητοποιήσεις σε δεκάδες τόπους δουλειάς.
Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), με τις «ευλογίες» της ΕΕ, του ντόπιου κεφαλαίου και την ολόπλευρη στήριξη των ....

Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεις γης»

Σε απάντηση των ερωτημάτων αλλά και των διαμαρτυριών που λάβαμε σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε από την δημοσίευση του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για τις «Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεις γης» σας ενημερώνουμε ότι:
* Με απαντητική του επιστολή, μετά από έγγραφη ερώτηση μας, ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός μας διευκρινίζει ότι, το άρθρο 14 του σχεδίου δεν απαγορεύει την κατοικία στις εκτός σχεδίου περιοχές, αλλά αντιθέτως εξειδικεύει και.....

Κοπή πίτας για το Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ στη Νάξο

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Νάξου προσκαλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τετάρτη18 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00  στα γραφεία του συνδέσμου πριν το παιχνίδι κυπέλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Το Δ.Σ. 

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ…


ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ…
Τα όσα πληροφορείται ο Σαμαράς μετά την αποχώρηση Νταλάρα από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά.
Πληροφορίες του paraskhnio.gr αναφέρουν ότι στη χθεσινοβραδινή συνάντηση με Βεστερβέλε, ο πρόεδρος της ΝΔ κατάλαβε, ότι οι Γερμανοί επιδιώκουν μεγαλύτερο «κούρεμα» , περισσότερα μέτρα και νέο επαχθέστερο Μνημόνιο υπό τις παρούσες συνθήκες.
Το πολύ άσχημο είναι, ότι επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι υποψίες του ότι ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Ελλάδας κινείται παρασκηνιακά χωρίς να ενημερώνει επαρκώς τη Νέα Δημοκρατία για τις ενέργειες του στο εξωτερικό.
Και αυτό έχει ενοχλήσει πολύ την Συγγρού, που δεν πρόκειται να παραμείνει με σταυρωμένα χέρια...

ΝΔ: Η στήριξή μας στη μεταβατική δεν είναι συγχωροχάρτι

«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τη συγκεκριμένη αποστολή της μεταβατικής κυβέρνησης. Και η στήριξη αυτή δεν είναι συγχωροχάρτι για τα λάθη και τις παραλείψεις των υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου, που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση», ξεκαθαρίζει, δια του εκπροσώπου της, η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τις διευκρινίσεις της οδού Νίκης, για το χαράτσι της ΔΕΗ και τις διακοπές ρεύματος.

Δεν πέρασε από την Βουλή το ξεπούλημα των air bus


Δεν πέρασε η «προσπάθεια κάθαρσης» που επιχείρησε η κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του ξεπουλήματος των τεσσάρων κρατικών airbusκαθώς το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε να αποσύρει άρον – άρον την σχετική διάταξη από το πολυνομοσχέδιο.

Δεν πέρασε από την Βουλή το ξεπούλημα των air bus
Να σημειωθεί ότι η απόσυρση της διάταξης δεν σημαίνει ότι το ξεπούλημα των αεροπλάνων δεν θα γίνει καθώς υπάρχει ήδη σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

Ειδικότερα, οι υπουργοί της κυβέρνησης για να αποφύγουν τις τυχόν ποινικές ευθύνες από την σκανδαλώδη απόφαση να πωλήσουν και τα 4 σύγχρονα αεροσκάφη έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ προσπάθησαν να εντάξουν την πώληση σε άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Το σκεπτικό τους ήταν ότι αφού το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία του κοινοβουλίου τότε η ευθύνες μοιράζονται! Το γεγονός όμως ότι αρκετοί βουλευτές όλων των κομμάτων (και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) απείλησαν ότι θα το καταψηφίσουν, ενδεχόμενο που θα είχε ως συνέπεια να παγώσει η αγοροπωλησία, τους ανάγκασε να το αποσύρουν.

Πλέον, το ξεπούλημα θα γίνει μόνο με την έγκριση των αρμόδιων υπουργών.

Σε αδιέξοδο οικονομία, “κούρεμα” και κυβέρνηση


Η ελληνική οικονομία βάλλεται από παντού.  Η κατάσταση έχει δυστυχώς εκτραχυνθεί και η όλη υπόθεση θυμίζει την ήττα στο Σαγγάριο.  Η κυβέρνησή μας, ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση, έχει σαλπίσει υποχώρηση και η σωτηρία του καθενός από εμάς ξεχωριστά εναπόκειται πλέον στις δυνάμεις της μοίρας.
Επιτρέψτε μου μια μικρή καταγραφή:............................

Πρόσκληση Νέας Δημοκρατίας


      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  
Η ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΑΞΟΥ με επίτιμους καλεσμένους τον Πρώην Υπουργό Παιδείας και Βουλευτή Ροδόπης Στυλιανίδη Ευριπίδη, τον Βουλευτή Νομού Κυκλάδων Βρούτση Ιωάννη, τον Αναπλ. Γραμ. Οργανωτικού Τσιμάρα Κωνσταντίνο και τον Περιφερειάρχη Κυκλάδων Παντάκη Κωνσταντίνο, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Ν. Δημοκρατίας με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργανώνει στις 21 Ιανουαρίου στις 7 μμ. στο ξενοδοχείο NAXOS RESORT.


Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θ’αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας του νησιού μας.
 Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση στη πρόσκλησή μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Μετά τιμής
Ο  Πρόεδρος                                                      
Αντωνόπουλος  Γιώργος

Οι ηθικοί αυτουργοί πότε θα τιμωρηθούν;

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργείων στην αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για τα προβλήματα των Μικρών Κυκλαδονήσων.

Συνημμένες είναι οι απαντήσεις των Υπουργείων Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας,
 Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και Εσωτερικών. 
Επίσης, για διευκόλυνσή σας, επισυνάπτουμε και το κείμενο της αριθ. 990/1-12-2012
 σχετικής αναφοροράς. 

Ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, για την πώληση 4 Airbus - «Και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, θα έχουν την ίδια τύχη με τα 4 αεροσκάφη;»

«Η εξευτελιστική τιμή της πώλησης των αεροσκαφών είναι τέτοια, που έχει τροφοδοτήσει υποψίες σκανδάλου τα οποία αξίζει να διερευνηθούν».
  • Το θέμα της πώλησης των 4 Airbus της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, φέρνει με....ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής. Ο έλληνας ευρωβουλευτής, αφου τονίζει ότι «ανεξάρτητα από την άποψη που κάποιος μπορεί να έχει για την πώληση της δημόσιας περιουσίας» επισημαίνει ότι «το γεγονός της πώλησης περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου αλλά και οι εξευτελιστικές τιμές με τις οποίες εκποιείται δημόσια περιουσία, προκαλεί αισθήματα οργής και αγανάκτησης στον ελληνικό λαό». Στη συνέχεια της ερώτησής του, επισημαίνει ότι «κάτω από την πίεση των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων που θέτουν οι 3μηνιαίοι στόχοι του προγράμματος ιδιωτικοποίησης του Μεσοπρόθεσμου...επωφελούνται σκανδαλωδώς οι διεθνείς κερδοσκόποι». Τέλος υπογραμμίζει ότι «η εξευτελιστική τιμή της πώλησης των αεροσκαφών είναι τέτοια, που έχει τροφοδοτήσει υποψίες σκανδάλου τα οποία αξίζει να διερευνηθούν» και καλεί την Κομισιόν να απαντήσει εάν «ανησυχεί ότι και τα υπόλοιπα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, θα έχουν την ίδια τύχη με τα 4 αεροσκάφη» και να δώσει πλήρη στοιχεία για την εκτιμώμενη αξία των περιουσιακών στοιχείων της λίστας των 50 δις.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ:ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

http://kepparou.blogspot.com/2012/01/blog-post_16.html
Ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη του στις 12/01/2012, δήλωσε ότι καταργούνται οι 15 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες του Υπουργείου του. Μεταξύ αυτών και η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που θα ενσωματωθεί στην Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας.
Οι Θλιβεροί Κυβερνητικοί Φωστήρες, συνεχίζουν να κάνουν «ασκήσεις επί χάρτου ..» στις πλάτες των Nησιωτών. Συνεχίζουν απτόητοι την υποβάθμιση και απαξίωση των Νησιωτικών Συμπλεγμάτων του Αιγαίου και των κάτοικων τους.

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν εκθέτει τον Παπαδήμο

Πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση δια του Παπαδήμου και άλλων, μίλησαν σε όλους τους τόνους για μείωση κατώτατων μισθών και για 13ο-14ο μισθό.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πουν ότι αυτό είναι "προαπαιτούμενο" για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Και χθες Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 ήρθε ο κ. Καρβούνης, εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Ελλάδα και ξεμπρόστιασε Παπαδήμο και κυβέρνηση λέγοντας....

"ο 13ος και 14ος αλλά και ότι γίνει με τους μισθούς είναι αποκλειστικά απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και όχι των δανειστών"





ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ έχεις να πεις κάτι γι' αυτό ή πάλι μούγγα;;;

Ο Γιώργος ξανά υποψήφιος με όχημα την πρόταση της Άννας;‏

Το επισημάναμε χθες, αμέσως μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο: πουθενά δεν είπε ότι ο ίδιος ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, τον Μάρτιο.
Σήμερα το επιβεβαίωσε ο αυθεντικότερος ερμηνευτής των χρησμών του, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, με δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM (στον Δημήτρη Τάκη). «Θα το κρίνει τότε ο ίδιος», είπε, και όλοι κατάλαβαν τι....

Πραγματικό ντέρμπι το Πανναξιακός - Μέγας Αλέξανδρος(3-1)


Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ παρακολουθήσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου. Πανναξιακόςκαι Μέγας Αλέξανδρος Σύρου πρόσφεραν όμορφο θέαμα αποδίδοντας κατά διαστήματα βόλεϊ υψηλού επιπέδου.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβληθούν με 3-1 και να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.
Ο Πανναξιακός επικράτησε εύκολα στο πρώτο σετ με 25-14 δείχνοντας από το ξεκίνημα ότι θα καθαρίσει γρήγορα το ματς.
Ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα ήταν άκρως συναρπαστική με τους Συριανούς να προηγούνται στο δεύτερο σετ με 20-24. Εκεί μίλησε η καρδιά του.....

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Σύρο

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισαν οι εκδηλώσεις του Οργανωτικού και της ΝΟΔΕ Σύρου στο νησί.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με επίσκεψη στο Νεώριο όπου για πρώτη φορά Διοίκηση και συνδικαλιστές κάτσανε στο ίδιο τραπέζι και έθεσαν τα προβλήματα τους στην αντιπροσωπία της Νέας Δημοκρατίας η οποία αποτελείτο από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ε. Χαλκιά, τον βουλευτή Ν. Νικολόπουλο, τον Περιφερειάρχη Γ. Παντάκη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του.........

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΟΝΟΣ :ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ …ΘΕΡΜΑΝΣΗ!!!

 Σε τριτοκοσμικές συνθήκες οδηγείται η δημόσια Υγεία στα νησιά μας. Η υποβάθμιση, η παρακμή και η οπισθοδρόμηση στο σημαντικότερο αγαθό, δεν έχει τέλος. Ο κατήφορος συνεχίζεται και οι κυβερνώντες αδιαφορούν προκλητικά.
Τα γεγονότα που διαδραματίζονται είναι πρωτόγνωρα όπως πρωτόγνωρη είναι και η ανικανότητα των υπευθύνων να δώσουν λύσεις.  
Συγκεκριμένα στις Κυκλάδες:

Χάρρυ Κλυνν για την απραξία της ΝΔ:«Για να είσαι παράγοντας της ΝΔ, δεν πρέπει μόνο να δείχνεις ηλίθιος, πρέπει να είσαι κιόλας!!»

ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις στελεχών του περί παράτασης των εκλογών εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία αποδίδοντας ευθέως κατηγορίες ότι «απαιτούν να καταστρατηγηθεί η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προταχθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και να τους δοθεί χρόνος, έτσι ώστε να μη ναρκοθετηθεί το μέλλον του κόμματός τους.» Ρε γεννημένοι losers της...