slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ερώτηση Κ. Μπιζά προς τη ΔΕΗ για την ενεργειακή επάρκεια του εργοστασίου ΑΣΠ Πάρου Ερώτηση Κ. Μπιζά προς τη ΔΕΗ για την ενεργειακή επάρκεια του εργοστασίου ΑΣΠ Πάρου

Αξιότιμοι Κύριοι,
Το εργοστάσιο του ΑΣΠ Πάρου καλύπτει 9 νησιά (Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο, Ίο , Σίκινο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι).

Ο Νίκος Συρμαλένιος απολογείται στην Ολομέλεια της Βουλής γιατί ψηφίζει το 4 μνημόνιο

Η Νέα Δημοκρατία έπαιξε «τα ρέστα της» και έχασε
Για το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα
«Η Νέα Δημοκρατία, με θλιβερό ουραγό τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ, έπαιξε και παίζει μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες τα “ρέστα” της, για να μπορέσει να ανατρέψει την πορεία που έχει πάρει η χώρα. Και σε αυτή τη μάχη για άλλη μια φορά έχασε», τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα. Ο Ν. Συρμαλένιος τόνισε:

Δελτίου Τύπου της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ για την απεργιακή συγκέντρωση 17-5-2017

17/05/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους απεργούς εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία παλιού Δημαρχείου στην παραλία.
Στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετείχαν, η Ένωση Συνταξιούχων Νάξου, η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, ο πρόεδρος του Σωματείου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα, η πρόεδρος και η γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Μετά την κεντρική ομιλία από τον Βαγγέλη Κορρέ, μέλος της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ, πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι το Δημαρχείο, όπου αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ εισήλθε στο κτήριο και κάλεσε όσους εργαζόμενους δεν απεργούσαν, να σταματήσουν τη δουλειά και να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Απεργία. 
Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Νίκο Θεοδωρίδη


Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Νίκο Θεοδωρίδη, είχε χθες, στο γραφείο του στην Ερμούπολη της Σύρου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Στην συνάντηση, όπου συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, τέθηκαν τα φλέγοντα θέματα και τα ανοιχτά ζητήματα που