slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑίος γελωτοποιός στηρίζει Τζιτζικώστα

«Αγαπητέ Αποστόλη, VRAIOYW YPOSTHKTEW EXEI
Απίστευτα γέλια έχει προκαλέσει μεταξύ των ΝΔιτών η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑίου καραγκιόζη Λάκη Λαζόπουλου στον Απόστολο Τζιτζικώστα... ο γελωτοποιός που εν μέσω κρίσης φυγάδευσε 3,5 εκ ευρώ στο εξωτερικό αποκαλεί όλους τους υπόλοιπους τζάκια και κούτσουρα που πρέπει να εξαφανιστούν από τη ΝΔ και θεωρεί πως:

Πολίτες για τα Νησιά μας: «Πλήρης αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τους αγρότες και την παραγωγή τους»

\Μόνο στα χαρτιά… υπάρχει η Δημοτική Επιτροπή για τον Πρωτογενή Τομέα, όπως καταγγέλλει η Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για τα Νησιά μας», η οποία καλεί τα μέλη της Επιτροπής να αναλάβουν δράση, προκειμένου (επιτέλους) να συνεδριάσει. Οι «Πολίτες για τα Νησιά μας» επιρρίπτουν ευθύνες στη δημοτική πλειοψηφία για τη συνεχιζόμενη «ανυπαρξία» της εν λόγω Επιτροπής, υποστηρίζοντας ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η συνειδητή πολιτική επιλογή της να....

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Βρούτσης: Ρεκόρ 5ετίας στη μείωση των θέσεων εργασίας τον Σεπτέμβριο

Το Σεπτέμβριο του 2015 καταγράφεται μείωση της μισθωτής απασχόλησης, καθώς προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 13.003 θέσεις εργασίας σύμφωνα με στοιχεία από το πληροφοριακό σύστημα “Εργάνη”.

Οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 175.954, ενώ οι αποχωρήσεις σε 188.957.

Από τις 188.957 συνολικά αποχωρήσεις, οι

«ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ» ΝΔ για το «πόθεν έσχες» υπουργών: Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε


Αν υπέβαλλαν ή όχι προβληματικά «πόθεν έσχες» υπουργοί της κυβέρνησης και πόσα εκατομμύρια έκρυβε ο καθένας τους ζητάει να μάθει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Με αφορμή τις δηλώσεις Υπουργών σχετικά με το «πόθεν έσχες», η ΝΔ αναφέρει ότι «το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε», ενώ τονίζει ότι «δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη συγκάλυψη, καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

ΒΙΝΤΕΟ:ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Βορίδης: Πείτε στον Φλαμπουράρη ότι διαπράττει κακούργημα [βίντεο]


Επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα και τον Αλέκο Φλαμπουράρη έκανε από την Ολομέλεια ο Μάκης Βορίδης.
«Προφανώς στα ζητήματα της διαφθοράς είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση αλλά και κυρίως οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα εξετάζουν αλά καρτ» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης και συνέχισε:

Ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν ανεβαίνει σήμερα στο Taxisnet

Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet ΕΝΦΙΑ TAXISNET 2015 08/10/2015 - 09:45 Αξιολόγηση:3.2 1 2 3 4 5 (5 ψήφοι) Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet Share Like us Tweet Follow us Plus One Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet Για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Αλεξιάδης σήμερα το πρωί στο Mega και έκανε γνωστό ότι ότι θα είναι ο,τι και ο ΕΝΦΙΑ του 2014 και "σε κάποιες μόνο πολύ μικρές κατηγορίες θα έχουμε αλλαγή", ενώ πρόσθεσε ότι το πολύ μέχρι 15/10 θα ανεβούν τα εκκαθαριστικά. Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς είπε ότι αυτό το οποίο δεσμευτήκε η κυβέρνηση και έχει συμφωνήσει είναι ότι "πρώτον ότι θα έχουμε στόχο για είσπραξη 2,65 δισ, δεύτερον, ότι θα έχουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 εξομοίωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες". Επ' αυτού μάλιστα αναγνώρισε ότι έπρεπε ήδη να έχει γίνει χάθηκε η ημερομηνία αυτή για το ΥΠΟΙΚ δυστυχώς αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα στο 2016 νωρίτερα από το Σεπτέμβριο "θα μπορέσει αυτό το πράγμα να γίνει". Το τρίτο -είπε- είναι ότι θα έχει ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016. "Για το 2016 θέλουμε μια φορολογική πολιτική που θα είναι αποτέλεσμα κοινωνικού διαλόγου και όχι κομματικής πειθαρχείας ή των ΜΑΤ. Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις σε ρυθμίσεις φορολογικές που θα σου δημιουργούν ελλείμματα στον προϋπολογισμό", πρόσθεσε. Στο τραπέζι της συζήτησης έχει πέσει και ο ΕΝΦΙΑ εξωτερικού, με τον κ. Αλεξιάδη να τονίζει πως εξετάζει "την πρόταση που μας έχει έρθει να επιβληθεί φόρος και στην Ελλάδα όπως έκανε ο Μόντι στην Ιταλία, ο Μόντι έφερε ένα νόμο στην Ιταλία και είπε ότι φορολογούνται τα ακίνητα των Ιταλών φορολογούμενων που είναι στο εξωτερικό", διασαφηνίζοντας ότι "θα το φορολογήσει με όποια αξία το φορολογεί η φορολογική υπηρεσία της εκεί χώρας". Σχετικά με τα αγροτεμάχια είπε πως "άλλο πράγμα είναι το αγροτεμάχιο σε ένα εύφορο μέρος της Κρήτης που έχει απόδοση, άλλο το χωράφι στη Μύκονο που δηλώνει ο άλλος ότι είναι χωράφι και δεν είναι χωράφι και άλλο πράγμα το χωράφι στην ορεινή Ήπειρο που το έχει ο άλλος για να μπορέσει να επιζήσει".

www.dikaiologitika.grhttp://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/78487/stis-15-oktovriou-anevainei-o-enfia-tou-2015-sto-taxisnetΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet ΕΝΦΙΑTAXISNET2015 08/10/2015 - 09:45 Αξιολόγηση:3.2 1 2 3 4 5 (5ψήφοι) Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet Share Like us Tweet Follow us Plus One Στις 15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet Για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Αλεξιάδης σήμερα το πρωί στο Mega και έκανε γνωστό ότι ότι θα είναι ο,τι και ο ΕΝΦΙΑ του 2014 και "σε κάποιες μόνο πολύ μικρές κατηγορίες θα έχουμε αλλαγή", ενώ πρόσθεσε ότι το πολύ μέχρι 15/10 θα ανεβούν τα εκκαθαριστικά. Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς είπε ότι αυτό το οποίο δεσμευτήκε η κυβέρνηση και έχει συμφωνήσει είναι ότι "πρώτον ότι θα έχουμε στόχο για είσπραξη 2,65 δισ, δεύτερον, ότι θα έχουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 εξομοίωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες". Επ' αυτού μάλιστα αναγνώρισε ότι έπρεπε ήδη να έχει γίνει χάθηκε η ημερομηνία αυτή για το ΥΠΟΙΚ δυστυχώς αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα στο 2016 νωρίτερα από το Σεπτέμβριο "θα μπορέσει αυτό το πράγμα να γίνει". Το τρίτο -είπε- είναι ότι θα έχει ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016. "Για το 2016 θέλουμε μια φορολογική πολιτική που θα είναι αποτέλεσμα κοινωνικού διαλόγου και όχι κομματικής πειθαρχείας ή των ΜΑΤ. Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις σε ρυθμίσεις φορολογικές που θα σου δημιουργούν ελλείμματα στον προϋπολογισμό", πρόσθεσε. Στο τραπέζι της συζήτησης έχει πέσει και ο ΕΝΦΙΑ εξωτερικού, με τον κ. Αλεξιάδη να τονίζει πως εξετάζει "την πρόταση που μας έχει έρθει να επιβληθεί φόρος και στην Ελλάδα όπως έκανε ο Μόντι στην Ιταλία, ο Μόντι έφερε ένα νόμο στην Ιταλία και είπε ότι φορολογούνται τα ακίνητα των Ιταλών φορολογούμενων που είναι στο εξωτερικό", διασαφηνίζοντας ότι "θα το φορολογήσει με όποια αξία το φορολογεί η φορολογική υπηρεσία της εκεί χώρας". Σχετικά με τα αγροτεμάχια είπε πως "άλλο πράγμα είναι το αγροτεμάχιο σε ένα εύφορο μέρος της Κρήτης που έχει απόδοση, άλλο το χωράφι στη Μύκονο που δηλώνει ο άλλος ότι είναι χωράφι και δεν είναι χωράφι και άλλο πράγμα το χωράφι στην ορεινή Ήπειρο που το έχει ο άλλος για να μπορέσει να επιζήσει".
Για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Αλεξιάδης σήμερα το πρωί στο Mega και έκανε γνωστό ότι ότι θα είναι ο,τι και ο ΕΝΦΙΑ του 2014 και "σε κάποιες μόνο πολύ μικρές κατηγορίες θα έχουμε αλλαγή", ενώ πρόσθεσε ότι το πολύ μέχρι 15/10 θα ανεβούν τα εκκαθαριστικά. Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς είπε ότι αυτό το οποίο δεσμευτήκε η κυβέρνηση και έχει συμφωνήσει είναι ότι "πρώτον ότι θα έχουμε στόχο για είσπραξη 2,65 δισ, δεύτερον, ότι θα

Συλλυπητήριο μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γ. Μαργαρίτη στον Γ. Χωριανόπουλο


Με λύπη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό του Αντώνη Χωριανόπουλου, γιου του αγαπητού μας Γιώργου, μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Είναι σκληρό η ζωή ενός νέου να κόβεται τόσο νωρίς και να σβήνουν βίαια τα όνειρα του. Όσα λόγια παρηγοριάς και να ειπωθούν, δεν είναι αρκετά να διώξουν τη θλίψη.
Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιώργο και στην οικογένειά του και ο Θεός ας

Nέα συμφωνία συμβολαιακής Κτηνοτροφίας με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς

Σε μία νέα συμφωνία συμβολαιακής Κτηνοτροφίας με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου που αφορά σε τυροκομικά προϊόντα προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο

ΠΑΣ Νάξου: Γιατί εμείς αυτά που λέμε τα αποδεικνύουμε


Σχετικά με τον αγώνα της εφηβικής μας ομάδας (Κ17) που έγινε την Κυριακή(4/10/2015) μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ‐ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. και έληξε (2-5), τώρα αφού έχουμε στα χέρια μας το πλήρες βίντεο (αδιάψευστο στοιχείο) του αγώνα και μπορούμε να κάνουμε χρήση αυτού, απαιτείται να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Πάγια τακτική μας (και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένα) για τα θέματα της διαιτησίας είναι

«Έκλεισε» γραφείο στις Βρυξέλλες η Περιφέρεια


Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη το μισθωτήριο συμβόλαιο για το γραφείο στις Βρυξέλλες
Μια ιδιαιτέρως σημαντική ημέρα για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι η σημερινή, καθώς η Περιφέρεια, αποκτά πλέον την δική της βάση, στην καρδιά της Ευρώπης.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανάπτυξης, την περασμένη Δευτέρα, για την μίσθωση γραφείου στις Βρυξέλλες, μετέβη σήμερα, Τετάρτη, στην βελγική πρωτεύουσα , όπου υπέγραψε το μισθωτήριο συμβόλαιο.
Τον Περιφερειάρχη συνοδεύει η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χαρίκλεια Γιασιράνη.
Με την υπογραφή του Περιφερειάρχη, μια θεωρητική συζήτηση πολλών ετών, η οποία αφορά την

»Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»


Σύσσωμα όλα τα μέλη του συνδυασμού μας εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο φίλο και συνεργάτη μας Γιώργο Χωριανόπουλο και την οικογένειά του ,για τον άδικο και

Μεϊμαράκης: Επιστρέφει "νικητής" στην ΚΕΦΕ


Επιστρέφει ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι