slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ξένο σώμα στη ΝΔ, Φοίβος Παρασκευόπουλος, ως... φερετζές στη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το ξένο σώμα στη ΝΔ, Φοίβος Παρασκευόπουλος, ως... φερετζές στη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Το τελευταίο διάστημα και με πολύ μεγάλη αγωνία, συγκεκριμένη περιφερειακή παράταξη αγωνίζεται απεγνωσμένα να περάσει το μήνυμα της δήθεν ανεξάρτητης, ξεπερνώντας και αυτά τα όρια της γραφικότητας.
Η ανακοίνωση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει την παράταξη Μανώλη Γλυνού, χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο τον Μανώλη Γλυνό ως δήλωση που εκφράζει μόνο την προσωπική άποψη του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ!
Η δήλωση δεκάδων κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζουν Μανώλη Γλυνό, διανεμήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ του Νοτίου Αιγαίου από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του Συντονιστή και αυτό ο Μανώλης Γλυνός, δήλωσε ότι δεν το

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Άγγελος Ρούσσος : "Μαζί Αλλάζουμε"Οι βασικοί προγραμματικοί άξονες της παράταξης

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ
   Για μια ακόμα φορά, η Σαντορίνη χρειάζεται μια επανεκκίνηση. Κάποτε, την παραλάβαμε σε τέλμα και παραδώσαμε ένα Δήμο υγιή οικονομικά , δραστήριο στην καθημερινότητα και με έργα που το κόστος τους, ήταν ελάχιστο μπροστά στην αξία τους. Τα παραδείγματα υπάρχουν. Είναι μπροστά στον καθένα. Δεν ξεκινάμε από το πουθενά. Αυτός, είναι ο λόγος που μια ομάδα δοκιμασμένων στελεχών, πολλών νέων και άξιων ανθρώπων είπαμε πάλι "Αρκετά" στο τέλμα, την αδιαφορία, την αδυναμία λήψης αποφάσεων, την άθλια διαχείριση και τη διαρκή χειροτέρευση της καθημερινότητας των Δημοτών και των

Επίσκεψη του Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκου Μανιού στα έργα που υλοποιούνται στη Νάξο


Κατά την διάρκεια της τριήμερης παρουσίας του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκου Μανιού στη Νάξο, 8-10/3/2019, επισκέφτηκε μαζί με μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα αναπτυξιακά έργα που εκτελούνται στο νησί.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το μεγάλο έργο του δημόσιου ΑΔΜΗΕ, της νέας ηλεκτρικής

Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ο Σωτήρης – Ευστάθιος Μαραγκός από την Κω

Την υποψηφιότητα του Σωτήρη - Ευστάθιου Μαραγκού στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Σωτήρης – Ευστάθιος Μαραγκός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κω, με  πολυετή αυτοδιοικητική πορεία στα δημοτικά πράγματα του νησιού και  Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Κω,  στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, αναφέρει τα εξής:

ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Λεονάρδο Χατζηανδρέου: θερμά συγχαρητήρια στους τοπικούς Συλλόγους και τους εθελοντές


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Ήθη κι έθιμα βγαλμένα από τη μακραίωνη παράδοση αυτού του τόπου αναβίωσαν τις ημέρες της Αποκριάς από άκρη σε άκρη της Νάξου αλλά και στις Μικρές Κυκλάδες.

Η Χώρα και τα χωριά γέμισαν ζωή και ανέδειξαν για ακόμα μια φορά την πλούσια πολιτισμική τους παράδοση που αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ταυτότητας του νησιού μας.

Απόκριες 2019: Εσπασε το φράγμα των 3000 επισκεπτών

Πόσο μακρινή φαντάζει εκείνη η έκφραση που μου είχε πει φίλος επιχειρηματίας λίγο πριν την έναρξη του τριημέρου των Αποκριών εν έτη 2013… «ο γιός μου είναι στη Πάτρα και μιλάνε εκεί για τις λαμπαδηφορίες της Νάξου»… Τότε…. Τώρα; Αλήθεια, μετά απ’ αυτό το τριήμερο, υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην γνωρίζει το τριήμερο της Νάξου;
Αμφιβάλλουμε… Με όπλο τον πολύ καλό καιρό, η Νάξος από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας γέμισε από κόσμο και