slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτη κυβερνητική γκάφα! Εξαφάνισαν τα νησιά του Αιγαίου από τον ελληνικό χάρτη! [εικόνες]

espa-1000



Μάλλον ως μια γραφιστική-πολιτική γκάφα ολκής μπορεί να χαρακτηριστεί το νέο φυλλάδιο του υπουργείου ανάπτυξης για το ΕΣΠΑ.

Προκειμένου να προωθήσει τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε στην έκδοση ενός διαφημιστικού φυλλαδίου (κατά τα λοιπά μια χαρά από αισθητικής πλευράς). Μέχρι εκεί όλα καλά μιας και είναι μια συνήθης πρακτική. Μόνο που στην σελίδα 2 το υπουργείο Ανάπτυξης εξαφανίζει κυριολεκτικά όλα τα νησιά του

Και άλλος υπουργός ΣΥΡΙΖΑ κατά της θρησκείας

tsironis
 

«Λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης του Νίκου Φίλη με την Εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών έρχεται να ρίξει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος αποκάλεσε «ώρα του παιδιού» το μάθημα, εξισώνοντάς τα θρησκευτικά με τα μαθήματα των καλλιτεχνικών και τη μουσικής.

«Τα θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού, όπως και κάποια άλλα μαθήματα που για μένα είναι πολύ σημαντικά, όπως η μουσική, όπως τα καλλιτεχνικά μαθήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά την Κυριακή στο Ε. «(Το μάθημα) έχει

Θεοδωρικάκος: Υπάρχει μεγάλη πολιτική ανατροπή υπέρ του Μητσοτάκη


Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα αναγκαστούν να προσφύγουν σε εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας, εκτιμά ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Ο Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος της ΝΔ και γύρισε ως δυνάμει πρωθυπουργός, με αυξημένο πολιτικό βάρος και αποδοχή», είπε σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη.
Σε ό,τι αφορά την προσφυγή στις κάλπες, εκτίμησε ότι η

Οι επαγγελματίες: Θα πάνε στο κόμμα του Σημίτη ή της Ζωής;

 
Αδιευκρίνιστο παραμένει τι θα πράξει η συμμορία των Πασόκων που φιλοξενούνται προσωρινά στο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επαγγελματίες Πασόκοι πολιτικοί, γνωστοί και ως «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο2», που έριξαν τον Κώστα Καραμανλή για να σώσουν τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους από το «πάγωμα» των αυξήσεων το 2009, από τότε, βάφουν τα χέρια τους με Μνημονιακό αίμα σε όποιο κόμμα και αν βρεθούν. Πρώτα στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Αλλά το καράβι ΣΥΡΙΖΑ, βουλιάζει και