slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Νοτ. Αιγαίου: Τα νησιά μας χρειάζονται κάτι παραπάνω από επικοινωνιακού τύπου τηλεδιασκέψεις. Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων των νησιών

 Μία τηλεδιάσκεψη που κράτησε 4 ώρες, συμμετείχαν 3 Υπουργοί, 6 Βουλευτές (Αλήθεια γιατί όχι 8;), ένας Περιφερειάρχης και ένας Δήμαρχος αρκούσε για να καταλήξουν ότι η λύση στην επερχόμενη ύφεση, τον κίνδυνο χρεωκοπίας επιχειρήσεων στα νησιά μας και φτωχοποίησης δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων του τουριστικού (και όχι μόνο) κλάδου, είναι η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Πέραν αυτού όμως, ΟΥΔΕΝ.

Κατάρρευση για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ - Οι πολίτες δίνουν τη χαριστική βολή στον λαϊκισμό


Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γνωρίζει ότι αν δεν κλείσει η ψαλίδα σύντομα, ενδεχομένως να τεθεί θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να εκπαραθυρωθεί εν μια νυκτί
Τη χαριστική βολή σε αργό και βασανιστικό πολιτικό τέλος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε διαφανεί μετά την τριπλή εκλογική του ήττα πριν από εννέα μήνες, δίνει η πανδημία της νόσου Covid-19.Η φονική ασθένεια αποκάλυψε το στρατηγικό πολιτικό αδιέξοδο της Κουμουνδούρου, την ένδεια σοβαρών επιχειρημάτων και την έλλειψη αξιόπιστου αντιπολιτευτικού λόγου.

Την επιστροφή στην κανονικότητα κήρυξε ο Μητσοτάκης: «Μένουμε ασφαλείς - βγαίνουμε από το σπίτι»


Δεχθήκαμε την ανάγκη να παραλύσει η οικονομία για να σώσουμε ζωές, δεν πήγαμε στις εκκλησιές μας για να σώσουμε ζωές, ξεκίνησε το μήνυμά του ο πρωθυπουργός για να προσθέσει ότι οι μεγάλες επιτυχίες οφείλονται στους μικρούς ήρωες, σας ευχαριστώ που κάνατε την πατρίδα μας παράδειγμα. Πέτυχαν τα μέτρα.       Ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας το περίγραμμα της επόμενης φάσης προς την επιστροφή στην κανονικότητα υπογράμμισε πρωτίστως την υπεύθυνη στάση του ελληνικού λαού κατά την πρώτη φάση της επιβολής των μέτρων.

Ομάδα Αιγαίου: Δωρεά Υγειονομικού Υλικού στις Κοινότητες των Μικρών Κυκλάδων


naxospress.gr
"... Το υγειονομικό υλικό που διατέθηκε όχι μόνο στην Κοινότητα και το Αστυνομικό Τμήμα Κουφονησίου αλλά και στα Π.Π.Ιατρεία Κουφονησίου, Δονούσας, Ηρακλειάς και Σχοινούσας, αποτελεί πολύτιμη αρωγή στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να κρατήσουμε μακριά από τη γειτονιά μας την επιδημία που ενέσκηψε απροειδοποίητα και στη χώρα μας και απειλεί τα ανοχύρωτα από υγειονομική άποψη νησιά μας. Η έμπρακτη διάθεση της Ομάδας Αιγαίου και της χορηγού εταιρείας ΤΣΙΜΗ ΑΕ να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην προσπάθεια θωράκισης των νησιών μας έναντι της πανδημίας, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα αλληλεγγύης που χρόνια τώρα έχει στηθεί από την Ομάδα Αιγαίου γύρω από τους ακρίτες νησιώτες.... "

Προβολή της Νάξου μας και πάλι με πρωτοβουλία της Ε.Α.Σ. Νάξου!Για μια ακόμα φορά, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου βρίσκεται στην πρωτοπορία προβολής του νησιού μας και της παραγωγής του, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία μας. Μια περίοδο, που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η υποστήριξη της... διασωληνωμένης οικονομίας της πατρίδας μας και του νησιού μας και ειδικότερα της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού!
Την ερχόμενη εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha θα βρεθεί στη Νάξο, προσκεκλημένος της Ε.Α.Σ. και θα κάνει συνεχή και πολύπλευρα ρεπορτάζ για το νησί μας απ' άκρη σ' άκρη του.

Οδοιπορικό Alpha στη Νάξο, Ημέρα 1η: Νάξος... απ' το πρωί ως το βράδυ!

H Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου βρίσκεται, ξανά, στην πρωτοπορία προβολής της Νάξου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία μας – μια περίοδο, που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η υποστήριξη της... διασωληνωμένης οικονομίας της πατρίδας μας και του νησιού και ειδικότερα της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού! Ο Alpha και ο δημοσιογράφος του, Γιώργος Γρηγοριάδης, βρίσκονται στη Νάξο, προσκεκλημένοι της «Ένωσης» και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του μεγάλου ελληνικού καναλιού με τίτλο «Alpha Ελλάδα», η οποία θα ταξιδέψει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον κορονοϊό. Ο κ. Γρηγοριάδης έφτασε στη Νάξο έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας...