slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρέμβαση Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αύριο, Δευτέρα με συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνέντευξη του Νίκου Μανιού στο ραδιόφωνο AIGAIO NEWS FM1 101 (4/11/2022)


Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 ο Νίκος  Μανιός παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο AIGAIO NEWS FM1 101,στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" και στον Βαγγέλη Μαραγκό,
Σύνδεσμος βίντεο:

Νίκος Συρμαλένιος μια οφειλόμενη απάντηση σε επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς





Οφειλόμενη απάντηση σε επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες και απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς


Με την πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ», ο Γιώργος Μαραγκός πρώην

Βρώμικος πόλεμος κατά ΠΑΣΟΚ και Α. Λοβέρδου


Σάκης Μουμτζής
Ηιστορία έχει ως εξής: ήρθε στην Ελλάδα η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη διερεύνηση παρακολουθήσεων, γνωστή ως PEGA. Μετά από τη σχετική έρευνα η PEGA, δια του προέδρου της Γερούν Λένερς, κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προέκυψαν στοιχεία για χρήση παράνομου λογισμικού από τις ελληνικές αρχές και πως έμεινε ικανοποιημένη από τις θεσμικές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Τραμπισμός α λα Γκρέκα (2)

Του Γιάννη Σιδέρη
 Στις 2 Νοεμβρίου αναρωτιόμασταν εάν η τακτική Τσίπρα «Δημιουργεί Συνθήκες αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος». Είχε διαφανεί η πρόθεσή του από την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης, με την οποία ρωτούσε τον Μητσοτάκη εάν θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές «με ενεργό» το κέντρο που διενεργεί τις παρακολουθήσεις!

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με την Amazon

Γ. Χατζημάρκος: Η ψήφος εμπιστοσύνης των πρωτοπόρων της παγκόσμιας αγοράς στα νησιά μας είναι το πιο γόνιμο και δημιουργικό έδαφος πάνω στο οποίο χτίζουμε το μέλλον τους

 

Συνάντηση εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους της Amazon στην Ελλάδα. Κεντρικό θέμα η περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεων καινοτομίας που με επιμονή και επιτυχία αναπτύσσονται στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου τα τελευταία χρόνια.