slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ


Μια καταπληκτική θεατρική ομάδα από το Ηράκλειο της Κρήτης έρχεται στη Νάξο με τρεις ηθοποιούς που παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν κάνουν ξυλοπόδαρα και ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους, για να μας παρουσιάσει δύο θεατρικά έργα μέσα στο πνεύμα των εορτών.

1. Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 11:30, στο Σπίτι του Αη Βασίλη (Λύκειο Νάξου)
"Ο Αϊ Βασίλης έχει πρόβλημα", διασκευή του παραμυθιού των Κριστίν Σνάιντερ και Ερβέ Πινέλ, από την Ειρήνη Κουτσάκη.

Την παραμονή της περιοδείας του ο Αϊ Βασίλης παίρνει το γράμμα του Ζανζάν και πέφτει σε μεγάλη στεναχώρια. Ποιος είναι ο Ζεσμπόντ, που το αγοράκι ζήτησε τη στολή του; Ευτυχώς η Νεράιδα των Πάγων θα δώσει την απάντηση...

Παρουσίαση αποτελεσμάτων της έρευνας για τα προβλήματα της μελισσοκομίας στις Κυκλάδες


Την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη μελισσοκομία στις Κυκλάδες.
Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και διεξάχθηκε στα πλαίσια σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τα αποτελέσματα θα παρουσιάσει ο καθηγητής του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πασχάλης Χαριζάνης.        
Την παρουσίαση θα έχει τη δυνατότητα να........

Πρόσκληση σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου



Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου   την Tρίτη  18  Δεκεμβρίου  2018 και ώρα  10:30 μμ   σε τακτική  συνεδρίαση ,  για να συζητήσουμε τα κάτωθι θέματα :

Φήμες για υποψηφιότητα του Αντώνη Δελατόλα στον δήμο Τήνου (video)video,Παραπολιτικά



Το τελευταίο διάστημα έχει κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο για υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα στον δήμο Τήνου, απ’ όπου και