slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λεονάρδος Χατζηανδρέου: «Μαζί Αλλάζουμε»



 Το λογότυπο της παράταξης μας «Μαζί Αλλάζουμε» με Υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το Λεονάρδο Χατζηανδρέου.
 Εντός των ημερών θα σας σταλεί πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου για την επίσημη παρουσίαση του ονόματος και του λογότυπου καθώς και την ιδρυτική διακήρυξη της νέας Δημοτικής μας Παράταξης.

Βασίλης Βρούτσης: “Με το χέρι στην καρδιά δεν στηρίζεται η παράταξή μας από κάποιο κόμμα”


: Έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε μαζί μας τον κ.  Βασίλη Βρούτση, επικεφαλής των πολιτών για τα νησιά μας, Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ομιλία Λεονάρδου Χατζηανδρέου στην εκδήλωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

«Οι εμποροεπαγγελματίες της Νάξου είναι η «ραχοκοκαλιά» του νησιού. Άρα εκ των πραγμάτων η δημοτική αρχή ως ανώτερος θεσμικός φορέας του τόπου πρέπει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και σε ότι αυτό με αφορά, να ξέρετε ότι πάντοτε θα είμαι δίπλα σας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 Ο κ. Χατζηανδρέου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Στρατούρης και ιδιαίτερα για το θέμα της πιθανής λειτουργίας μεγάλου Super Market γνωστής αλυσίδας στη Νάξο, τόνισε: