slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μητσοτάκης: «Προτεραιότητά μας η στήριξη του ΕΣΥ» – Οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις και το μήνυμα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Στις αλλαγές στον τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ενίσχυση του ΕΣΥ, στην ελληνική οικονομία,αλλά και στην απώλεια του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον καθιερωμένο κυριακάτικο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης συνόδευσε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία στη μνήμη του Τζόρτζ Μπάλντοκ που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Γλυφάδα.

H ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη έναντι του Δούκα - Το διακύβευμα της επόμενης ημέρας



Ο Νίκος Ανδρουλάκης νίκησε με διαφορά 41.671 ψήφων - Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ απέρριψε τις εκτιμήσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης ότι το πρόβλημα ήταν στην ηγεσία - Η δυναμική του κόμματος και ο υψηλός στόχος της επιστροφής στην εξουσία

Ξεκίνησε με αμφισβήτηση από το ίδιο βράδυ των ευρωεκλογών... Το αίτημα: Αλλαγή στην ηγεσία. Λίγους μήνες μετά, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν. Η αλλαγή στην ηγεσία δεν αποτελεί επιλογή τους. Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραμένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς επικράτησε με άνεση στον τελικό γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Χάρη Δούκα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε κατά κράτος τον εσωκομματικό αντίπαλό του και έδειξε ότι εκείνος είναι που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 59,92% (125.820 ψήφους), έναντι 40,08% (84.149) ψήφων που συγκέντρωσε ο Δούκας, κερδίζοντας τις εκλογές με διαφορά 41.671 ψήφων.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων : Εορτασμός της Μάχης της Νάξου – Δείτε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της Μάχη της Νάξου, καθώς και αφίσα της μουσικοαφηγηματικής εκδήλωσης “Μνήμες Ελευθερίας μέσα από έργα των Καμπανέλλη, Ελύτη, Θεοδωράκη” με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων από την απελευθέρωση του νησιού.

Δούκα ψήφισε η Νάξο με 484 έναντι 443 του Ανδρουλάκη.

Στις κάλπες που στήθηκαν  για το δεύτερο γύρο των  εσωκομματικών  εκλογών του ΠΑΣΟΚ.  συμμετείχαν συνολικά 932 ψηφοφόροι Στη Χώρα   της Νάξου οι ψηφοφόροι ανέδειξαν πρώτο  τον Χάρη Δούκα με 484 και στο Φιλώτι  με 152 ανέδειξαν  νικητή τον  Ανδρουλάκη . 

35οi Αιγαιοπελαγίτικoι αγώνες Στίβου : Πρωταθλητής Αιγαίου ο Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC

Vasilis Flerianos

Πρωταθλητής Αιγαίου ο Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC μας στους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν στη Λέρο το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου κατακτώντας 9 χρυσά μετάλλια !

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, αλλά και την Διοίκηση του σωματείου για αυτήν την τεράστια επιτυχία!
Οι προσπάθειές τους μας γεμίζουν υπερηφάνεια και αναδεικνύουν το ταλέντο που υπάρχει στον τομέα του αθλητισμού στο νησί μας!