slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

27%+7,50%+4,50% + 2%= ?

   Πόσο μας κάνει το άθροισμα των ποσοστών που πήραν τα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στις τελευταίες εκλογές?
   Φυσικά 41% περίπου. Αν βάλουμε και ένα ακόμη 2% δια σπάρτων άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων ,θα φτάσουμε στα 43% .
   Πόσο πληθυσμό έχει η Αθήνα?περίπου 4 εκατομμύρια μαζί με τον Πειραιά και τα προάστια.Άρα πόσο κόσμο έπρεπε να είχε σήμερα στην πορεία?
   Από ένα υπολογισμό,1720000 ψηφοφόρους.Άντε και το 1 εκατομμύριο είχε διάφορα προβλήματα ,πάσης φύσεως, πόσοι έπρεπε να πάνε?
   Κανονικά έπρεπε να είναι εκεί 720000.Να κάνουμε ένα σκόντο 220000.
  ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ  ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ(500.000) ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
   Τι άλλο θέλετε να σας ανακοινωθούν σαν μέτρα από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? Ότι θα σας ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ?
   Άρα το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στο ότι σύσσωμη η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ λέει ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
   Ούτε αυτοί που τους ψηφίζουν δεν τους πιστεύουν.
   Γιατί ΛΕΝΕ-ΛΕΝΕ-ΛΕΝΕ και στην ουσία δεν λένε τίποτα.Δεν προτείνουν τίποτα,δεν έχουν ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ σε περίπτωση που πάρουν την εξουσία.
   Ο κόσμος εκτός τον ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ που διακρίνει τον Έλληνα,τα τελευταία χρόνια,έχει και αισθητήριο.
   Σου λέει πηδιόμαστε που πηδιόμαστε , μην έρθει και κανένας Τσίπρας και μας τα κάνει τελείως ΜΠ.......ΛΟ.
   Για τον ΠΑΝΟ τι να λέμε τώρα.Δεν έχει νόημα.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
   Τελικά μόνο ένα κόμμα χαμογελάει από όλη αυτή την κατάσταση.
   Θα το δείξουν οι επόμενες εκλογές.
   Υ.Γ.1 στενάξανε οι καφετέριες και οι ψαροταβέρνες σήμερα.
   Υ.Γ 2 Αφού όταν μας έβαζε ο Παπανδρέου στο μνημόνιο,δεν είχαμε μαζευτεί κάτω στο Σύνταγμα να τον ΞΕΣΚΊΣΟΥΜΕ,τώρα ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
   Υ.Γ3. Να μην ακούω ότι τότε είχαμε τους 3 νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ γιατί στην κηδεία τους μόνο οι συγγενείς και οι συνάδελφοι είχανε πάει.Ενώ στη κηδεία του Γεωργίου Παπανδρέου ,επί επταετίας, είχαν πάει ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος.
     ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
     ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Εκδρομή στο ... Σύνταγμα!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Συμμετείχα στην απεργία και φυσικά έδωσα το παρόν και στην πορεία προς την Βουλή. Όμως για άλλη μία φορά όλο αυτό έμοιαζε με ολιγόωρη “σχολική” εκδρομή στο Σύνταγμα όπου ένα πλήθος κόσμου έκανε ...

"Ρουφιανομάγαζα στο ΣΔΟΕ"

Χοντρές καταγγελίες κατά παραμάγαζων που λειτουργούν μέσα στο ΣΔΟΕ έκανε πριν από λίγο από τη Βουλή η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη.

Η κα Βούλτεψη είπε ότι όλες οι διαρροές εις βάρος πολιτικών γίνονται μέσα από το ΣΔΟΕ, ενώ άδειασε και τον...
κ.Στουρνάρα λέγοντας ότι ο Υπουργός Οικονομικών καλό θα ήταν να σταματήσει να μιλάει για λίστες γιατί δεν τις ξέρει τις λίστες. "Το ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία. Να σταματήσουν τα ρουφιανομάγαζα και τα εξωθεσμικά κέντρα που λειτουργούν στο ΣΔΟΕ, και το Σώμα να κάνει τη δουλειά του" είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε δε, εκτενώς και στην υπόθεση με τις καταγγελίες κατά ο Β.Μεϊμαράκη λέγοντας πως ως δημοσιογράφος έχει πληροφορίες και όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα: "Η υπόθεση που εμπλέκει τον πρόεδρο της Βουλής - και σας το λέω εγώ που ξέρετε ότι έχω πληροφορίες - είναι μια υπόθεση φορολογικής παράβασης 2,5 εκ ευρώ. Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα έκανα αγορές που δεν συμβαδίζουν με τα εισοδήματα τους για να τους πιάσει το ΣΔΟΕ; Έχετε στοιχεία κύριοι; Βγάλτε τα. Αλλά εγώ σας λέω ότι δεν έχουν στοιχεία".

parapolitika.gr

Εκτίμηση-σοκ από Άδωνη Γεωργιάδη


Αίσθηση έχει προκαλέσει η εκτίμηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα σκάνδαλα και τη σκανδαλολογία, με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασε την εκτίμηση μέσω του ρ/σ ALPHA, ότι απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία κλίματος πολιτικής αστάθειας και έκανε λόγο για ορισμένους εντός κι εκτός Ελλάδος που ποντάρουν στη δραχμή. Παράλληλα, ζήτησε οι οικονομικοί εισαγγελείς να κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία εν ενεργεία βουλευτών σημειώνοντας ότι ο ίδιος παραιτείται από πάσης φύσεως προσωπικά δεδομένα.

Παρασκηνιο

Άρχισαν τα όργανα στο Σύνταγμα απ' τα παιδιά του Τσίπρα (φώτο)


Με την αποχώρηση του κόσμου άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες μολότοφ εναντίον των Αστυνομικών που ήταν μπροστά από τη Μεγάλη Βρετάνια. Δείτε φώτο:



Ανάρτηση από το Δεξί X-Trem(i)

Με την συγκέντρωση των σμυριδεργατών έξω από το κέντρο υγείας ξεκίνησε το συλλαλητήριο στη Νάξο

Πολύς ο κόσμος στην Αθήνα, λίγος στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη τώρα 
Αθήνα τώρα  

Πολύς ο κόσμος στην Αθήνα, λίγος στη Θεσσαλονίκη
To ΠΑΜΕ σώζει τα προσχήματα της πορείας, οι άλλοι ανύπαρκτοι. Πυκνώνει ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε καμία περίπτωση η πορεία δεν είναι μεγάλη. :

http://taxalia.blogspot.com

Χωρίς επεισόδια ως τώρα οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας


Διαδηλωτές έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό. Οι δρόμοι είναι πλέον κλειστοί γύρω από Σύνταγμα και Ομόνοια και η πορεία του ΠΑΜΕ, με μαζική συμμετοχή (περίπου 15.000 άτομα), έχει ήδη φτάσει στο Σύνταγμα.

Σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα είναι και η πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με τους ένστολους και τα σώματα ασφαλείας να βρίσκονται στην κεφαλή.  Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο μετέχουν ....

Του τα έχωσε ο Ντινόπουλος κι ο Χατζηνικολάου του έκλεισε το τηλέφωνο!! Έτσι είναι ο Νικολάκης... όποιος δεν γλύφει τρώει πόρτα

Χαμός πριν λίγο στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Σε τηλεφωνική συνομιλία, ο Ντινόπουλος δεν έδειξε διατεθειμένος να δεχθεί τις καταγγελίες Χατζηνικολάου για δήθεν μίζες που πήραν οι 3 πρώην υπουργοί της ΝΔ έτσι κουβέντα στην κουβέντα ο Χατζηνικολάου έδειξε τα νεύρα που δείχνει όποιος δεν έχει άλλα επιχειρήματα και έκλεισε το τηλέφωνο του Ντινόπουλου.

Ερχεται φόρος-φωτιά 40% για τα «κρυφά» εισοδήματα

Φόρος 40% στα ποσά των τραπεζικών καταθέσεων που δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει οι κάτοχοί τους στην εφορία, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Στις προθέσεις του υφυπουργού Οικονομικών Γιάννη Μαυραγάνη είναι να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση που να φορολογεί τη διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στα ποσά των εμβασμάτων εξωτερικού ή στις καταθέσεις εσωτερικού με τη φορολογική δήλωση. Η ρύθμιση θα αφορά φυσικά πρόσωπα και θα αφορά την περίοδο από το 2000 ως σήμερα.

Το υπουργείο Οικονομικών διαθέτει αυτή τη στιγμή λίστα 54.246 φυσικών προσώπων που έβγαλαν από το 2009 και μετά περισσότερα από 22 δισ. ευρώ στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ ζήτησε από τις τράπεζες αναλυτικά στοιχεία για τους λογαριασμούς των εν λόγω προσώπων.

Η διαδικασία ελέγχου των κρυφών εισοδημάτων θα είναι η εξής, σύμφωνα με τα Νέα :

Διασταύρωση ποσών εμβασμάτων εξωτερικού ή καταθέσεων εσωτερικού από το 2000 και μετά με τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Οταν διαπιστώνεται απόκλιση, η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θα εκδίδει για κάθε φυσικό πρόσωπο εκκαθαριστικό σημείωμα με τον φόρο που βεβαιώνεται.
Πρέπει να υπάρχει κίνηση ενός τουλάχιστον λογαριασμού με συνολικές πιστώσεις ή χρεώσεις πάνω από 300.000 ευρώ στη διάρκεια ενός έτους.
Πρέπει να υπάρχει αποστολή τουλάχιστον μια φορά κεφαλαίων στο εξωτερικό μέσω πάσης φύσεως εντολών εμβασμάτων άνω των 100.000 ευρώ.

Αν σύμφωνα με τα στοιχεία υπάρχουν αποκλίσεις, τότε επί των αποκλίσεων αυτών θα επιβάλλεται φόρος 40%.

Ο φορολογούμενος θα έχει προθεσμία για να αποδείξει ότι το υπουργείο Οικονομικών κάνει λάθος στους υπολογισμούς του και στα εισοδήματα. Αν δεν προσκομίσει αποδείξεις στη συγκεκριμένη προθεσμία τότε θα βεβαιώνεται το ποσό του φόρου που έχει καταλογιστεί και θα ανοίγει ο δρόμος για κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων.

Πηγή: Ερχεται φόρος-φωτιά 40% για τα «κρυφά» εισοδήματα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69435#ixzz27Yca4aC2



Καθαρό το «πόθεν έσχες» του Β. ΜεΪμαράκη

Καμία σημαντική μεταβολή δεν προκύπτει στα περιουσιακά στοιχεία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, την περίοδο 2005–2008, που σύμφωνα με τις καταγγελίες ο όμιλος Καρούζου «ξέπλενε» με αγοροπωλησίες ακινήτων σε περιοχές φιλέτα της Αττικής πάνω από 10 δισ. μαύρο πολιτικό χρήμα.

Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιοποιημένο «πόθεν έσχες» του κ. Μεϊμαράκη το μόνο ακίνητο που προστέθηκε στην οικογενειακή του περιουσία και στο όνομα της συζύγου του ήταν η αγορά μιας οικίας 33,80 τ.μ με 24 τ.μ. βοηθητικούς χώρους

στην τοποθεσία Λετζερίσας της Αράχοβας, και αυτό όχι το 2008 αλλά το 2009!

Οπως ο ίδιος δηλώνει στο «πόθεν έσχες» έχει αγοραστεί με δόσεις, καθώς καταβλήθηκαν ως προκαταβολή και πρώτη δόση το 2009 το ποσό των 15.200 ευρώ. Μάλιστα, αποσαφηνίζεται πως η προέλευση των χρημάτων αυτών είναι από  «συνδυασμό περισσοτέρων περιπτώσεων», δηλαδή δεν προέρχεται μόνο από το εισόδημά τους.

O Πρόεδρος της Βουλής και η οικογένειά του συνολικά διαθέτουν με χρόνο κτήσης από το 1983 μέχρι το 2004 δύο ακίνητα από αγορά στην Ερμιόνη, ενώ δύο γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, δύο οικόπεδα στο Γαλάτσι, ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα και τρία διαμερίσματα στου Ζωγράφου είναι από κληρονομίες και δωρεές, όπως και τα έξι αγροτεμάχια και βοσκότοποι στην Κρήτη

«Ισχνό», επίσης, σε σχέση με άλλα βουλευτικά τραπεζικά και επενδυτικά χαρτοφυλάκια είναι του κ. Μεϊμαράκη και της συζύγου του. Σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του, κατέχει τέσσερις λογαριασμούς. Εναν προθεσμιακό τραπεζικό στην Alpha Bank (65.365,62 ευρώ) και τρεις ταμιευτηρίου (αθροιστικά 90.000 ευρώ) σε ΕΤΕ Αlpha Bank και Τ.Τ. Επίσης, έχουν περίπου 14.000 ευρώ τοποθετημένα, σε αμοιβαία κεφάλαια «Δήλος» της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος.

Από τον Ελεύθερο Τύπο

Διάχυτη πλέον η ατμόσφαιρα και το κοινό αίσθημα ότι με αυτή την υπόθεση «ξαναχτυπιέται» ο Καραμανλής, όπως και με το Βατοπέδι…

Ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Ανήσυχος ο Καραμανλής για τις εξελίξεις

Ανήσυχος ήταν στο Island της Βάρκιζας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που κάποιοι εμπλέκουν τον Βαγγέλη Μειμαράκη, Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη. 

Ο πρώην πρωθυπουργός πληροφορήθηκε νωρίτερα από φίλους του δημοσιογράφους, ότι θα "έσκαγε" το απόγευμα του Σαββάτου, το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας.

Ο Κώστας Καραμανλής  που βρέθηκε στο γάμο (ως κουμπάρος) της Ντόρας Βυζοβίτου, ήταν εξαιρετικά ανήσυχος και ρωτούσε για τον ξάδελφο του αλλά και τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

Δεν είναι τυχαίο που ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα το κοινό αίσθημα ότι με αυτή την υπόθεση «ξαναχτυπιέται» ο Καραμανλής, όπως και με το Βατοπέδι… 

Με πειραγμένες αντλίες ένα στα τρία βενζινάδικα - Κλέβουν 12 λεπτά στο λίτρο

Το λογισμικό στις αντλίες φαίνεται πως πειράζουν επιτήδειοι στα βενζινάδικα με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το Εθνος τις πρακτικές αυτές καταγγέλλουν στελέχη του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, αλλά και βενζινοπώλες υποστηρίζοντας πως η μεγάλη πτώση της ζήτησης, αλλά και η απουσία ελέγχου... βοηθούν τους επιτήδειους, με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.

Το κόστος λοιπόν των οδηγών μεταφράζεται σε 5.000 λίτρα την ημέρα για τον επιτήδειο πρατηριούχου, ποσότητα που μπορεί να του αποφέρει 18.000 ευρώ το μήνα

Δεν υπάρχουν στοιχεία στο πόρισμα του ΣΔΟΕ-Ελέγχθηκε η εταιρία και βρέθηκαν μόνο φορολογικές παραβάσεις


Χωρίς επιβαρυντικά στοιχεία για τους τρεις πρώην υπουργούς το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Δεν υπάρχουν στοιχεία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και των πρώην υπουργών της ΝΔ, Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, στο 300 σελίδων πόρισμα του ΣΔΟΕ που....

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ακανθούς επισκέπτεται το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

      Προγραμματισμένη επίσκεψη στη Νάξο θα πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία του Δήμου Ακανθούς της Κύπρου, από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου  έως την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, αποτελούμενη από το Δήμαρχο, κ. Σάββα Σαββίδη, δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον κ. Σίμο Κουτσαντώνη και τον κ. Σάββα Καρτανά και την ασκούσα καθήκοντα Δημοτικού Γραμματέα, κ. Ελένη Ζαννέττου.
     Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων των δύο Δήμων, καθώς ο Δήμος Νάξου είχε αδελφοποιηθεί με το Δήμο Ακανθούς το 1995. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Νάξο της αντιπροσωπείας του αδελφού Δήμου, θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις:

ΣΒΕΝΝΑΜΙΚ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 26/09/2012

Ποιοι απεργούν την Τετάρτη αναλυτικά - Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, Κ.Υ. ΑΜΟΡΓΟΥ, Π.Ι. & Π.Ι.Ι. ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ.

στις σκοτεινές εποχές που ζούμε,  η επίθεση συγκυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ & Κεφαλαίου στην κοινωνία και τους εργασιακούς χώρους είναι περισσότερο βάρβαρη από ποτέ. Οι βάναυσες – αντιλαϊκές πρακτικές του μνημονιακού κράτους τα τελευταία 2 ½ χρόνια οδηγούν μεθοδευμένα στην πλήρη κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην σταδιακή εξαθλίωση όλου του λαού.

e-Επιλογές της 25/09/2012



Ποιοι απεργούν την Τετάρτη, αναλυτικά - Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ποιοι απεργούν την Τετάρτη αναλυτικά - Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Θα παραλύσει την Τετάρτη η χώρα λόγω της 24ωρης γενική απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενόψει της οριστικοποίησης του πακέτου μέτρων. Δείτε ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση και πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
 Στην απεργία συμμετέχουν βιοτέχνες και επαγγελματίες, γιατροί, δικαστικοί, δάσκαλοι, καθηγητές, πανεπιστημιακοί, δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, τραπεζοϋπάλληλοι και έμποροι.
 Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί απεργιακή συγκέντρωση, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη....

KΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΈΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ!...


Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην «τσιμπίδα» της Δικαιοσύνης για οφειλές προς το ΙΚΑ! Ναι, σωστά διαβάσατε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει οφειλές προς το ΙΚΑ από εταιρία που... διαθέτει ή διέθετε και μάλιστα βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου μετά από μήνυση!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Αλέξης Τσίπρας ως μέτοχος εταιρίας έχει διαπιστωμένες οφειλές προς το ΙΚΑ, όπως άλλωστε και πολλοί έλληνες… Το πρόβλημα ...

Προς ΣΥΡΙΖΑ ο Κύρτσος...; Μυρίζει κωλοτούμπα με τετραπλή πιρουέτα...

Ηγέτης, ειλικρινής και άνθρωπος με πολιτικό θάρρος είναι ο Τσίπρας, σύμφωνα με την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗκρίση του κ . Κύρτσου και της εφημεριδας CityPress...!

Σε πρόσφατο άρθρο, στην εφημερίδα City Press γίνεται λόγος για τον πόλεμο του Τσίπρα κατά της διαπλοκής και εκθειάζονται οι τολμηρές πρωτοβουλίες του... Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

«Από τους ανεμόμυλους της Πάρου στα μουσεία τεχνολογίας»


Το blog μας σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο του εκπαιδευτικού Νίκου Δ. Μαρινάκη «Από τους ανεμόμυλους της Πάρου στα μουσεία τεχνολογίας». Ένα βιβλίο 338 σελίδων αφιερωμένο κυρίως στους ανεμόμυλους της Πάρου. Ακολουθεί το εισαγωγικό σημείωμα του Νίκου Δ. Μαρινάκη. Στη συνέχεια πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο. Καλή ανάγνωση…
Αντί προλόγου
Είναι κάποιες στιγμές που τα γεγονότα μας ωριμάζουν και κατανοούμε κάποια πράγματα. Κάτι μας επηρεάζει και το μυαλό τρέχει ανεμπόδιστο και οραματικά συλλαμβάνει το μήνυμα ή την ουσία των πραγμάτων. Νιώθουμε απελευθερωμένοι και εκείνη τη στιγμή βλέπουμε το αυτονόητο και προφανές.
Έτσι συνέβη και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι είχα την ανάγκη να μεταφέρω στο....

Από 1η Οκτωβρίου ξεκινά η απογραφή συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ

Καθολική απογραφή – με τη διαδικασία της φυσικής παρουσίας – όλων των συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ (πολυτεκνικά επιδόματα, συντάξεις, συντάξεις ανασφαλίστων και υπερήλικων) θα ξεκινήσει από την 1ηΟκτωβρίου. Αυτό αποφάσισε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η ....

Αναστολή λειτουργίας των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στις Κυκλάδες


Aναστολή λειτουργίας των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας Βορειοανατολικών και Δυτικών Κυκλάδων Ε.Π.Α.Ψ.Υ. από10/10/2012 έως 10/11/2012
Η Ε.Π.Α.Ψ.Υ. από το 1988 έχει την επιστημονική και διοικητική ευθύνη λειτουργίας 14 συνολικά στεγαστικών δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (οικοτροφεία, ξενώνες, προστατευόμενα διαμερίσματα),  2 Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στις Κυκλάδες και ....

Πανελλαδική-Πανεργιακή Απεργία, Τετάρτη, 26 Σεπτέμβρη, Πλ.Μανδηλαρά στις 11:00