slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης


Είμαι απλά στο πλευρό σου στρατιώτης της παράταξης!!!!
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπως αναμενόταν στις 17:00 το απόγευμα κατέθεσε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η υποψηφιότητά του έχει συλλέξει παραπάνω από πενήντα υπογραφές.
Παρ όλα αυτά ο κ. Μεϊμαράκης κατέθεσε τις πενήντα που απαιτούνται σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Καταστατικό του κόμματος. Έτσι έγινε ο πρώτος επίσημος υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή την ώρα παρουσιάζει στο Lydra Marriot την υποψηφιότητά του.

Ανακοινώνει ο Μεϊμαράκης


Στις 6:30 το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο ξενοδοχείο Athens Ledra.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκηςαναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα και κατάλογο με υπογραφές, πέραν των 50 που απαιτούνται, μελών της Πολιτικής Επιτροπής χωρίς σε αυτές να

«ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΤΣΙΠΡΑ» Κακλαμάνης: Έχω επιλέξει να στηρίξω πολιτικά τον Μεϊμαράκη


Την υποστήριξή του προς τον Β. Μεϊμαράκη για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο Βήμα FM, όπου τόνισε ότι είναι τραγικό λάθος να χρονοτριβεί το κόμμα περιμένοντας να βρει τον «αντί-Τσίπρα».
«Εκτιμώ ότι δεν θα είναι πάνω από τέσσερις» οι υποψηφιότητες για την ηγεσία της ΝΔ» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης προσθέτοντας πως «είναι δύο δεδομένες, του κ. Μεϊμαράκη και του κ. Τζιτζικώστα, και πιθανότατα του κ. Μητσοτάκη και του κ. Γεωργιάδη».

Συμπλήρωσε δε τα εξής:

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιπροέδρους και εκπροσώπους -Ολο το παρασκήνιο


Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 2μμ, λίγο μετά την ορκωμοσία των «300» η οποία θα

«Ε σιγκνίφικαλ γκιφτ του γκλόμπαλ σιβιλαϊζέισον»


Ή κάτι του έπεσε και το ψάχνει ή ετοιμάζεται να βουτήξει...
ΦAΛHPEYΣ
​​Ιδίως μετά την τρίτη εκλογική νίκη του (μετρώ και το δημοψήφισμα), ακούω όλο και πιο συχνά ότι οι αντίπαλοί του υποτιμούν τον Τσίπρα και τον αντιμετωπίζουν με ένα είδος πολιτισμικής υπεροψίας, ενώ αυτός έχει μυαλό και το αποδεικνύει. Ούτως ή άλλως, η υπεροψία είναι πάντα η λάθος προσέγγιση σε οτιδήποτε. Ομως το πολιτισμικό πρόβλημα, δηλαδή τα κενά γνώσεων και εμπειριών, χωρίς τις οποίες ο Τσίπρας δυσκολεύεται να καταλάβει τον σημερινό κόσμο, πράγματι υπάρχει και έχει σημασία, διότι είναι τεράστιο. Το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και το μέγεθος του κινδύνου που αυτό συνεπάγεται, αποκαλύφθηκαν στη δημόσια συζήτησή του με τον Κλίντον.
Το λάθος του Τσίπρα δεν ήταν ότι δεν ήξερε αγγλικά για να τα βγάλει πέρα. Ηταν, μάλλον, ότι

Βαρομετρικό Χαμηλό στην Δρυμαλια

Έρχεται βροχή έρχεται μπόρα Αν κάποιοι δεν ΞΕΠΕΖΕΨΟΥΝ από την κάλαμο που έχουν καβαλήσει και δεν συνέλθουν όσο είναι...

ΝΕΑ ΠΟΡΤΑ ΣΥΡΙΖΑ σε Νικολόπουλο


  ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
Νέος γύρος διαπραγματεύσεων φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κουμουνδούρου γύρω από το όνομα του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου.
Μετά το «όχι» του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο για την ένταξη του βουλευτή Αχαΐας στην

Ανοικτή επιστολή, αντί απάντησης, σε διαμαρτυρίες για την διαιτησία του αγώνα κυπέλου Πανναξιακός Α.Ο. – Α.Ο. Πάρου

Νάξος 29-9-2015
Προς τοπικά Μ.Μ.Ε.


Αντί απάντησης σε διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν γραπτώς και προφορικώς από την Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα  κυπέλου Πανναξιακός Α.Ο. – Α.Ο. Πάρου, θέλω να ευχαριστήσω για την επισήμανση όλων της παρουσίας μου, ως Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο, πράγμα που συνέβη και με άλλους συνεργάτες μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΚ και παρατηρητές διαιτησίας στους άλλους αγώνες που διεξήχθησαν για την πρώτη αγωνιστική του

Συναντήσεις του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην Αθήνα

 Μαργαρίτης-Μανιός
Στην Αθήνα βρέθηκε το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, προκειμένου να προωθήσει θέματα που άπτονται του Δήμου.
Ειδικότερα, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, θέτοντας το θέμα συνέχισης της χρηματοδότησης των έργων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Θησέας και δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το αίτημα του Δημάρχου εκτιμάται ότι θα έχει αίσια έκβαση, κατόπιν των συζητήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.
Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με το Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό, στον

ΣΤΑ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ...


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!
Οι εκλογές πέρασαν, οι αναβολές και οι παρατάσεις τελείωσαν, αλλά αυτό που ξεκινά...
να έρχεται ο λογαριασμός των φόρων του 2015 -στους οποίους προστίθενται και αυτοί του νέου Μνημονίου. 
Μέσα σε 30 μόλις μέρες, από σήμερα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα πρέπει τα ελληνικά νοικοκυριά να πληρώσουν στην εφορία επιπλέον 2,5-3 δισ. ευρώ μαζεμένα, χωρίς να υπολογίζεται καν η αύξηση του ΦΠΑ που θα πληρώσουν οι κάτοικοι στα νησιά του Αιγαίου ή οι οικογένειες με παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία και