slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΤΡΟΠΗ : ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΥΘΙΣΗΣ Εικόνα από τις ζημιές στο σκάφος «Γαύδος» του Λιμενικού μετά το χτύπημα από την τουρκική ακταιωρό


Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία με τις ζημιές που έχει υποστεί το σκάφος του Λιμενικού μετά το χτύπημα που δέχθηκε από την τουρκική ακταιωρό στα Ιμια.
Το militaire.gr, που δημοσίευσε και τη φωτογραφία, επικαλείται πηγές του Λιμενικού Σώματος που υποστηρίζουν: «Ήθελαν να προκαλέσουν πολύ σοβαρό επεισόδιο, ακόμη και βύθιση του σκάφους».

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ Ο Βενιζέλος «ξετινάζει» νομικά την Προανακριτική για Novartis -Τι λέει για Κουρουμπλή


«Ακραία θεσμική αθλιότητα συνιστά η πρόταση σύστασης κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Νοβάρτις που υπέγραψαν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Νομίζουν ότι έκαναν το τέλειο πολιτικό και θεσμικό έγκλημα, αλλά έκαναν λάθος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Και αναλύει την πρόταση της κυβέρνησης για Προανακριτική για την Novartis:

ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ενταση στα Ιμια: Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού

Οι Τούρκοι το “χοντραίνουν” στα Ίμια! Δεν έμειναν στην “περικύκλωση” των βραχονησίδων ,αλλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα -23.45- είχαμε επεισόδιο μεταξύ του τουρκικού σκάφους έρευνας διάσωσης UMUT με σκάφος του Λιμενικού!

Σε άριστη κατάσταση το Δημοτικό σχολείο Κορώνου όπως διαπίστωσε ο μηχανικός του Δήμου παρουσία δημοτικών υπαλλήλων των αντιδημάρχων Νίκου Βαθρακοκοιλη και Νίκου Σιδέρη και του πρόεδρου της Κοινότητας Κορώνου Νίκου Χουζούρη



Επισκεφθήκαμε σήμερα με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής Παιδείας Νίκο Βαθρακοκοιλη. τον αντιδήμαρχο Δρυμαλιας Νίκο Σιδέρη και τον πρόεδρο της Κοινότητας Κορώνου Νίκο Χουζούρη και με μηχανικό του

Στην διεθνή έκθεση Τουρισμού "ΒΙΤ" στο Μιλάνο χτυπά η καρδιά του Νοτίου Αιγαίου!


-Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας που φιλοξενεί στο περίπτερό της 17 νησιά
Στην διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ 2018 στο Μιλάνο μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις που αποτελεί το κέντρο λήψης αποφάσεων των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, χτυπά η καρδιά του Νοτίου Αιγαίου.
H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας 17 Νησιά και προβάλλοντας την ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.  Με στόχο την πληρέστερη προβολή στις τουριστικές αγορές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παίρνει μέρος στις  τουριστικές εκθέσεις, ενισχύοντας το brand "Aegean Islands". Στο Μιλάνο, η ΠΝΑΙ καταφέρνει για μία ακόμη φορά να «μαγνητίζει» τα βλέμματα των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας μαζί της τη Ρόδο, την Κω, την Αστυπάλαια, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο, την Άνδρο, την Τήνο, την Αμοργό, την Αντίπαρο, τη Φολέγανδρο, την Κάρπαθο,  την Ίο, τη Μήλο, την Κέα, την Κύθνο και την Σέριφο.

Κουρνοχώρι: Ανακοίνωση - Πρόσκληση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
     Tην Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στο Κουρνοχώρι και στους Μύλους, θα αναβιώσει το έθιμο των Κορδελάτων.
     Την Παρασκευή το πρωί θα πάμε στον Κινίδαρο και το απόγευμα στις Μέλανες. Το Σάββατο το πρωί θα πάμε στις Εγγαρές και το απόγευμα στη Γαλήνη. Όσοι άνδρες επιθυμούν να ντυθούν Κορδελάτοι ή να συμμετέχουν ως συνοδοί, θα συναντηθούμε την Παρασκευή και το Σάββατο στις 11:00 το πρωί στην ταβέρνα          « Μουσάτος » στο Κουρνοχώρι για να ξεκινήσουμε για τα χωριά.

Επαφές του Δημάρχου Μανώλη Μαργαρίτη


Επίσης, ο Δήμαρχος παρέστη στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, όπου

Διορίστηκε Αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Νάξου


          Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες της Νάξου ότι με την Γ4α/ΓΠ/82010/24.11.2017 απόφαση του Υπουργού Υγείας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 113/Β/2018 διορίζεται η ιατρός ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ σε θέση μόνιμης ειδικευμένης ιατρού Επιμελητή Α΄ Αναισθησιολογίας του