slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατάθεση αναφοράς Ν. Συρμαλένιου για την παύση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Τήνο.


Κατάθεση ΑΝΑΦΟΡΑΣ από τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Νίκο Συρμαλένιο, για την παύση παροχής υπηρεσιών από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας στην Τήνο.
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. υπουργό Υγείας
ΘΕΜΑ: Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στην Νήσο Τήνο

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά, με την οποία γίνεται αναφορά στην παύση παροχής υπηρεσιών από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής υγείας που δραστηριοποιείται στο νησί.





Επισυνάπτεται η Επιστολή.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.







Αθήνα, 20.09.2012



Ο καταθέτων Βουλευτής



Νικόλαος Συρμαλένιος

Τήνος: Ένα νέο σχολείο, με άρτιες υποδομές, στα χέρια των μαθητών και των δασκάλων τους.


Με την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 23/9, τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος του 3ου Δημοτικού & 3ουΝηπιαγωγείου Τήνου από τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, αφού προηγήθηκε ο αγιασμός του συγκροτήματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου Δωρόθεο Β΄.
Κατά την τελετή απηύθυναν χαιρετισμούς ο.....

Τριήμερη επίσκεψη του Νίκου Συρμαλένιου στην Σαντορίνη.


Κατά την τριήμερη επίσκεψη του στην Σαντορίνη από 21 έως 23 Σεπτέμβρη ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε σε 2 σημαντικά συνέδρια. Το 1ο ήταν το διεθνές συνέδριο Λεμβούχων που οργάνωσε η Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης με θέμα: «Ευρωπαϊκή Πολιτική Λιμένων» και το 2ο συνέδριο με θέμα: «THALATTA 2012: Βιώσιμη Θαλάσσια Οικονομία στις Νησιωτικές περιοχές».
Στο χαιρετισμό του στο 1ο συνέδριο αναφέρθηκε συνοπτικά στα εξής σημεία:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έχει συλληφθεί για εκβιασμό ο μεσίτης που καταγγέλλει ξέπλυμα 100-200-300 δις από Μειμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη... νέος Κουκουβίνος μας βρήκε λοιπόν!

Ότι πίσω από τις αστείες καταθέσεις που έβαλε στον ανεμιστήρα ο Χατζηνικολάου, κρύβονται συμφέροντα και αλληλομαχαιρώματα των καταγγελλόντων κάνει μπαμ από την πρώτη ματιά... μόνο και μόνο ότι μιλάνε για μίζες 10 δις!! δεν έπρεπε να ασχοληθούμε, αλλά ο ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ


 Προς
 Τα Μέλη του Δ.Σ.
      Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.   την 28η    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00μ.μ. για τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερησίας διάταξης :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου

      Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα: 19.00 μ.μ.  με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Πάρος: Συνεδρίαση Δ.Σ προγραμματικού σχεδίου Δ.Λ.Τ.Πάρου-Αντιπάρου

Την Πέμπτη 20/09 πραγματοποιήθηκε μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με αντικείμενο την παρουσίαση και συζήτηση του προγραμματικού σχεδίου μελετών και έργων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2012 – 2014 

Την Τέτυ την βοήθησες; Δες πως θα την ψηφίσεις και από ποιο βίντεο την ξέρεις...

Είπαμε και χθες ότι μπαίνουμε στο Facebook στη σελίδα του Martini Royale Casting  και στη στήλη δεξιά ψηφίζουμε Tety Kalafati...

Και δείτε και ποια είναι για να σας λυθεί η απορία από που την ξέρετε:

Υποδύεται τη φίλη του Αλέξη, στο επιτυχημένο σποτάκι της ΟΝΝΕΔ, για τις εκλογές του Ιουνίου, όπου ο Αλέξης δεν αναγνώρισε το λογαριασμό και διέγραψε μονομερώς το χρέος προς το εστιατόριο με αποτέλεσμα να τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές...

Ρε Καραγκιοζάκο Μπόλαρη εσυ θα ψηφίσει την εξεταστική για τον προδότη τον πρώην αρχηγό σου

Δείτε ας πούμε τι έγραψε ο γραφικός ο Μπόλαρης, ένας από τους βασικούς παπαγάλους του "σκανδάλου Βατοπαιδίου":

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό, το 2010, ο ΑΕροψεκασμένος Μελάς!!! Τώρα που τον τσακώσαμε δηλώνει ότι μπορεί να τα φέρει πίσω!!


Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους και έτσι ο ΑΕροψεκασμένος βουλευτής του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για συκοφάντες, την ώρα που παραδέχεται ότι έβγαλε στο εξωτερικό χρήματα από πώληση ακινήτου, δηλ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!!! Παράλληλα ψελλίζει κάτι για τη ΝΔ...

Τι να πούνε οι 3 αρχηγοί ρε Νικολόπουλε; Εδώ δεν μιλάνε για τα 35 ακίνητα πατρινού βουλευτή, θα μιλήσουν για άλλους;

Πολύ εύκολα φαίνεται να υιοθετεί καταγγελίες ο αγαπητός Νίκος Νικολόπουλος. Στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Καρχιμάκη αναπαράγει ότι ανοησία γραφτεί όπως τη χθεσινή με τα 500 δις από μίζες των πρώην συναδέλφων του...

Αφού λοιπόν ρωτάει να του απαντήσουμε εμείς τι λένε οι 3 αρχηγοί για τους 3 πρώην υπουργούς:

Τους τα έδωσαν τα πεθερικά τους... όπως και σε κάτι άλλους που όταν τους βγάλανε στη φόρα τα 35 ακίνητα ψέλλισαν κάτι δικαιολογίες για πεθερικά και ότι πρόκειται για γκαρσονιέρες...

Κατάλαβες φίλε Νικολόπουλε; Τα πεθερικά τους τους τα έδωσαν.... σου θυμίζει κάτι αυτό;

Ανάρτηση από το Δεξί X-Trem(i) 

Κυκλάδες: Θα κέρδιζε και τις 4 έδρες η ΝΔ σύμφωνα με τη νέα απογραφή

ekloges kalph

Καμία απολύτως σχέση με τη σημερινή σύνθεση, δε θα είχε η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των Κυκλάδων, σε περίπτωση που οι εθνικές εκλογές του 2012 είχαν πραγματοποιηθεί με βάση την απογραφή του 2011 και όχι με την παρωχημένη του 2001 που πλέον δεν ισχύει, αλλά καθυστέρησε αδικαιολόγητα να επικυρωθεί από την ΕΛΣΤΑΤ.
Το cyclades24 έκανε σχετικό δημοσίευμα για το θέμα προ ημερών (διαβάστε εδώ) με αφορμή την αναβάθμιση της εκλογικής περιφέρειας των Κυκλάδων από 3εδρική σε....

Τριήμερη απεργία των εφοριακών

Κλειστές στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν οι εφορίες με τους εργαζόμενους να αντιδρούν στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.
Οι εφοριακοί που τάσσονται σε κοινό αγώνα με τους τελωνειακούς διαμαρτύρονται ότι έχουν υποστεί μείωση έως και 50% στις αποδοχές τους και με τη συνέχιση των περικοπών οι απώλειες θα φτάσουν έως και το 70%.

Νέο κόμμα με αρχηγό τον γιο του βασιλιά, Παύλο;

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό τροφοδοτεί σενάρια για νέα κόμματα και σχηματισμούς σε όλο το πολιτικό φάσμα. Τέτοια περίπτωση είναι και οι πληροφορίες που μιλούν για επικείμενη ίδρυση κόμματος με πρόεδρο τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Μουσταΐρα στην ιστοσελίδα paratiritis-news.com οι ζυμώσεις για το νέο κόμμα έγιναν σε διαδοχικές συναντήσεις το καλοκαίρι σε «βίλα μεγαλόσχημου», στο Πορτοχέλι της Ερμιόνης. Στις ζυμώσεις φέρεται πως συμμετείχαν προσωπικότητες του εφοπλισμού και του Τύπου, ενώ ο χώρος που θα καλύπτει το νέο κόμμα υποτίθεται πως θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία έως τη Χρυσή Αυγή.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι για ηγέτης του νέου κόμματος προορίζεται ο πρωτότοκος γιος του τέως, Παύλος, και έχει ζητηθεί γι' αυτό η συγκατάθεση του πατέρα του, Κωνσταντίνου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν αρνηθεί ο Παύλος υπάρχει και η σκέψη να προταθεί η ηγεσία στον αδελφό του Νικόλαο.

Ποιος είναι ο λόγος της δημιουργίας ενός νέου κόμματος με ηγέτη ένα πρόσωπο από την τέως βασιλική οικογένεια; Σύμφωνα με το άρθρο, το νέο κόμμα «θα καλύπτει το κενό αξιοπιστίας που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και το έλλειμμα δημοκρατίας για το οποίο εγκαλείται η Χρυσή Αυγή». Όπως λέγεται τα ατού του κόμματος θα είναι η στήριξή του σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει και μια φράση ενός εφοπλιστή που φέρεται να έλαβε μέρος στις συναντήσεις για το νέο κόμμα: «Δεν μπορεί κανείς, πια, να εμπιστευθεί άτομα που μόλις πιάσουν στο χέρι τους εξουσία πέφτουν να πλιατσικολογήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Τους σιχάθηκε ο κόσμος, δεν πάμε πουθενά με τέτοιους…».

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 9/24/2012 11:48:00 π.μ.

Νέες διαρροές από το ΣΔΟΕ: Πάνω από 50 τα ονόματα της λίστας που ελέγχονται αυτή τη στιγμή

Nέα στοιχεία φαίνεται πως «εμπλουτίζουν» την επίμαχη λίστα του ΣΔΟΕ που αφορά παράνομο πλουτισμό πολιτικών προσώπων, με υψηλόβαθμα στελέχη να κάνουν λόγο ακόμα και για 50 πολιτικούς να εμπλέκονται αυτή την περίοδο στην υπόθεση, μιας και όπως είπε ο Στουρνάρας στη Βουλή, στη λίστα μπαίνουν συνεχώς πρόσωπα και αν από τους ελέγχους δεν προκύψει κάτι, βγαίνουν προκειμένου οι υπάλληλοι να ασχοληθούν με άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με το Mega, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ ανέφερε στο κανάλι πως αυτή τη στιγμή η λίστα περιλαμβάνει περισσότερα απο 33 ονόματα και μπορεί να φτάσουν και τα 50, καθώς κάθε μέρα φτάνουν στις διωκτικές αρχές νέα στοιχεία.

Η επίμαχη λίστα διαβιβάστηκε από το ΣΔΟΕ στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη οι οποίοι ενημέρωσαν τον αρμόδιο για το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή για την άφιξη τις λίστας.

Ο κ. Παντελής κάλεσε τους οικονομικούς εισαγγελείς σε σύσκεψη στον 'Αρειο Πάγο τη Δευτέρα προκειμένου να εξετάσουν ενδελεχώς τα ονόματα της λίστας, τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία συνδέονται ενώ θα ελεγχθεί αν για κάποιους από τους 33 πολιτικούς έχουν δρομολογηθεί ήδη ποινικές διαδικασίες.

Ήδη έχουν ανοίξει οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες για 28 από τα ελεγχόμενα πρόσωπα, σε 42 τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ εκτιμάται πως θα προστεθούν στην επίμαχη λίστα του ΣΔΟΕ ηχηρά ονόματα που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο Καραμανλής δίνει 20% στη Χρυσή Αυγή... και λίγα λέει! Αλλά δεν έχουμε τώρα εκλογές ;)

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι αν είχαμε τώρα εκλογές το πολιτικό σκηνικό θα ανατρεπόταν

Δεύτερο κόμμα θα ήταν η Χρυσή Αυγή σε περίπτωση που θα είχαμε τώρα εκλογές, εκτιμά ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με την real news που επικαλείται συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, ο Κώστας Καραμανλής δίνει ποσοστό στη Χρυσή Αυγή 20%. 

Μοιράζει θέσεις ο cool Αλέξης

Για κορυφαία θέση …τραπεζίτη προαλείφεται η πάλαι ποτέ υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, μέσω …ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής που συγκρούστηκε πολλάκις με την τρόικα (όταν ήταν κυβερνητικό στέλεχος) και μετά την απομάκρυνσή της από το ΠΑΣΟΚ, έκλινε προς τα …αριστερά. Ακριβώς εκεί, και στις συνομιλίες της με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν, ο τελευταίος φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί της, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, να την προτείνει για τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κοινώς, για την θέση που σήμερα κατέχει ο Γιώργος Προβόπουλος. Ο τελευταίος άλλωστε, ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου…

Neo

Να πχ. ένας λόγος για τον οποίο ο Χατζηνικολάου ανέλαβε το συμβόλαιο εναντίον του Μεϊμαράκη

Ποιοι πρώην και νυν πολιτικοί και ντόπιοι "Νταβατζήδες" ενοχληθήκαν και γι' αυτό και έβαλαν την λάσπη στον ανεμιστήρα και συκοφαντούν όπως και το 2008 με το Βατοπαίδι; Για γέλια είναι και μόνο η αναφορά ότι οι 3 πρώην υπουργοί "φάγανε 500 δις" (ότι και να πεις στον Έλληνα έτσι που έχει λαλήσει θα το πιστέψει...) τη στιγμή που Λαλιώτηδες και Μαντέληδες είναι όχι μόνο ελεύθεροι αλλά και στο απυρόβλητο!! Δείτε τι μπορεί να τους φόβισε για να μας πουλάνε τέτοια φούμαρα και να ακυρώσουν αποκαλύψεις που έρχονται:

Ο Μεϊμαράκης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Σαμαρά

Την παραίτησή του έθεσε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και δεν είμαι γαντζωμένος σε καρέκλες», τονίζει ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με την ΝΕΤ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και τους δύο κυβερνητικούς εταίρους και τους είπε ότι η παραίτησή του είναι στη διάθεσή τους.

«Δεν μπορεί ο πρόεδρος να είναι υπό ομηρία σε τέτοια περίοδο», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να ζητήσει, όπως δήλωσε ο ίδιος, την άμεση διελεύκανση της υπόθεσης δηλώνοντας πάντως πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πηγή: Ο Μεϊμαράκης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Σαμαρά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69090#ixzz27KgMjs00
 

e-Επιλογές της 23/09/2012



Ερωτήματα απο το "χτύπημα" στον πρόεδρο της Βουλής

Της Μαρίνας Μάνη

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα μεταβεί σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με αίτημα την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης στην οποία ενεπλάκη το όνομά του, για αγοραπωλησίες ακινήτων την περίοδο 2005-2008. Κατά το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας (Real News) ο ίδιος, μαζί με τους πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, προέβησαν σ΄αυτές τις αγοραπωλησίες... ύψους 10,2 δισ. ευρώ για να «ξεπλύνουν» μαύρο χρήμα, μέσω εταιρίας real estate που είχε κουμπάρος του κ. Μεϊμαράκη.

Μήνυμα του κ. Τσίπρα στους "επενδυτές" του

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Οι θέσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα για μάχες εντός και εκτός της Βουλής είναι και μήνυμα προς συγκεκριμένες ομάδες που επενδύουν στην πολιτική του. Στις συντεχνίες που προσβλέπουν σε συνέχιση των προνομίων τους. Και σε επενδυτές που υπολογίζουν ότι ο κ. Τσίπρας, ως πρωθυπουργός θα μαζέψει από τους δρόμους τους "μαχητές" που κατεβάζει ως αντιπολίτευση.Σε ό,τι αφορά το μήνυμα προς τις συντεχνίες και τους «μαχητές των δρόμων» που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται ανάλυση. Ανατρέπουμε τα πάντα και άρα κρατάμε τα προνόμια των κρατικών υπαλλήλων. Το μήνυμα όμως προς τους συντηρητικούς της επιχειρηματικής κοινότητας είναι ότι αντί τις σημερινές «συρράξεις», έχοντας τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό, οι κρατικές συντεχνίες, οι αριστεριστές, τα Εξάρχεια, και όλοι εκείνοι που θα νομίζουν τότε ότι «νικήσανε στον τρίτο γύρο του εμφυλίου και ζήτω το Σοβιέτ» (ελεγχόμενοι από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ) δεν θα κατεβαίνουν στους δρόμους αφού θα έχουν νικήσει...

Τι άλλο θα ακούσουμε...οι χτεσινοί ψαλιδοχέριδες θυμήθηκαν το λαό

Είναι  κοινωνικά άδικο και πολιτικά ανήθικο, οι πολιτικοί που έφτιαξαν νόμο για να συνεχίζει η φοροδιαφυγή και η ιδιοποίηση των αδειών δημόσιας χρήσης, σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι να πάνε να κόψουν μισθούς και συντάξεις... Δείτε πιο μεγάλο στέλεχος των κυβερνήσεων του τζεφρη μας προέκυψε   ...υπερασπιστείς των μισθωτών και των συνταξιούχων  

H σμύριδα περιέχει κουρούνδιο (Al2O3)… όχι πολιτική


του Ιάκωβου Β. Γιακουμή
Χημικού Μηχανικού Ε.Μ.Π.
Υπ. Διδάκτορα Ε.Μ.Π.

Η Επιθεώρηση Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος του Υπουργείου Ανάπτυξης, στην οποία ανήκουν τα σμυριδορυχεία της Νάξου, αποφάσισε (μάλλον σιωπηρά και χωρίς να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους Σμυριδεργάτες) να μην «αγοράσει» καμία ποσότητα σμύριδας το 2012. Αποτέλεσμα της «απόφασης» αυτής είναι να κινδυνεύουν να μείνουν ανασφάλιστοι οι Σμυριδεργάτες και να μην τους καταβληθεί το ....

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Παραλία 11πμ



      
Τώρα να ριχτούμε στη μάχη της απεργίας στις 26 Σεπτέμβρη.
Με τα νέα βάρβαρα μέτρα μας γυρνούν στην εποχή του σκλαβοπάζαρου, στην ασταμάτητη δουλειά ήλιο με ήλιο.
. Ήρθε η ώρα για αμείλικτη απάντηση στον πόλεμο των καπιταλιστών, της ΕΕ, των κομμάτων τους και των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας.
Όλοι σαν ένας άνθρωπος να βροντοφωνάξουμε, «τέρμα οι θυσίες για την πλουτοκρατία».
Το μέλλον μας δε μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η μόνιμη ανασφάλεια.
Δεν αποδεχόμαστε να καθορίζεται από την κυβέρνηση ο μισθός και το μεροκάματο και την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.
Δεν αποδεχόμαστε........