slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βουλή: Απορρίφθηκε με 156 «κατά» η πρόταση δυσπιστίας - «Παρών» ο Μπογδάνος

142 «υπέρ» στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «αμήχανη» και «αδιέξοδη» την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ - Εκτίμησε ότι η χρήση του ισχυρότερου κοινοβουλευτικού όπλου από την αξιωματική αντιπολίτευση φανερώνει το πολιτικό, δημοσκοπικό και εσωκομματικό αδιέξοδο Τσίπρα - Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «έχει τελειώσει πολιτικά, αλλά το χειρότερο είναι ότι ζει στο παράλληλο δικό του σύμπαν».

Δήλωση Υφ. Αθλητισμού - Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη: «Με φάρο την ειλικρίνεια και την ενότητα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα για μια Ελλάδα φωτεινή και υπερήφανη»



«Με φάρο την ειλικρίνεια και την ενότητα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα για μια Ελλάδα φωτεινή και υπερήφανη»


Τη στιγμή που η κοινωνία μας βίωνε αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των δύσκολων φαινομένων κακοκαιρίας, θα περίμενε κανείς ότι θα εκφραστούν γόνιμες απόψεις από τις φωνές της αντιπολίτευσης, ώστε η χώρα μας να ορθοποδήσει γρήγορα και να βρει ξανά τα πατήματά της. Δυστυχώς για άλλη μια φορά όμως, η αντιπολίτευση προτίμησε να εστιάσει σε μικροκομματικά συμφέροντα, μακριά από το κοινό καλό.

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση η Μαριέττα Γιαννάκου -Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής


Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της κυρίας Γιαννάκου -η οποία αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας- κρίνεται σοβαρή και ως εκ τούτου κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Έτσι, η κα Γιαννάκου δεν θα δώσει το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής, ενώ δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία ούτε μέσω επιστολικής ψήφου.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/sto-nosokomeio-ektaktos-i-marietta-giannakoy">Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση η Μαριέττα Γιαννάκου -Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής </a></p>

Ημουν είμαι και θα είμαι περήφανος που ανήκω και αγωνίζομαι στην πατριωτική φιλελεύθερη και λαϊκή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας

Ομιλία του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων επί πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης

«Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και κύριοι Υπουργοί,

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,


Είμαστε σε μια εποχή αναδυόμενων κρίσεων, συνεχών κρίσεων, νέων φαινομένων. Οι κρίσεις κάθε είδους αυξάνονται σταθερά και τα κράτη τα ίδια μετατρέπονται διαρκώς σε όργανα διαχείρισης τους, είτε μιλάμε για αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια, την πανδημία, το πανδημικό επεισόδιο, είτε μιλάμε για τις οικονομικές και ενεργειακές συνεπαγωγές της, είτε μιλάμε για υβριδικές απειλές στα σύνορα μας –  κυβερνοεπιθέσεις ή ζητήματα όπως αυτά που άπτονται της κλιματικής αλλαγής. Τα κράτη μετατρέπονται διεθνώς κι όχι μόνο στη χώρα μας, απλώς εμείς το ζούμε και εδώ, στη δική μας περίσταση, σε οργανισμούς διαχείρισης τέτοιου τύπου κρίσεων.

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στον Άγιο Γεώργιο, από το ύψος του Ξενοδοχείου Αστέρια έως το Ξενοδοχείο Galaxy, και ο δρόμος προς τα Υρια.

  Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, κλειστός παραμένει ο δρόμος στον Άγιο Γεώργιο, από το ύψος του Ξενοδοχείου Αστέρια έως το Ξενοδοχείο Galaxy. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος προς τα Υρια. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη διασχίζουν χείμαρρους.
Απαιτείται προσοχή και από τους οδηγούς και στην ορεινή Νάξο,