slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανούσης: Ξέραμε ότι θα είναι κλειστές οι τράπεζες πριν αναγγελθεί δημοψήφισμα




O ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ   ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ

«ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ»
Βόμβα Πανούση: Μου είχε ζητηθεί να είμαι έτοιμος για ενδεχόμενο Grexit
Σε αποκαλύψεις-βόμβα προέβη ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.
Ο κ. Πανούσης, ερωτώμενος κατά την παράχωρηση συνέντευξης στην πρωινή εκπομπή του Mega, αν η κυβέρνηση είχε πάρει μέτρα για ενδεχόμενο Grexit απάντησε «εμένα μου είχε ζητηθεί να

Το πρόγραμμα για τα "Μηλώσια 2015"


Πιστός στο ραντεβού και παρά την κρίση που διανύουμε ως χώρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Μηλώσια.


Τα Μηλώσια είναι αθλητικές και περιπατητικές εκδηλώσεις που διαρκούν για περίπου έναν μήνα και διοργανώνονται ανελλιπώς για περίπου 30 χρόνια.

Η έναρξη φέτος έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου με το οδοιπορικό στην φύση ενώ το κλείσιμο περιλαμβάνει πάλι περίπατο αυτή την φορά στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων τον Ζα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Εκπλήξεις στο Τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας


Κανονικά συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχών για το Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου που συνδιοργανώνεται μεταξύ 1-2 Αυγούστου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Μικρής Βίγλας Νάξου.
Τα happenings στο τουρνουά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη πανέμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας θα είναι και

Εφαρμογή Κανονιστικής απόφασης Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων


Με γνώμονα την ασφαλή διακίνηση των διερχόμενων πεζών και τη διευθέτηση της κυκλοφορίας οχημάτων λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης, από αύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου τίθεται σε ισχύ η Τοπική Κανονιστική Απόφαση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Θερινής περιόδου, στην Δημοτική Κοινότητα Νάξου. Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν έως 31 Αυγούστου 2015.

Αναλυτικά:

Homo Realisticus


Μετά από μια συντριπτική ήττα στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς, και την προοπτική των καταιγιστικών φορολογικών μέτρων του 3ου μνημονίου, είναι καιρός  για εθνική αφύπνιση.
Είναι καιρός να προσγειωθούμε από τα σύννεφα της  πολιτικολογίας, της συνθηματολογίας και της στείρας αντίδρασης,  στο στέρεο έδαφος του ρεαλισμού. 
Να ξεκινήσουμε συλλογική προσπάθεια ως κοινωνία και ως χώρα να αναδιατάξουμε κράτος και οικονομία ώστε να γίνουμε και πάλι ελεύθεροι και αξιοπρεπείς πολίτες.
Είναι καιρός πια να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις, με ρεαλισμό, επιχειρήματα και πράξεις. Το Ποτάμι αρθρώνει καθαρό και.....
ανιδιοτελή λόγο και πολιτικές προτάσεις:

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Μαθήματα ιστιοπλοΐας


Το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, πρόγραμμα εκμάθησης ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 7-13 ετών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην περιοχή Βίντσι της Χώρας Νάξου για τη χρονική περίοδο από 08/08/2015 έως 23/08/2015.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών είναι τα εξής:

Αίτηση Συμμετοχής

Βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο

Βεβαίωση είσπραξης Ταμειακής Υπηρεσίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ποσού για την ανωτέρω περίοδο κατ΄ άτομο 50 ευρώ

Υπεύθυνη Δήλωση

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται μέχρι τις 07/08/2015 στα τηλέφωνα 22850-29423 (Γραφείο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ)

"Προχωράμε με άξονα μόνο τη λαϊκή ευημερία"Κύριο


Η κεντρική εκδήλωση της διήμερης περιοδείας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, στους λόγους για τους οποίους το ΚΚΕ δεν συναινεί με καμία από τις υπάρχουσες προτάσεις-επιλογές, αλλά και στο τρόπο με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί η χώρα να βγει απ' αυτή την κατάσταση να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης και να έρθει η πολυπόθητη ευημερία για το λαό.
Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ:

Ομάδα αλληλεγγύης στη Νάξο για τη φιλοξενία των 87 προσφύγων - Ας βοηθήσουμε όλοι!


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,Όπως γνωρίζετε, από αύριο 24.07.2015 θα φιλοξενηθούν στη Νάξο 87 πρόσφυγες από τη Συρία, που δοκιμάζεται από πολυετή εμφύλιο πόλεμο. Στην Νάξο θα παραμείνουν τουλάχιστον 5 ημέρες και θα διαμείνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν εθελοντές προκειμένου η διαμονή τους να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να βρίσκονται κάποιοι εθελοντές στο Κλειστό Γυμναστήριο σε βάρδιες. Αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς θα χρειαστεί και πως