slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο προκλητικός τηλεμαιντανός της ασφάλισης .Συνταξιούχος της ΔΕΗ με 2.500 ευρώ το μήνα;


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΑΣΤΕ
ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΤΣΙ Σ΄ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ;
Συνταξιούχος της ΔΕΗ με 2.500 ευρώ το μήνα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποτιθέμενος γκουρού του ασφαλιστικού συστήματος Ρωμανιάς.
Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις καλές προσωπικές του σχέσεις τόσο με τον Γιώργο Παπαδάκη, όσο και με τον Γιώργο Αυτιά κατάφερε να μετατραπεί σε μια

Ο Stavento στη Νάξο!

Mε καταγωγή από την Μονή και ο γκαρντ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Κ18 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ

Έκτος από τον Μιχάλη  Λούντζη με καταγωγή από την Κόρωνο  ο Βασίλης Μουράτος του Χαραλάμπους είναι ένα  ακόμη από τα  παιδιά της Εθνικής Εφήβων Μπάσκετ που κατέκτησαν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ στον Βόλο  και μας έκαναν υπερήφανους έχει  καταγωγή από της Κυκλάδες ( ο πατέρας του είναι από τη Κίμωλο) και την Νάξο (η μητέρα του είναι η Κυριακή Κοντοπίδου από τη Μονή). Τα

Στις 11 Αυγούστου το "Τουρνουά Μανόλης Μάκαρης"

Μανόλης Μάκαρης

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει το "Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μανόλης Μάκαρης".

Ο αγώνας έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο στη Μνήμη του Μανόλη Μάκαρη, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής στον ορεινό σύλλογο της Νάξου, δημιουργώντας μία σπουδαία φουρνιά παικτών που έφεραν μάλιστα στον σύλλογο το μοναδικό τρόπαιο που έχει κατακτήσει σε επίπεδο ακαδημιών.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου στις 11/8. Στις 11:00 θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των ακαδημιών ΑΜΣ Φιλωτίου, Νηρέα Πάρου, ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακού, ενώ στις 19:00 θα γίνει ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας, με την συμμετοχή όσων θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανόλη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια, διπλώματα και μετάλλια, ενώ οι πρώτες ομάδες θα κατακτήσουν τα κύπελλα του τουρνουά.

Χορηγοί του τουρνουά είναι οι εξής: "SOULATSO CAFE" των

Μεταξά η πρώτη

Προσθήκη λεζάντας
Γράφτηκε από τον ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Η φήμη που προηγήθηκε των προηγούμενων ημερών μέσω της ιστοσελίδας volleyplanet.gr έγινε πραγματικότητα και η Ναταλία Μεταξά αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η 23χρονη κεντρική (ύψος 1,85 μ.) αφήνει τον Παναθηναϊκό μετά από έναν χρόνο παραμονής στην Κυψέλη και επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα της στη Νάξο με την ομάδα του Πανναξιακού. Η Μεταξά προέρχεται από τους Μακεδόνες όπου είχε κάνει μία καταπληκτική περίοδο τη χρονιά 2013 – 14 όταν και ήταν μέσα στις πέντε καλύτερες μπλοκέρ του πρωταθλήματος.

Γεγονός που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη ομάδα της καριέρας της. Στον

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ Φοροδιαφυγή παντού! Η μια στις δύο επιχειρήσεις «κλέβει» το ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές [πίνακες]

Προσθήκη λεζάντας

Σοκαριστικά είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τους ελέγχους που έγιναν στις τουριστικές περιοχές τις τελευταίες ημέρες, καθώς η φοροδιαφυγή σαρώνει.

Μάλιστα, η παραβατικότητα στους δημοφιλείς προορισμούς σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούσε το 54%. Ο μεγαλύτερος όγκος των διαπιστωμένων παραβάσεων αφορά τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων.

Χαρακτηριστικό είναι πως στους 3.672 μερικούς επιτόπιους ελέγχους, από συνεργεία των ΔΟΥ και

Απίστευτη ταλαιπωρία για 325 επιβάτες -Αναχώρησαν με 5 ώρες καθυστέρηση από τον Πειραιά


Πήγαν στο λιμάνι για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, αναχωρώντας για νησιά του Αιγαίου, αλλά τελικά έζησαν μία απίστευτη ταλαιπωρία.

Οι 325 επιβάτες του καταμαράν Champion Jet-1 χρειάστηκε να περιμένουν πέντε ώρες, προτού αναχωρήσουν τελικά με άλλο πλοίο για Σίφνο, Μήλο, Ιο και Θήρα. Ο κόσμος είχε επιβιβαστεί στο καταμαράν από το μεσημέρι (15:45), αλλά τελικά αναχώρησε για τον προορισμό του στις 20:35, αφού επιβιβάστηκαν στο μεταξύ στο SEA JET-2.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, η εταιρεία που

Υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Νάξου

Στο κτίριο του Ειδικού Σχολείου
Αγίου Θαλλελαίου 
θα στεγαστεί
τ
ο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ  

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη νεοσύστατη δομή ΚΔΑΠ ΜεΑ (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες), στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2015-2016». Δείτε ποια δικαιολογητικά απαιτούνται...