slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σβύνου και Μουσελλής στα Διοικητικά Συμβούλια των Γενικών Νοσοκομείων Κω και Καλύμνου, αντίστοιχα



Σβύνου και Μουσελλής στα Διοικητικά Συμβούλια των

Γενικών Νοσοκομείων Κω και Καλύμνου, αντίστοιχα

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κω «Ιπποκράτης», η Περιφερειακή Σύμβουλος και Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, με αναπληρωτή τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Χαράλαμπο Ναβροζίδη.

Αντίστοιχα, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Καλύμνου «Το Βουβάλειο» ορίζεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής.

 

Ο ορισμός περιφερειακών συμβούλων της οικείας περιφερειακής ενότητας στα Διοικητικά Συμβούλια Νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας προβλέπεται από τον νόμο (Ν. 5027/2023). Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή του νόμου, που ψηφίστηκε στο τέλος του 2023, με τον οποίο εισάγεται η εκπροσώπηση των Περιφερειών της χώρας στα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς λήγει η θητεία των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων.

 



Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
 
P +30 2241360504

M +30 694 4205583
E press@pnai.gov.gr
publicrelations@pnai.gov.grW http://www.pnai.gov.gr/
A Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85131

 



Ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας


Ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας

Με την Φιλωτιτίσα επιχειρηματία και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Ευδοκία Κατσάνη επικεφαλής το νέο ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΚ



Με τη συμμετοχή 175 μελών πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή (4/8) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος, ενώ τις επόμενες ημέρες η πρόεδρος του συλλόγου αναμένεται να συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση, όπου του Δ.Σ. θα συσταθεί σε σώνα.

Η ανακοίνωση: 

Παθιασμένοι διάλογοι για βιολί και πιάνο | 11 8 2024 Πύργος Μπαζαίου








"Παθιασμένοι διάλογοι για βιολί και πιάνο"

Νεφέλη Μούσουρα πιάνο - Thomas Lefort βιολί

 

Κυριακή 11/8/2024 | Ώρα 21.30 | Πύργος Μπαζαίου

Είσοδος ελεύθερη
Συμπαραγωγή: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Φεστιβάλ Νάξου
Ως συνημμένο δελτίο τύπου