slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σκουρλέτης απευθύνεται στους νεκρούς γονείς του Αντώνη Σαμαρά: Τζάμπα τα Χάρβαρντ που πληρώσατε [βίντεο]

«Αν ζουν οι γονείς του κυρίου Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι για τα λεφτά που ξόδεψαν στο Χάρβαρντ και στα κολέγια» δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προκαλώντας την οργίλη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.
Με ανάρτησή του στο facebook o εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ - όπως αναφέρει- λέγοντας πως καλεί σε δημόσιο διάλογο ως επιχείρημα τους νεκρούς γονείς του πρωθυπουργού. Γράφει χαρακτηριστικά ο....

Μαριάς ξεβρακώνει Καμμένο: Εχει αποφασιστεί σε κεντρικό κομματικό επίπεδο η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Τις προϋποθέσεις συνεργασίας ΑΝΕΛ με ΣΥΡΙΖΑ ενόψει δημοτικών εκλογών γνωστοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Μαριάς αν και γνωστοποίησε ότι έχει αποφασιστεί σε κεντρικό κομματικό επίπεδο να υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές, πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να στηρίξουν υποψήφιους που έχουν μνημονιακό παρελθόν. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποια θα είναι η στάση του κόμματος σε περίπτωση που η κ. Τζάκρη επιδιώξει να είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαριάς ήταν κατηγορηματικός “Δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε υποψήφιους που έχουν ψηφίσει μνημόνια”. 

Ευχαριστίες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κώστα Μανωλά (Ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού) και το Παναθηναϊκό Κίνημα  (τον Γεώργιο Αλεξανδρή ΦΙΛΩΤΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ) για τις 6 αυθεντικές εμφανίσεις (3 του Ολυμπιακού και 3 του Παναθηναϊκού) που πρόσφεραν στο σύλλογο μας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ». Οι εμφανίσεις αυτές θα μπουν σε κλήρωση που θα ολοκληρωθεί και θα γίνει την ημέρα που θα γίνει η κοπή της πίττας του συλλόγου μας . Τους ευχαριστούμε διότι με την κίνηση τους αυτή, έμμεσα βοηθούν οικονομικά την ......

Τριήμερο συναντήσεων Μανόλη Μαργαρίτη στην Αθήνα

  Έχουμε μάθει στα μεγάλα και πολλές φορές ψεύτικα λόγια και μας κακοφαίνεται όταν κάποιος πολιτικός προσπαθεί χωρίς να βγαίνει με ντουντούκες να διαλαλεί τις κινήσεις του. Κατηγορείται ο Μανώλης Μαργαρίτης γιατί έχει συναντήσεις με αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρει λύσεις για σοβαρά θέματα του Δήμου και είναι λακωνικός, περιμένοντας, προφανώς τις οριστικές αποφάσεις και μη θέλοντας να δημιουργήσει ελπίδες χωρίς ανταπόκριση. Ας έχουμε λίγο υπομονή και ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια! Γι΄ αυτό την  άλλη φορά δήμαρχε όταν πηγαίνεις σε προγραμματισμένες συναντήσεις με υπουργούς και αρμόδιους φορείς για θέματα του δήμου, να παίρνεις μαζί σου το Δημήτρη, την κ. Θέκλα, τον Ιάκωβο , το Γιάννη που ως γνήσιοι ρεπόρτερ ενημερώνουν πάντα γρήγορα …αντικειμενικά και …ανεξάρτητα τα τοπικά ΜΜΕ.
Τριήμερο επαφών στην Αθήνα με αρμόδιους φορείς είχε ο.......

ΠΑΡΙΣΙ- 2Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά θα συνοδεύσουν σήμερα 12 Νοεμβρίου στο Παρίσι, ο σης, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Αννα Στρατινάκη και υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, όπου θα συμμετάσχουν στην......

Ανακοίνωση της ΚΝΕ για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Φύσηξε ξαφνικὸς ἀγέρας. Τρίξαν τὰ βαριὰ παντζούρια.
Σηκώθηκαν τὰ φύλλα ἀπ᾽τὸ χῶμα. Φύγανε, φύγανε.
Ἒμειναν μόνο οἱ πέτρες. Πρέπει μ᾽ αὐτὲς νὰ βολευτοῦμε τώρα·
μ᾽ αὐτές, μ᾽ αὐτές, – ξαναλέει. Ὃταν ἡ νύχτα κατεβαίνει
ἀπ᾽ τὸ μεγάλο μελανὶ βουνὸ καὶ ρίχνει τὰ κλειδιὰ μας στὸπηγάδι, –
πέτρες μου, πέτρες μου, – λέει – νὰ πελεκήσω ἓνα-ἓνα...........

Ο παπαγάλος, οι Ελοχίμ και ο Ακάλυπτος με τα βιάγκρα του, που τα βλέπει όλα μπλε!



Στην ιστορία έχει μείνει η προ 15ετίας τηλεοπτική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με τον απολαυστικό Ακάλυπτο (ή «λουκουμάκι μου», κατά τη σύζυγό του) να τα βλέπει «όλα μπλε», όταν είχε δοκιμάσει το σεξουαλικό βοήθημα Βιάγκρα.
Η γνωστή (πλέον) ανά το πανελλήνιο, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή –η… παπαγαλοφορούσα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες- τα είδε «όλα μπλε» απόψε και ανησύχησε!


«Έβαψαν γαλάζια τη Βουλή. Τι σκαρώνετε πάλι;» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter, αγνοώντας προφανώς ότι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου αυτή την εβδομάδα πολλά ευρωπαϊκά κτίρια «βάφονται» μπλε.
Μετά την ανάρτηση αυτή έγινε το… σώσε στο twitter με σχόλια του τύπου «Γιορτές έρχονται», «Από πράσινη την έκαναν γαλάζια; », «Διαφήμιση για το Viagra ειναι» και «Ήρθαν οι Ελοχίμ από τον Σείριο να σας πάρουν μαζί τους» να έχουν την τιμητική τους!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΡΙΤ

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ
Το νέο λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ιντερνετ και Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης.
Το βασικό χαρακτηριστικό του σήματος είναι...
ο κύκλος με το αρχικό «ν» σε χρώμα γαλάζιο και σε φόντο κίτρινο.

Βόλεϊ: Το παιχνίδι - σταθμός στην ιστορία του ΑΟ Πάρου (Βίντεο)

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από το παιχνίδι που έγραψε ιστορία για την ομάδα βόλεϊ του Α.Ο Πάρου
Όλο το ρεπορτάζ εδώ