slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ -ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Στα χέρια Χρυσοβελώνη-Καμμένος για το Αουσβιτς: «Αντε από δω που σ'έχουμε και σε ταΐζουμε!»


Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με πρωταγωνιστές δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ, τον Δημήτρη Καμμένο και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι οποίοι σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.
Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του βουλευτή στο facebook με μια πειραγμένη φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς στην οποία η επιγραφή με τίτλο «Arbeit Macht Frei» έχει αντικατασταθεί από το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη». Η κα Χρυσοβελώνη έβγαλε ανακοίνωση στην οποία «άδειαζε» τον

Κοινή δράση Κεφαλογιάννη-Χαρακόπουλου για την προστασία των αγροτικών προϊόντων με Γεωγραφική Ένδειξη

Κεφαλογιάννης-Χαρακόπουλος
Η προστασία των αγροτικών προϊόντων με Γεωγραφική Ένδειξη βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεργασίας που είχε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Μανώλη Κεφαλογιάννη στο περιθώριο της προσυνδιάσκεψης για τα αγροτικά στα Τρίκαλα.
Ο κ. Χαρακόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για την επικείμενη εμπορική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις ΗΠΑ, στην οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προστασία των προϊόντων με Γεωγραφική Ένδειξη, όπως είναι η φέτα.

Το Ποτάμι: Ερώτηση για τα προβλήματα θαλάσσιων μεταφορών Ηρακλείου με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Λίλη Αγγελοπούλου
συντονίστρια
 Κυκλάδων για το Ποτάμι.
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου με Το Ποτάμι κ. Σπύρος Δανέλλης, σε σχέση με τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι θαλάσσιες μεταφορές μεταξύ Ηρακλείου, αλλά και γενικότερα ολόκληρης της Περιφέρειας Κρήτης, με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, λόγω του κακοσχεδιασμένου φετινού δρομολογίου του Ε/Γ – Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» της εταιρείας ΑΝΕΚ, που πραγματοποιεί τα συγκεκριμένα δρομολόγια.
Η κατάσταση αυτή προκαλεί μείζονα και ποικίλα προβλήματα στις

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Άγριο κράξιμο σε δανειστές και Μαξίμου – Τα άκουσε ο Φλαμπουράρης!

Ένας κακός… χαμός έγινε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές.
Οι «τάσεις» έβγαλαν τα μαχαίρια, ιδιαίτερα μετά την «ατάκα» του Αλέκου Φλαμπουράρη που όπως μεταδίδεται – και δεν διαψεύδεται – μίλησε για «επώδυνη συμφωνία» εάν αυτή σήμερα «σφραγιστεί» στις Βρυξέλλες!
Είναι χαρακτηριστικό πως η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη «γνωστοποίησε» πως δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης, εάν και εφόσον δεν υπάρξει

Το κάψιμο των Μάηδων στην Κωμιακή -VIDEO

Κωμιακή 2015..Πίσω ολοταχώς!!

Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την επανεκλογή της δημοτικής αρχής.. Τα προβλήματα στην Τ.Κ.Κορωνίδας αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται. Η αδιαφορία, η ανευθυνότητα και η περιφρόνηση που δείχνει η Δημοτική Αρχή, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Δείχνει ότι έχει εγκαταλείψει το χωριό στην τύχη του. Δεν σκέπτονται οι διοικούντες (διοικητικό και τεχνικό επιτελείο) ότι στην Κορωνίδα έχουν επιλέξει να μείνουν κάποιοι άνθρωποι και ότι αυτοί τους στερούν, συνειδητά ,βασικές προϋποθέσεις για την επιβίωσή τους. Καθαριότητα και συγκοινωνία ανύπαρκτα, παραλίες, σε κακό χάλι Τιμή

Ακουμπάει την άνοδο


Γράφτηκε από Ομαδα συνταξης
Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE

Μοιάζει με όνειρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει ακόμη χρόνο. Όχι πολύ. Δύο ακόμη παιχνίδια. Τη Πέμπτη με την Αναγέννηση Σάμου και τη Παρασκευή με τον Όμηρο Καλλιμασίας. Αλλά από το βράδυ της Τετάρτης έχει κάνει τη μεγαλύτερη δουλειά έχοντας πετάξει στο καναβάτσο τον Ιπποκράτη Κω. Την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία των τοπικών πρωταθλημάτων… Ο λόγος για τον Πανναξιακό, την ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη και του Τάσου Βάβουλα που επικράτησε 80-68 (ημ. 36-26) στην πρεμιέρα του τουρνουά ανόδου στη Γ’ Εθνική που

Στις 28 Ιουνίου οι εκλογές του Πανναξιακού


Ανακοίνωση για τις εκλογές της Κυριακής εξέδωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναξιακού Α.Ο. θα διεξαχθούν στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας την Κυριακή 28/06/2015 από τις 10:00 εως τις 20:00.
Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 26/06/2015 στα γραφεία του συλλόγου στο

Μας έλυσε το πρόβλημα και τον ευχαριστούμε

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
 
Η ανυπαρξία ενδοκυκλαδικών δρομολογίων που δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στους κατοίκους των νησιών λίγο έλειψε να ματαιώσει και την άφιξη αρκετών αποστολών στη Σύρο και έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την οργανωτική επιτροπή του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που μέχρι την τελευταία στιγμή είδαν ολόκληρη την διοργάνωση να βρίσκεται πραγματικά στον αέρα.
Τελικά όλα πήγαν καλά και η λύση δόθηκε χάρη στις

Φονικές προπέλες ανάμεσα σε λουόμενους στον Άγιο Προκόπιο Νάξου

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και ο κόσμος σιγά σιγά με τη βοήθεια του καιρού και του υδράργυρου που ανεβαίνει με αργά αλλά σταθερά βήματα, κατακλύζει καθημερινά της πανέμορφες παραλίες του νησιού μας.
Σε όλο αυτό το σκηνικό της μαγευτικής ακτογραμμής της Νάξου , όπως και κάθε χρόνο, υπάρχουν όμως και οι αναπάντεχες παραφωνίες οι οποίες μερικές φορές μπορεί να μας

Νέα επίθεση Χατζημάρκου στην κυβέρνηση για το ΦΠΑ: «Και ηθικά πτωχευμένοι, όχι μόνο οικονομικά»


Σε νέα επίθεση στην κυβέρνηση προχώρησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή το κείμενο των προτάσεων - μέτρων που αυτή κατέθεσε στους δανειστές και ειδικότερα με το σημείο όπου γίνεται αναφορά στο ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών του Αιγαίου.

Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, ο κ. Χατζημάρκος τονίζει ότι οι σημερινοί κυβερνώντες ουδέποτε κατανόησαν την έννοια της νησιωτικότητας - για την κόπτονταν προεκλογικά - και τώρα στις κρίσιμες στιγμές όχι μόνο δεν την υπερασπίστηκαν, αλλά αντίθετα «ξεπούλησαν με

Τα ΕΛΤΑ υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον «Cyclades Regatta 2015» Δημοσιεύθηκε : 24 Ιούνιος 2015

Προσθήκη λεζάντας
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον 21ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Κυκλάδων «Cyclades Regatta 2015» και σαλπάρουν για Τζια, Πάρο, Αμοργό, Κουφονήσι και Σίφνο, από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν σε όλη τη διαδρομή της Cyclades Regatta 2015, διαθέτοντας, σε κάθε σταθμό του αγώνα, ειδικά αναμνηστικά προϊόντα με φιλοτελική και συλλεκτική αξία, τα οποία το κοινό μπορεί να σφραγίζει με ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες που σχεδιάστηκαν ξεχωριστά για κάθε νησί-σταθμό του αγώνα.

Μία μοναδική ευκαιρία θα περιμένει τους αθλητές και θεατές των αγώνων στην τελετή απονομής

Με υπογραφή Καραμανλή, πρόταση Στυλιανίδη για διακομματική για τη Θράκη


ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ
Αίτημα στην Πρόεδρο της Βουλής για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής με θέμα την εκπόνηση ενός "Ολοκληρωμένου σχεδίου για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης" κατέθεσε πριν από λίγο ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Την πρόταση υπογράφουν 56 ακόμη «γαλάζιοι» βουλευτές, με τελευταία υπογραφή αυτή του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.
Την εν λόγω επιστολή υπογράφει τελευταίος και ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην πρώτη του ουσιαστικά πολιτική πρωτοβουλία (σ.σ. πλήν της προφανούς συμμετοχής του στις κεντρικές κομματικές πρωτοβουλίες όπως η πρόταση για εξεταστική για τα μνημόνια από το 1981) από το 2009 όταν και παρέδωσε την εξουσια.
Σε σχετική δήλωσή του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επεσήμανε:

12.000 επιπλέον υπάλληλοι στο Δημόσιο


Εν μέσω «σκληρής» διαπραγμάτευσης και παρά τη δημοσιονομική κατάσταση, τον τελευταίο μήνα έχουν εντατικοποιηθεί οι διαδικασίες για την υλοποίηση των κυβερνητικών εξαγγελιών στο πεδίο του Δημοσίου.
Διογκώνεται κατά 12.000 υπαλλήλους προσεχώς το Δημόσιο, καθώς η...