slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με απόλυση απειλούνται 51 από τους 63 δικηγόρους της ΕΚΧΑ Α.Ε. «Χαλαρός» ο Σταθάκης μπροστά στους δικηγόρους που απολύονται από το Κτηματολόγιο: «Δεν πειράζει βρε παιδιά, θα φύγετε!»


Τι δήλωσε η δικηγόρος του Κτηματολογίου, Ζωή Ρούσσου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6Με απόλυση απειλούνται 51 από τους 63 δικηγόρους της ΕΚΧΑ Α.Ε., που μετατρέπεται σε Εθνικό Κτηματολόγιο ΝΠΔΔ.

Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στη Νάξο – Πέντε Σεισμοί το τελευταίο 24ωρο στις Κυκλάδες

Τετάρτη, Ιανουάριος 10, 2018
 
    
 Σεισμική δόνηση 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανακοινώθηκε στη Νάξο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 19:00.

Ωστόσο σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το τελευταίο 24ωρο έχουν σημειωθεί ακόμα 4 ασθενείς σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες.

«ΙΣΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ» Ποιον συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθ' οδόν για την Πιερία;



Ξεκινώντας για την περιοδεία του στην Πιερία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ένα απρόοπτο, καθώς η ομίχλη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οδήγησε στην ακύρωση όλων των πτήσεων για τη Θεσσαλονίκη και έτσι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναχώρησε οδικώς.

Ωστόσο η στάση για καφέ στην Εθνική επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια τυχαία συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο.

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ "Δεν θα με χρησιμοποιήσει κανείς για να πλήξει τη ΝΔ"

 Κώστας Καραμανλής-Κυριάκος Μητσοτάκης
Να κλείσει τα… στόματα όσων επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλει ο Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο πρώην Πρωθυπουργός εξέφρασε, σε στενό του συνεργάτη, την έκπληξη του όταν είδε σε πρωτοσέλιδο του «Έθνους» ότι βρίσκεται στο επίκεντρο εσωκομματικής σύγκρουσης στη ΝΔ, με αφορμή ένα έγγραφο της Τραπέζης της Ελλάδος για το 2009.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με 427.000 ευρώ, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδοτεί την συντήρηση των σχολικών κτιρίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων - Παρατείνεται κατά ένα έτος το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου

Κατά ένα έτος παρατείνεται η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, βάσει της οποίας η Περιφέρεια χρηματοδοτεί με το συνολικό ποσό
των 427.000 ευρώ, τις εργασίες συντήρησης των

Δήμος Νάξου: Επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και συντονισμός δράσεων για τις απόκριες


Ενίσχυση των αθλητικών σωματείων του Δήμου
Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες το έτος που πέρασε, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων.
Παρά την πενιχρή χρηματοδότηση από το Κράτος και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των Αθλητικών σωματείων και του σκοπού που επιτελούν για τη νεολαία του τόπου μας, ο

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Απανταχού Δανακιωτών Νάξου «Η Ζωοδόχος Πηγή»


Ο Σύλλογος Απανταχού Δανακιωτών Νάξου «Η Ζωοδόχος Πηγή» προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του χωριού στην εκδήλωση κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα του