slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τώρα: Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα


ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ 4,5 στην Σταμάτα Αττικής -Ταρακούνησε την Αθήνα 

Τώρα: Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ Δρ. ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Τον συντοπίτη μας επιστήμονα και αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Μιχάλη Χάλαρη, Διοικητή 7ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών και Συντονιστή Εκπαιδευτικής Διαδικασίας του μεταπτυχιακού Δ.Δ.Π.Μ.Σ  "Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών"  τίμησε για την προσφορά του στην ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων(ΣΕΒ). 
Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14/01/2018, στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και της κοπής της πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου πραγματοποιήθηκε και η βράβευση μελών, φίλων και προσώπων, που προσέφεραν στους Βατραχανθρώπους και στον Ελληνισμό.
Tην τιμητική πλακέτα στον κ. Χάλαρη απένειμε ο α.Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου κ. Χριστοδουλόπουλος Δημήτριος παρουσία των παρακάτω εν ενεργεία ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών:
ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Α/ΓΕΕΘΑ

ΗΠΑ: «Δεν έχει καταλάβει ο Καραμανλής τι θα του συμβεί μετά το βέτο στο Βουκουρέστι για Μακεδονία» - Σοκ από Wikileaks


Τα Wikileaks αποκάλυψαν το τηλεγράφημα του τότε Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρτ προς τις ΗΠΑ, στο οποίο περιέγραφε την κατάσταση. Είναι ο  ίδιος πρεσβευτής που εν συνεχεία έγινε πρόεδρος στην Proton Bank και πρωταγωνίστησε στο

«Κίνδυνος για τους αγρότες, οι συγχωνεύσεις των βιομηχανιών αγροχημικών».«Ο υγιής ανταγωνισμός πλήττεται βάναυσα στο χώρο των πολυεθνικών βιομηχανιών αγροχημικών», ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη

«Κίνδυνος για τους αγρότες, οι συγχωνεύσεις των βιομηχανιών αγροχημικών»

«Ο υγιής ανταγωνισμός πλήττεται βάναυσα στο χώρο των πολυεθνικών βιομηχανιών αγροχημικών», ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτηση του προς την Ευρωπαική Επιτροπή επισημαίνει ότι οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις στο χώρο των πολυεθνικών βιομηχανιών αγροχημικών δημιουργούν ένα ιδιότυπο καθεστώς ολιγοπωλίου που θα πλήξει τις άλλες εταιρείες του κλάδου και πιθανόν θα οδηγήσει στην αύξηση του κόστους παραγωγής των Ευρωπαίων αγροτών.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το μόνο που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση είναι να κρατάει τις καρέκλες της»

Για την υπόθεση Ζουράρι, την σημερινή ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, το θέμα των Σκοπίων, αλλά και τους λόγους που οι πολίτες θα υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 
«Οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, «έχουν γίνει πια σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της Κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά

Με παρουσία Γιάννη Βρούτσης η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ,

Βρούτσης-Ζώρζος - Δαρζέντας 
Στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, σε κλίμα ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης, παρέδωσα στο Δήμαρχο Θήρας κ. Νικόλαο Ζώρζο – παρουσία του πρόεδρου της τοπικής κ. Ματθαίου Δαρζέντα - αναμνηστικό δείγμα χώματος που έφερα από τη Δράμα, υπενθυμίζοντας στο λαό της Σαντορίνης ότι για την κατασκευή του φημισμένου οχυρού Ρούπελ (γραμμή Μεταξά) - κατά μήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων- χρησιμοποιήθηκε χώμα Σαντορίνης!

Παρακολουθήστε την ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση για τα οικογενειακά επιδόματα και την απεργία


Παρακολουθήστε την ομιλία μου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΦΩΤΟ-Για να μην έχετε κενά γι το πως πληρώνονται οι προπαγανδιστές ΣΥΡΙΖΑ


Εσείς ακόμα αναρωτιέστε πώς χρηματοδοτούνται όλα αυτά τα sites που ξεφυτρώνουν και ουρλιάζουν υπερ ΣΥΡΙΖΑ;

Να πχ το thefaq.gr: