slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Δ. Σ.του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Γλώσσα, παιδεία και εθνική ταυτότητα».της Λέκτορος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αικατερίνης Παπαθωμα – Μαστορόπουλου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, σας προσκαλεί,την Δευτέρα 23 Οκτώβριου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου  «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 Αθήνα ) να παρακολουθήσετε την ομιλία της Λέκτορος της Φιλοσοφικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Αθηνών   κ. Αικατερίνης   Παπαθωμα  – Μαστορόπουλου   με θέμα:                                                                                             «Γλώσσα, παιδεία και εθνική ταυτότητα».

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Γ. Χατζημάρκος: Η θεσμοθέτηση του συνεδρίου «Αρχιτεκτονική και Τουρισμός», συμβάλλει στην επιδίωξή μας να ανοίξει ένας μεγάλος δημόσιος διάλογος για το περιβάλλον, φυσικό και δομημένο, στο Νότιο Αιγαίο

Η αλληλεπίδραση αρχιτεκτονικής και τουρισμού, αντικείμενο του 2ου Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και τοπικούς φορείς

ΤΑΚΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ότι στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας, έχει αποφασιστεί η πραγματοποίηση τακτικών ιατρείων από ειδικευμένους ιατρούς του Νοσοκομείου μας στα Περιφερειακά Ιατρεία της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Για το προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση τακτικού Νευρολογικού ιατρείου από τον ΕΒ΄ Νευρολογίας κύριο Γιαννούλη Μανωλά, στα παρακάτω Περιφερειακά Ιατρεία:

Σημαντικές συζητήσεις και επαφές έχει το τελευταίο διήμερο στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με Ευρωπαίους αξιωματούχους.


Σημαντικές συζητήσεις και επαφές έχει το τελευταίο διήμερο στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει στους συνομιλητές του το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα της χώρας.

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου εν όψει της διοργάνωσης του 10ου Συνεδρίου Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων Κυκλάδων στη Νάξο ,καλεί τους