slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκριάτικο ξεφάντωμα την Κυριακή με κορδελάδες στο χορό του πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων

Ο πολιτιστικός σύλλογος Μελάνων Νάξου σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό με τους κορδελάδες που θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012
και ώρα 21:00 στου «Γιώργη» στις Μέλανες. Θα σας διασκεδάσουν στο τραγούδι ο Μανωλης Κονδύλης και ο Γιάννης Βερύκοκκος, στο βιολί ο Αριστείδης Βερύκοκκος και στο λαούτο ο Νίκος Κονδύλης.
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ, χορός ελεύθερος.
Λαχειοφόρος αγορά με super δώρο τηλεόραση SAMSUNG PLASMA 43".
Για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος
(Στέλλα Τουλούπη)

Στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων παραπέμπεται το λιμεναρχείο Νάξου

του Γιάννη Κουτελίδα
Η μηνυτήρια αναφορά και το πλήθος καταγγελιών που έχει καταθέσει το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας οδήγησαν την Εισαγγελία Νάξου στην παραπομπή του τοπικού λιμεναρχείου στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για τους χειρισμούς του στην αντιμετώπιση της καταστροφικής αλιείας στις νότιες Κυκλάδες. Οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου Νάξου θα....

"Όχι" στις συγχωνεύσεις σχολείων από το Δήμο Νάξου

Κατά των συγχωνεύσεων και υποβαθμίσεων των σχολείων τάχθηκε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων πρότεινε την υποβάθμιση 6 σχολείων του Δήμου. Ειδικότερα προτείνονται οι παρακάτω μεταβολές: 

Αποφάσεις για την πορεία τριών Φραγμάτων νησιών της Περιφέρειας

Συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη και τον υφυπουργό Γιάννη Δριβελέγκα είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Ζωίδη, όπου ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις για τρία Φράγματα νησιών της περιοχής μας.
 Συγκεκριμένα, στο Φράγμα Τσικαλαριού στη Νάξο επίκειται η εγκατάσταση του εργολάβου. {Τους ... ειδικούς περιβαλλοντολόγους   της  Περιβαλλοντικής Κίνησης  Νάξου, που πρόσφατα εξέφρασαν  την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο  έργο που έχουν μάθει τα πάντα για τα φράγματα  μέσω διαδικτύου, τους ρωτήσατε κ. περιφερειάρχη  μου }

ΑΣΠΕ : Τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων

Αξιότιμο
Κύριο Γεώργιο Παπακωσταντίνου
Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Αμαλιάδος 17, Τ.Κ. 115 23  Αμπελόκηποι 
  
Κύριε   Υπουργέ. 

1.         Για τ0 εν θέματι αντικείμενο σας γνωρίζουμε τα παρακάτω: 
 α.        Η παρ. 1  του άρθρου 6 του ισχύοντος νόμου 1910/44, ορίζει ότι: «Πρὸς ἀνέγερσιν λαϊκῆς κατοικίας διὰ τοὺς ἀπόρους καὶ ἀστέγους πολυτέκνους παρέχεται ἐκ μέρους τοῦ Κράτους ἢ οἱουδήποτε Νομικοῦ Προσώπου Δημοσίου ἢ Ἰδιωτικοῦ Δικαίου, ἀναλόγως τῆς ἁρμοδιότητος ἑκάστου, πᾶσα σχετικὴ εὐκολία, ἤτοι ἀτέλεια ὑλικῶν, ἀπαλλαγὴ ἐκ φόρων. Αἱ ἄνω εὐκολίαι παρέχονται καὶ εἰς οἰκοδομικοὺς Συνεταιρισμοὺς πολυτέκνων» .

Αποκλεισμός με αναστολή από την Ευρώπη και για τον ΠΑΟ

O ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ 
Όπως και η ΑΕΚ νωρίτερα το πρωί έτσι και ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες αργότερα έμαθε την τιμωρία του από τα Πειθαρχικά όργανα της UEFA.
Η "καμπάνα" έχει να κάνει με αποκλεισμό για ένα χρόνο με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ που μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 100.000 ευρώ όμως οι πράσινοι έχουν το δικαίωμα μέχρι τις 31 Μαρτίου να γυρίσουν το κλίμα υπέρ τους.

''ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ CDS''

«Ουδείς δίνει σημασία στην ενεργοποίηση των CDS [...] Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα αυτό, δεν μας απασχολεί. Δεν ασκεί καμία επιρροή στην ελληνική οικονομία. Η δε ευρωζώνη, η ΕΚΤ, το EFSF...
παραμένουν τελείως αδιάφορα. Γι'αυτό και ενέκριναν την εισδοχή των CACs και μας πιέζουν να τα θεσπίσουμε και να τα ενεργοποιήσουμε», είπε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το PSI και τις ρήτρες συλλογικής δράσης, που αναμένεται να ψηφισθεί αργότερα σήμερα.                                           ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ.ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλοι μπορούμε να σώσουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Εργάζομαι στο Χαμόγελο του Παιδιού περισσότερο από 5 χρόνια και η αλήθεια είναι ότι ο Οργανισμός χαροπαλεύει τα τελευταία δύο χρόνια και ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και τα έσοδα ελάχιστα και εμείς οι εργαζόμενοι βιώνουμε αυτήν την αγωνία και την αβεβαιότητα με τον πιο δραματικό τρόπο. Χιλιάδες παιδιά έχουν ανάγκη τα στοιχειώδη και επιτέλους ας μην τους γυρίζουμε την πλάτη...

Η Νέα Δημοκρατία έχει αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να ζητά, αλλά να επιβάλει;

Παρακολούθησα τη χθεσινή αγόρευση του κ. Βενιζέλου στη Βουλή για την εξεταστική επιτροπή  που θα διερευνήσει  τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009.Καλά, εκεί στη Ν.Δ κάθονται και ακούνε τον πλέον αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών να τους δίνει μαθήματα;Έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δεδηλωμένη στη Βουλή και άμα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την Κυβέρνηση, η χώρα οδηγείται σε εκλογές; Αντιλαμβάνονται ότι ορισμένα πράγματα δεν.....

Ομιλία Βρούτση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για έλλειμμα και χρέος Ομιλία Βρούτση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για έλλειμμα και χρέος

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Συζητούμε την πρόταση 111 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την παραποίηση των στοιχείων για το έλλειμμα και το χρέος του 2009.
Δίνεται, λοιπόν, η ευκαιρία να φωτιστεί η σκοτεινή πλευρά της κρίσιμης εκείνης περιόδου, ειδικά για τους δυο επίμαχους δημοσιονομικούς δείκτες (χρέος, έλλειμμα) του κρατικού προϋπολογισμού που αποτέλεσαν κατά κύριο λόγο και την κύρια αιτία που οδηγήθηκε η χώρα μας στο ΔΝΤ, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η πατρίδα μας δεν .....

Συναντήσεις αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα με αγρότες και παραγωγούς της Σύρου

synanthsh_agrotes_pampakas
Δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέας και την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας, ήταν το αντικείμενο των επαφών που είχε επί τρεις ημέρες στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παμπάκας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Γιάννη Πουλή και τον ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας, Αντώνη Κολιάδη. 
 Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Σύρο, ο κ. Παμπάκας είχε αλλεπάλληλες συνεργασίες με....

ΝΔ: Αρνείται να συμμετάσχει στην εξεταστική παρωδια για το έλλειμμα του 2009

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα μετέχει στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Τασούλας, σημειώνοντας πως η χώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και ότι αυτή την αποστολή πρέπει να την επωμιστεί η νέα Βουλή με νωπή τη λαϊκή εντολή.

«Η ΝΔ πρωτοστατεί σε αυτή την αποστολή μαζί με τον λαό για να κερδίσουμε την πιο κρίσιμη μάχη, την ανάκαμψη της Ελλάδας» αναφέρει ο κ. Τασούλας και μιλάει για «αδιόρθωτο και αμετανόητο ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου», που τούτη την ώρα και σε αυτή τη Βουλή «στήνει μαζί με τον ΛΑΟΣ μια Εξεταστική-παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και να επιδιώξει την παράταση της θητείας της Βουλής».

«Τίποτα από αυτά δεν αφορούν της ανάγκες της χώρας» υπογραμμίζει ο κ. Τασούλας και τονίζει πως «γι' αυτό η ΝΔ δεν μετέχει σε όλα αυτά».

Όλα τα όπλα του αποπροσανατολισμού εν δράση: Κατεπείγουσα έρευνα από το ΣΔΟΕ διέταξε ο Ιωάννης Διώτης, για το βουλευτή του 1 εκ.

[Εννοείται πως όποιος είναι πρέπει να την ακούσει άσχημα, αλλά μην ξεχνάμε τα υπόλοιπα προβλήματα...]
- Στόχος να διαπιστωθεί αν το ποσό που «φυγαδεύτηκε» δικαιολογείται
- Αυξάνονται οι πιέσεις στον ή στην βουλευτή να αποκαλυφθεί
- Έχουν ζητηθεί και τα εμβάσματα προς το εξωτερικό από το υπουργείο Οικονομικών
- Υπάρχουν νομικά κωλύματα για την ανακοίνωση του ονόματος;
- Με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση απειλεί ο Γ. Γιακουμάτος
Διαστάσεις λαμβάνει το θέμα του ή της βουλευτή που εν μέσω κρίσης και απειλής χρεοκοπίας για τη χώρα, αποφάσισε να φυγαδεύσει στο εξωτερικό καταθέσεις ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Πολιτικό και και εσωκομματικo ίδιωγμό καταγγέλλει ο Χ. Κόκκινος

Kokkinos_mpampisΓια προσπάθεια πολιτικής δίωξης κάνει λόγο ο Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή όσα κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα και τον θέλουν να φλερτάρει με την ποινή της αργίας από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου, μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση από το Εφετείο Αιγαίου, για το διαγωνισμό προσλήψεων της Περιφέρειας το 2005.
Ο κ. Κόκκινος πιστεύει ότι δεν πρέπει να τεθεί σε αργία, αφού και μετά την πρωτόδικη απόφαση του Πλημμελειοδικείου, που ήταν επίσης ήταν καταδικαστική, δεν είχε ανοιχθεί τέτοιο ζήτημα.
Επίσης, επιμένει ότι η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει, αφού θα καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο. Ο ίδιος εξακολουθεί να περιμένει τη δημοσίευση της απόφασης, για να προχωρήσει στις.....

Έχει βαρέσει κόκκινο η μαλακ@@ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Από το κύριο άρθρο της "Καθημερινής", σήμερα:

Αν η Ελλάδα ήταν μια κανονική χώρα με ένα κράτος που λειτουργεί, οι άμεσες εκλογές θα ήταν μια αναγκαία και ενδεχομένως σοφή λύση. Δεν είμαστε μια κανονική χώρα αυτήν τη στιγμή και το κράτος μας έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Θαυμάστε επιχειρηματολογία- επαναλαμβάνω, είναι το κύριο άρθρο της "έγκριτης" εφημερίδας!

Η συνέχεια στο http://olympia.gr/

Σε δουλειά να βρισκόμαστε: Συνεχίζεται η αναταραχή για τον βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ

Νέα έκκληση προς τον βουλευτή ή την βουλευτή που έβγαλε 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό να δώσει εξηγήσεις, αλλίως να αποκαλυφθεί το όνομά του από τον πρόεδρο της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής Ευάγγελο Αργύρη, απηύθυνε την Πέμπτη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το PSI, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Να κινητοποιηθεί ο πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε εκ μέρους της ΝΔ ο Πρ.Παυλόπουλος.

Οι βιαστές των ονείρων της νεολαίας ... απευθύνουν τώρα και νουθεσίες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο λαός αντιδρά πια με κάθε ευκαιρία σε όλους αυτούς που τον οδηγούν στην υποδούλωση και στην εξαθλίωση μια και τον ξεγέλασαν προεκλογικά με ψεύτικα συνθήματα και υποσχέσεις αλλά το κυριότερο εδώ και πολύ καιρό του στερούν το δικαίωμα να εκφραστεί μέσω εκλογών.
Αυτό το δικαίωμα του το στέρησαν οι παλαιοί συμμαθητές Παπανδρέου και Σαμαράς οι οποίοι ...

«Κανείς δεν περισσεύει» απ' οποιονδήποτε πολιτικό χώρο» λέει ο Γ.Μιχελάκης

Μία ημέρα μετά την υπό όρους πρόσκληση επιστροφής που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς στους «αντάρτες» της ΝΔ οι οποίοι καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο και διαγράφηκαν, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης προχώρησε σε ευρύτερο άνοιγμα, δηλώνοντας ότι «σ' αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει απ' οποιονδήποτε πολιτικό χώρο».

"Αυτοί που με έβριζαν θέλουν, τώρα, να δώσω λύση"! Καλά ρε Τζίγκερ που ζεις; Έτσι γίνεται στηνΕλλάδα...

Αμετακίνητος στη θέση του να μην ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος των "πρασίνων" σε συνομιλία του με οπαδούς της ομάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday"ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βρέθηκε σε γνωστό πολυκατάστημα στο Ψυχικό και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με δύο φίλους της ομάδας.


«Τι να γίνει, εγώ δεν ασχολούμαι», ήταν τα πρώτα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. «Τόσα χρόνια με έβριζαν και πλήρωνα, τώρα συνεχίζουν να με βρίζουν αλλά τουλάχιστον δεν πληρώνω», συνέχισε, ενώ όταν οι δύο φίλοι του Παναθηναϊκού επεσήμαναν τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους οι πράσινοι ενόψει UEFA, απάντησε: «Εγώ δεν ασχολούμαι. Αυτοί που με έβριζαν και ήθελαν να φύγω είναι οι ίδιοι, που με βρίζουν τώρα και μου ζητάνε να δώσω λύση. Αλλά εγώ πλέον έχω φύγει, όπως ήθελαν».

Την Κυριακή 26/2 το αποκριάτικο πάρτυ του Πανναξιακού ΑΟΝ

 
Ο Πανναξιακός ΑΟΝ(basket -volley) σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο ocean-mojo
Φορέστε την πιο ευφάνταστη αμφίεση και ελάτε να ξεφαντώσουμε και να ζήσουμε ξανά εικόνες, ήχους και συναισθήματα των περασμένων δεκαετιών με μουσικές 80ς και 90ς
Θα βραβευτεί η καλύτερη αποκριάτικη εμφάνιση και θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά πολλά δώρα
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό
Τηλέφωνο για κράτηση 6983375583

Δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Νάξου

 Συνεχίζονται οι αποκριάτικες δραστηριότητες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Νάξου (Κ.Δ.Α.Π.), το οποίο δέχεται κι άλλα παιδιά εκτός των, ήδη, εγγεγραμμένων.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, 5 μ.μ.: Κατασκευή αποκριάτικων στολών

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου,  5 μ.μ.: Πάρτυ μασκέ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου: Συμμετοχή στο Καρναβάλι

  Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες αλλά και να συμμετάσχουν με την ομάδα του Κ.Δ.Α.Π. στο  καρναβάλι, παρακαλούνται να προσέλθουν σήμερα Πέμπτη στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π. (στο ΚΕΓΕ).

    Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ -ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 23  Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα: 14.00 μ.μ.  με το παρακάτω θέμα  ημερήσιας διάταξης:
Λήψη απόφασης επί του θέματος μεταβολές σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της προθεσμίας υποβολής της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και στις περιφερειακές διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ.

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης

 

 

 

Ζωοφιλία και Πολιτισμός


Γράφει η Σοφία Αλιμπέρτη

Είμαι κάτοικος αυτής της Πόλης που λέγεται Αθήνα και κάποτε ήταν πολύ όμορφη και ανθρώπινη. Διαμένω στα Άνω Πατήσια, στην περιοχή Κυπριάδη, στην πάλαι ποτέ Κηπούπολη και γειτονιά των καλλιτεχνών.

"Ναι" στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για ΕΛΣΤΑΤ με τη βοήθεια του Κομανετσι

 Ναι  στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για ΕΛΣΤΑΤΥπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δημοσιονομικό έλλειμμα και το χρέος του 2009 με ψήφους 168 υπέρ, 76 κατά και 12 παρών τάχθηκαν οι βουλευτές στην ολομέλεια τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η συνεδρίαση διήρκεσε έξι ώρες με αρκετά διαστήματα έντασης. Υπέρ της σύστασης τάχθηκε εκτός του ΠΑΣΟΚ, τόσο ο Φώτης Κουβέλης όσο και ο ΛΑΟΣ, "παρών" ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατά της σύστασης τάχθηκε ΝΔ.

Ανάστατοι οι φορείς για τη μεταφορά του Γραφείου ΟΑΕΕ Νάξου στην Τραγαία

Με επιστολή που απέστειλαν προς τη διοίκηση του ΟΑΕΕ, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία", η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, και η Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου, δικαίως διαμαρτύρονται με την  συμπεριφορά της  διοίκηση του ΟΑΕΕ. Και αυτό  διότι ενώ από την 19 Ιανουαρίου 2012  είχαν  αποστείλει  έγγραφο  προς τον   ΟΑΕΕ    περιγράφοντας   όλες τις ενέργειες στις οποίες κατόπιν δικής τους υπόδειξης  είχαν   προβεί   σχετικά με την  στέγαση   των γραφείων του  ΟΑΕΕ  Νάξου. Ακόλουθη  η επιστολή …..  

Άγριος καυγάς Βενιζέλου - Δένδια για την εξεταστική για την ΕΛΣΤΑΤ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009 με γρήγορες διαδικασίες, για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας στα μάτια των πολιτών και των εταίρων της.
Τροπολογία με την οποία θα παρασχεθεί εξουσιοδότηση στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, να υπογράφει ότι η χώρα δεσμεύεται στην τήρηση των στατιστικών στοιχείων με βάση τα πρότυπα της Γιουροστατ και θα διασφαλίζει πλήρως την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, στην οποία μαζί με τον επικεφαλής της Αρχής θα συμμετέχουν σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες, θα καταθέσει την Πέμπτη ο

Ρόμπα έκανε ο Ρέσλερ τον Χρυσοχοϊδη ο οποίος εξελίσσεται σε καραγκιόζη αντάξιο του ΓΑΠ (βίντεο)

Βεντέτα έχει προκληθεί μεταξύ των πολιτικών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και μετά το επεισόδιο του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σόιμπλε τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ του αντικαγκελαρίου κ. Ρέσλερ με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.