slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με fake news δεν γίνεται αντιπολίτευση Κυρ.... Στέφανε…

Γιάννης Σιδέρης
Στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ σε επίπεδο κοινοβουλευτικών ψηφοφοριών και σε αιχμιακά θέματα όπως π.χ. τα εξοπλιστικά, τείνουν να δώσουν την εικόνα μιας σοβαρής αντιπολίτευσης, σε επίπεδο ρητορικής εξακολουθούν το ένδοξο ηχηρό λαϊκίστικο ρεπερτόριο του Αλέξη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διακοπάρει στο Παρίσι πριν μεταβεί για τις γιορτές στις ΗΠΑ. Ουδεμία δηκτικότητα εκ μέρους μας ως προς αυτό. Έχει το κάθε δικαίωμα και την οικονομική δυνατότητα. Όμως εν τη απουσία του εκτίθεται προβαίνοντας σε επικριτικές αναρτήσεις βασιζόμενος σε fake news, που του υποβάλουν οι εδώ «αυθόρμητοι» και «παλαιοσυριζαίοι» συνεργάτες του («παλαιοσυριζαίοι» με τη έννοια της άστοχης, άλογης και λάβρας καταγγελίας επί παντός του επιστητού).

Όπως χθες που με βίντεό του από το Παρίσι υποστήριξε ότι ο υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν διοχέτευσε την είδηση ότι συμφώνησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν… 500 χιλιάδες Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών!

Μ.Κεφαλογιάννης: Θερμές ευχές. Καλά Χριστούγεννα. Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

 



Ευχες απο τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑΛ Νάξου Μιχάλης Κατσάνης



Το ευχαριστώ του Δημήτρη Καπούνη σε αγρότες, κτηνοτρόφους συνεργάτες προσωπικό καταναλωτές και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ


Ευχαριστώ πολυ τους αγρότες τους κτηνοτρόφους τα μελη του Διοικητικού Συμβουλίου τους συνεργάτες μου όλο το προσωπικο της ΕΝΩΣΗΣ τον καταναλωτή και εσάς όλους που με στηρίζετε στην πορεία μου αυτή ολα τα χρόνια!!!

H ξενοδοχειακή αλυσίδα Princess Collection Hotels, αναζητά συνεργάτες για τις ξενοδοχειακές μονάδες Princess Of Naxos , Princess Mare Hotel & Princess Luxury Suites



H ξενοδοχειακή αλυσίδα Princess Collection Hotels, η οποία δραστηριοποιείται στην Νάξο αναζητά συνεργάτες για τις ξενοδοχειακές μονάδες Princess Of Naxos , Princess Mare Hotel & Princess Luxury Suites για την καλοκαιρινή σαιζόν 2024 για να καλύψει τις κάτωθι θέσεις :
Υποδοχή
Καμαριέρα
Κρύα Κουζίνα / σνακ
Μπουφέ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 2285027536/25387
Αποστολή Βιογραφικών: info@princessmare.com.gr

Στιγμές από την χθεσινή χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση για τα τμήματα υποδομών του τμήματος Στίβου του Πανναξιακόυ


Στιγμές από την χθεσινή χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση για τα τμήματα υποδομών του τμήματος Στίβου του Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC
Χριστουγεννιάτικη μαγεία, φωτεινά παιδικά χαμόγελα και παιχνίδι ήταν τα 3 βασικά συστατικά της χθεσινής εκδήλωσής!Συγχαρητήρια στα μέλη της διοίκησης του Πανναξιακου, τους αφανείς ήρωες του σωματείου, για την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησαν και τη χαρά που έδωσαν σε όλα τα μικρά και "μεγάλα" παιδιά!
Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, σε μια υγιή διέξοδο άθλησης, κοινωνικοποίησης και διαπαιδαγώγησης!
Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα του Πανναξιακου μας και το 2024!

Άρωμα γυναίκας στην προεδρία της ΟΝΑΣ. Νέα πρόεδρος η Ευανθία Ζιούλη


Το Νέο της Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), στην πρώτη της συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μετά τις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου.
Στην νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), υπάρχει άρωμα γυναίκας και αποτελείται από νέα πρόσωπα αλλά και νέους ηλικιακά με διάθεση για δουλειά και φρέσκιες ιδέες, που φιλοδοξούν να βοηθήσουν τον τόπο τους για το συλλογικό όφελος όλων.
Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, Πρόεδρος εξελέγη η κ. Ζιούλη Ευανθία , Α’ Αντιπρόεδρος ο κ. Καλαϊτζής Μανώλης, Β’ Αντιπρόεδρος ο κ. Σιδερής Πέτρος, Γενικός Γραμματέας η κ,Θεοφίλου Παρασκευή-Αντωνία, Ειδικός Γραμματέας ο κ. Λεγάκης Ιωάννης, Ταμίας ο κ. Σπανός Γεώργιος  και Έφορος ο κ. Λεβογιάννης Μιχάλης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ευνές από την Ένωση Κυκλαδικού Τύπου – Ε.ΚΥ.Τ.