slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δικαστική νίκη Μπογδάνου επί Πολάκη - Στην «Κιβωτό του Κόσμου» η αποζημίωση του βουλευτή

 
Την συκοφαντική χυδαιολογία του στο facebook πλήρωσε ο βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α Αθήνας ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Επαναλαμβανόμενη φρασεολογία όπως «συμπλεγματικό αμόρφωτο υποκείμενο», «ανάπηρη πνευματική μετριότητα», «παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη», μεταξύ πολλών άλλων, αλλά και επιδοκιμασίες του πρώην υπουργού σε σχόλια όπως «φαλακρή πόρνη του ΣΚΑΪ», οδήγησαν τον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή ΝΔ στο να καταφύγει το 2017 στη Δικαιοσύνη.

Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για τη σμύριδα: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα, ορατός ο κίνδυνος για κλείσιμο των σμυριδωρυχείων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για τη σμύριδα: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα, ορατός ο κίνδυνος για κλείσιμο των σμυριδωρυχείων

Με διαμεσολάβηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/6 συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων των σμυριδεργατών και της ομοσπονδίας των μεταλλωρύχων, του δημάρχου Δ. Λιανού, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Χατζηανδρέου, του προέδρου της Κορώνου και των βουλευτών των Κυκλάδων, (ο Γ. Βρούτσης εκπροσωπήθηκε από συνεργάτιδα του), με το Γενικό Γραμματέα Κ. Αραβώση.
Η πολύωρη συνάντηση ήταν απογοητευτική, διότι κανένα από τα αιτήματα του σωματείου δεν έγινε ουσιαστικά δεκτό. Ούτε η τροποποίηση των 150 στατήρων αδιακρίτως για όλους και ανεξάρτητα από την ποσότητα που παρέδωσε ο κάθε σμυριδεργάτης, που ισοδυναμούν με 75 ένσημα, ούτε βεβαίως το άμεσο άνοιγμα των ορυχείων για το 2020.

Ο κόσμος τίμησε τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

Πολύς ήταν ο κόσμος που συνέρρευσε το πρωί της Κυριακής στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου, σε μια συνάντηση μνήμης -τρεις μήνες μετά το θάνατό του- για εκείνους που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τη φυσική τους παρουσία τη μέρα της κηδείας του και δεν