slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το 4ο Food Experience Graviera Naxos στον Alpha Radio 98.9!

Το Food Experience Graviera Naxos, με... απόλυτη πρωταγωνίστρια την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, είναι και φέτος εδώ!

Μερικές λεπτομέρειες για την φετινή, τέταρτη, διοργάνωση έδωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Γιώργος Σέργης, μιλώντας στον Alpha Radio 98.9!

Ακούστε το απόσπασμα:

«Ντροπή & αίσχος»

Από τον κάτοικο της περιοχής Μώλου Μαρμάρων Πάρου κ. Γιώργο Καστανιά, (https://www.facebook.com/george.georgios.754) μας ήρθε η παρακάτω καταγγελία:
 
«Γεγονός: Οδηγός εκσκαφέα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου καταγγέλλει τον έτερο οδηγό της υπηρεσίας του στην Αστυνομία για το μάζεμα των φυκιών στη παραλία του Μώλου.

Το... καμπανάκι Χαρδαλιά για Νάξο, Καλαμάτα, Ρόδο, Κατερίνη - Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης

 

 Ο επιδημιολογικός χάρτης της Ελλάδας με κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, οι αναφορές Χαρδαλιά σε ΚαλαμάταΡόδοΝάξοΚατερίνη και τι τρέχει με τα εμβόλια σε ΦλώριναΞάνθηΦωκίδαΣέρρεςΔράμα.

Από σήμερα είναι διαθέσιμος στο covid19.gov.gr ο διαδραστικός επιδημιολογικός χάρτης της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19 στη χώρα.

Ο επιδημιολογικός αυτός χάρτης τεσσάρων επιπέδων ετοιμότητας αντιστοιχεί σε 4 χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και ........

Γιώργος Καραγκούνης στο Sports3.gr: Ο τυπάρας, ο εμβληματικός αρχηγός, ο παθιασμένος άνθρωπος καταθέτει για το Euro [vid&pics]

 Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και  το Sports3.gr



Στα πλάνα που παίζουν, τα μαλλιά είναι λίγο μακρύτερα… και μαύρα, κατάμαυρα. Όμως η έκφραση η ίδια και το σουλούπι, το γνωστό-το ίδιο κι απαράλαχτο. Η εικόνα λίγο στο pause, καμιά φορά rewind και ξανά και ξανά απ΄την αρχή. Τι να ‘κανε στο σπίτι άπρακτος… η τηλεόραση χωρίς ποδόσφαιρο, όλα σε χειμερία νάρκη, ακινησία ελέω πανδημίας. Επιστρατεύτηκε το λυχνάρι του Αλαντίν, η κλεισμένη οθόνη ζωντάνεψε και ξεπήδησαν από μέσα ανείπωτες και ειπωμένες στιγμές έπους και θριάμβων. Γιατί ο Γιώργος Καραγκούνης, χορτάτος αλλά και αχόρταγος, κάθισε ξανά στην περίοδο του lockdown στον καναπέ μπροστά στο εκράν και πάτησε το play.