slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία του Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή για το ΦΠΑ των νησιών - "Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τη συνολική επαναφορά στους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά"





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τη συνολική επαναφορά στους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά



Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή για το ΦΠΑ των νησιών



Πολύ σημαντικό, αλλά άτολμο σε ορισμένα ζητήματα, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τα αδήλωτα εισοδήματα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

"Δεύτερη φορά Αριστερά", πρώτη φορά κομμένος και ο καφές…



Είμαι 24, δουλεύω σε ένα καφέ στη Ν. Ιωνία, αλλά με θεωρώ άνεργη….το ζόρι και η εξαιρετική μου πανεπιστημιακή επίδοση μεταφράστηκαν σε μία μόνιμη προσπάθεια να βρω δουλειά, με το πτυχίο μου, τα Αγγλικά μου, τα Γαλλικά μου και ένα εξάμηνο πρακτικής στο Βερολίνο.
Μπορεί τελικά με το πτυχίο να μην τυλίγω σουβλάκια, όπως παλιά αστεϊζόταν ο λαός, αλλά καθαρίζω τραπέζια στο καφέ της γειτονιάς, εδώ και ένα χρόνο περίπου.  
Και ναι, δεν είναι αυτό για το οποίο με σπούδασε η μανούλα μου, αλλά είναι μια δουλειά, το

Στις φυλακές της Κω παραδόθηκαν τα είδη καθαρισμού για την κάλυψη αναγκών. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΡ. ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έγινε η αποστολή των ειδών καθαρισμού στις φυλακές της Κω που κατάφερε να συγκεντρώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά από σχετικές επαφές της Χαρούλας Γιασιράνη, Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με τοπικούς επιχειρηματίες της Ρόδου.

Η κα Γιασιράνη είχε επισκεφθεί αυτοπροσώπως το Σωφρονιστικό Κατάστημα της Κω πριν από περίπου έναν μήνα και διαπίστωσε την επείγουσα ανάγκη που υπήρχε, μεταξύ άλλων, για καθαριστικά. Κατόπιν επικοινώνησε με την εταιρεία Globe Williams Hospitality, η

Ψηφίσματα Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για τους Χρήστο Σπυριδονόπουλο και Αντώνη Σεϊντάνη

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια δύο μελών του, του Χρήστου Σπυριδονόπουλου και του Αντωνίου Σεϊντάνη, εξέφρασε με σχετικά ψηφίσματα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου, θα παραστούν σε κάθε εξόδιο ακολουθία, ενώ στη μνήμη τους θα κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα Στήριξης του Κέντρου Υγείας Νάξου. Αναλυτικά: