slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δελτίο Τύπου - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΟΥ - 1η Οκτωβρίου, 7μμ, στο Επιμελητήριο Κυκλάδων


Σύρος, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου μπροστά στο 2ο Συνέδριο του κόμματος, διοργανώνει εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Η Αριστερά στον 21ου αιώνα – Διακυβέρνηση σε συνθήκες κρίσης»,

Δελτίο Τύπου του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού για τη Βιωσιμότητα των Μικρών Νησιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στα πλαίσια της 16ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νησιών, που έλαβε χώρα στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή στις Βρυξέλλες στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, ο Νίκος Μανιός συμμετείχε και έκανε σχετικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα τόνισε πως η νησιωτική πολιτική αφορά 19 Κράτη Μέλη στην Ε.Ε τα οποία έχουν την ευθύνη να εντάσσουν πιλοτικές εφαρμογές σε πολύ μικρά νησιά όχι μόνο με βάση το

Ησυχία! Το καθεστώς δέρνει

Το αριστερό ξύλο είναι το καλύτερο. Χωρίς ενοχές, χωρίς αναστολές. Είναι εκεί που το γκλομπ του ΜΑΤατζή σου ανοίγει το κεφάλι και καταλαβαίνεις τι σημαίνει «Τσίπρας – Παππάς».

Δεν είναι άσχημα, γιατί στη συνέχεια νοσηλεύεσαι σε αριστερό νοσοκομείο και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αριστερό άνετο ράντζο και έλλειψη αριστερής γάζας που θα … θα σου σταματούσε την αιμορραγία.

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖαίος

Μετά από δυο χρόνια ανεξήγητης καθυστέρησης το Τμήμα Κτηνιατρικής Νάξου έπραξε το αυτονόητο

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Νάξου θα ήθελε να σας ενημερώσει όσον αφορά την καταχώρηση των κτηνοτρόφων, για τη νόμιμη πώληση των τυροκομικών προϊόντων τους, ότι παρά την κατ’ επανάληψη ενημέρωσή τους τόσο κατ ιδίαν, όσο και μέσω της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου με το 10984/30-12-15 δικό μας έγγραφο, και παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Τμήματος Κτηνιατρικής Νάξου (λόγω ελλείψεως προσωπικού) για την άμεση βοήθεια των ενδιαφερόμενων με αιμοληψίες στις εκτροφές τους, δεν έχουν προχωρήσει οι περισσότεροι στα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας που απαιτείται.
Ως εκ τούτου παρακαλείστε να συνδράμετε στην προσπάθεια που γίνεται για την ολοκλήρωση των διαδικασιών καταχώρησης τους.Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την καταχώρηση των παραγωγών περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω :

« Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας »

Από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου ανακοινώνεται η έναρξη του 4ου δολωματικού ψεκασμού των ελαιοδέντρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς από την 29 Σεπτεμβρίου 2016, οι οποίοι θα διαρκέσουν 8 ημέρες και ολοκληρώνονται στις 6 Οκτωβρίου 2016, στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες Φιλωτίου, Χαλκείου, Δαμαριώνα, Σαγκρίου, Ποταμιάς και Μελάνων...

Το ευχαριστώ του Προέδρου και των μελων της Δ.Κ.Φιλωτίου Νάξου προς τη Διοίκηση της Τράπεζα Πειραιώς

Προς τον κύριο
Γεώργιο Πουλόπουλο
Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο
Τράπεζας Πειραιώς
Κοιν.: Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
Έπαρχο Νάξου
Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Βουλευτές Ν. Κυκλάδων
MME Νομού Κυκλάδων

Αγαπητέ κ. Πουλόπουλε,

Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

                                                      Για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

   Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του τουρισμού για το νησί μας αλλά και για τη Χώρα μας γενικότερα. Είναι από τις  ελάχιστες πηγές εσόδων που μας έχουν απομείνει.  Πρέπει να διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού, τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της πατρίδας μας αλλά και την ποιότητα στις παροχές μας.

Την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ στηρίζουν οι νεολαίοι


Της Άντζελας Πεΐτση
Σε μόλις επτά ημέρες λειτουργίας, η πλατφόρμα επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ «members.onned.gr» έχει «πάρει φωτιά» αφού το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο, από τους νέες και της νέες τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό. Περίπου 1.000 νέοι και νέες, έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για σύνεδροι και την ίδια στιγμή, ξεπερνούν ήδη τις 21.000 οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί για το σύνολο των υποψηφίων συνέδρων.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Προσθήκη λεζάντας
                                ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα παρουσιάσει στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, την Παρασκευή 30  Σεπτεμβρίου 2016 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 20.30 το δρώμενο με τη μορφή αναλογίου ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΕΙΟ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΣ Έπαρχο Θήρας κα. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ και SEA JETS A.N.E.
ΣΥΡΟΣ:3/8/2016
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. νομού Κυκλάδων
Θέμα: Ευχαριστήριο για Έπαρχο Π.Ε. Θήρας κα. Λειβαδάρου Θεώνη και Ναυτιλιακή εταιρία SEA JETS.
Το Δ.Σ. του "Α.Ο.ΣΥΡΟΥ" θεωρεί υποχρέωση του , όπως ευχαριστήσει θερμά την Έπαρχο Π.Ε. Θήρας κα.Θεώνη Λειβαδάρου , για την καθοριστικότατη διαμεσολάβησή της προς την ναυτιλιακή εταιρία SEA JETS του κου. Ηλιόπουλου την Δωρεάν έκδοση των εισιτηρίων μας με το ΕΓ/ΟΓ AQUA SPIRIT το Σάββατο 1/10/2016 , από Σύρο για Θήρα για τον αγώνα μας με την ομάδα της "ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ"