slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Νικολάου πολιούχου Σύρου.

O Mητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος B΄αναγγέλει προς τον λαό της Σύρου ότι, την 5η και 6η Δεκεμβρίου ε.ε., θα εορτασθεί η μνήμη του Aγίου Nικολάου στον ομώνυμο μεγαλοπρεπή και ιστορικό Ναό του, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:


Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου:
Ώρα 6,30 μ.μ.
Θα τελεσθεί ο Mέγας Eόρτιος Αρχιερατικός Eσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β’, τους ύμνους του οποίου θα αποδώσει
ο Bυζαντινός Xορός των ψαλτών της Σύρου, και μετά ταύτα θα ψαλεί Παράκληση υπέρ των Ναυτιλλομένων.
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, 30/11/11 ΩΡΑ 18:ΟΟ ΣΤΟ Ι.ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ

Ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ συμφωνεί απολύτως με όσα προτείνει στο κάλεσμά του ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου (το οποίο και σας παραθέτουμε στη συνέχεια) και καλεί όλους τους δημότες-πολίτες, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Δήμου μας, να συμμετέχουν στη Λαϊκή Συνέλευση, που διοργανώνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αύριο Τετάρτη, 30 Νοέμβρη στις 18.00 στην αίθουσα «Ι.Καμπανέλλης» με θέμα:
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΞΟΥ ΑΡΣΟΣ
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ............_

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο Δακ Νάξου την Κυριακή και με υποδειγματικό τρόπο υποστήριξαν την ομάδα μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την προβολή και την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.
Την τετάρτη 30/11 και ώρα 14:30 η ομάδα μας υποδέχεται στο Δακ Νάξου τον Ελπιδοφόρο και καλεί για άλλη μια φορά το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρόν.
Εισιτήρια θα μοιραστούν δωρεάν στους μαθητές των σχολείων.
Απ το γραφείο τύπου

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οργανώνει ανοιχτή συζήτηση για το "χαράτσι".

O Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί σε ανοιχτή συζήτηση όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους ενδιαφερόμενους δημότες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Τετάρτη 30/11/2011, στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Ι. Καμπανέλλης», με θέμα την επιβολή και είσπραξη, μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, ώστε να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους οι....

Αυτοκτονία για την Ελλάδα το Αγγλικό Δίκαιο

Γράφει ο Μανώλης Αυγερινός

Πριν από κάμποσες μέρες είχα ακούσει το Ν. Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή να αναφέρεται στο ότι το 2009 δεν υπήρχαν όλες εκείνες οι υπογραφές που να αποδεικνύουν το ποσόν του χρέους της χώρας μας.

Το σχόλιο αυτό σε συνδυασμό με τις έξωθεν πιέσεις για υπογραφές αλλά και την επίσης έξωθεν πρεμούρα για να μη γίνουν εκλογές, με ώθησαν στο να «ψάξω» λίγο το θέμα....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ
http://www.xrimanews.gr/oikonomia/20708-bomba-yfypoyrgoy-oikonomikwn-gia-to-dikaio-twn-omologwn-toy-psi#.TtNyloiLHpo.facebook

http://www.xrimanews.gr/oikonomia/18693-ayto-isws-einai-to-megalytero-mystiko-ths-ellhnikhs-krishs

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ.....




Την τετάρτη 30/11 και ώρα 14:30 η ομάδα μας υποδέχεται στο Δακ Νάξου τον Ελπιδοφόρο και καλεί για άλλη μια φορά το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρόν.
Εισιτήρια θα μοιραστούν δωρεάν στους μαθητές των σχολείων.

ΣΟΚ!!! Απαγόρευσαν στον Άδωνι να φτιάχνει Νόμους!!! Και πως θα σώσει την Ελλάδα ρε μαλάκ@@;

Δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης (25/11) οι αρμοδιότητες του νέου υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σπυρίδωνα -Αδωνι Γεωργιάδη.

Στον κ.Γεωργιάδη ανατίθεται η εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας, η Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος "Αλιείας".
Ο υφυπουργός έχει κοινοβουλευτικές αρμοδιότητες, εξαιρείται ωστόσο από...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την 1η Δεκεμβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ

demenaploia Από τον  Niko Marouli 
logo

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή συνεδρίασή της απεφάσισε την συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 με απεργία στο λιμάνι του Πειραιά των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με έναρξη την 00.01 και λήξη την 24.00.

Βίντεο: Βατοπαίδι όλη η Ιστορία

Δείτε τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του ΣΚΑΪ για το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου που στήθηκε προκειμένου να πέσει ο Καραμανλής αφού προηγουμένως ατύχησαν με φωτιές το καλοκαίρι του 2007 και τα επεισόδια το Δεκέμβρη του 2008:

Ολόκληρες οι επιστολές ΓΑΠ στην τρόικα... την ιστορία της ζωής του λέει πάλι ο κερατάς

Eπιστολές προς τους Eυρωπαίους εταίρους και τους θεσμικούς εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με θέμα την κρισιμότητα της κατάστασης στην Ένωση και την αναγκαιότητα ανάληψης αποφασιστικών πρωτοβουλιών.

''Σούπερ ρεπορτάζ'' Πανναξιακός-Αιγάλεω...

PANNAXIAKOS-AIGALEO_4Του το έκλεψαν....

Την ήττα με 0-1 από το Αιγάλεω γνώρισε σήμερα ο Πανναξιακός στην «παρθενική» του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του.
Οι παίχτες του Δημήτρη Σκούνα με την στήριξη εφτακοσίων (700) περίπου φιλάθλων πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να περιορίσουν το ''φαβορί'' του ομίλου Αιγάλεω σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής κυριαρχίας των ''Μπλε'' της Νάξου, είναι ότι το Αιγάλεω δεν κατάφερε να τελειώσει καμία φάση με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Θέμελη και προσπαθούσε να απειλήσει  μόνο με κάποιες στημένες φάσεις, οι οποίες σταματούσαν όλες στην άμυνα από «μπετόν» του Πανναξιακού.

Προφητικό μέχρι παρεξήγησης…

Αυτά που βιώνουμε σήμερα είχε “προβλέψει” ο Παυλόπουλος στο βιβλίο του. Είναι εκνευριστικά προφητικό. Διαβάστε (με το συμπάθειο κυρ Λιβάνη, διαφήμιση σου κάνουμε στο κάτω – κάτω).
Η ΔΙΔΑΧΗ ΔΥΟ ΜΥΘΩΝ
  1. I.     Το πρόβλημα.
Ο εφιάλτης του κινδύνου κατάρρευσης του σύγχρονου δυτικού προτύπου οικονομικής οργάνωσης πλανάται όχι μόνο πάνω από τις πατρογονικές εστίες του αλλά, στην κυριολεξία, πάνω από την υφήλιο.  Οι διαστάσεις του ορατού πια κινδύνου μιας τέτοιας κατάρρευσης είναι, δίχως αμφιβολία, σχεδόν οικουμενικές.
Οι προσεισμικές δονήσεις του τωρινού οικονομικού Εγκέλαδου ξεκίνησαν, τυπικά τουλάχιστον, το 2008 από τις ΗΠΑ, με την .....

Σαμαρά, σου ζητήσαμε να κανεις την Ν.Δ. εθνικό κίνημα κι εσύ την έκανες τσιφλίκι των διαπλεκομένων

Πρίν λίγο ενημερώθηκα για την επισημοποίηση της πρόσληψης του γιου του αρχι-διαπλεκόμενου Ψυχάρη, ως συμβούλου του προέδρου της Ν.Δ. Δέν διέθετα πρόσβαση στο διαδικτύο χθές, και διαβάζοντας σημερα τις σχετικές ειδήσεις, ΕΤΡΙΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

Η συνέχεια στο rizospastikhdexia.blogspot.com


Γεν. Προξενείο της Ελλάδας στην Τάμπα, Φλώριδα:
= Επί 4 χρόνια δεν διοργάνωσε εκδήλωση για καμία εθνική επέτειο 
=''Διπλωματία'' (με την ''βοήθεια'') ρουφιάνων, με στόχο την διάσπαση της Ομογένειας
='Εγγραφα του γεν. Προξενείου, μοιράζονται, ως ''φέϊγβολάν'', σε Ομογενείς!

Μπάχαλο με την εφεδρεία - Συναγερμός στο υπ. Εσωτερικών! Ρέππας προς υπουργούς: "Ασχοληθείτε προσωπικά με το θέμα!"


- Πολλοί υπάλληλοι δεν έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί
- Ανέτοιμα για την σημερινή πρεμιέρα της εφεδρείας πολλά υπουργεία
- Μόνο 48 ώρες έχουν 40 οργανισμοί για να στείλουν λίστες αλλιώς θα μπει λουκέτο!

'Ενα e-mail έφυγε το πρωί από το γραφείο του Δ.Ρέππα με παραλήπτες όλους τους συναδέλφους του υπουργούς. Τους επισημαίνει τα αυτονόητα: ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για το πρώτο κύμα της εφεδρείας και ότι πρέπει να δείξουν προσωπικό ενδιαφέρον...