slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τριήμερο εκδηλώσεων στην Κόρωνο

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνου σας καλεί στην Κόρωνο το τριήμερο 8 , 9 και 10 Αυγούστου .
  1. Την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα , στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μέρα παραδοσιακών παιχνιδιών  . Υπεύθυνος

Σαντορίνη: 4χρονο κορίτσι εγκλωβίστηκε σε σιφόνι πισίνας (φωτο)


Ασυνήθιστο αλλά πολύ επικίνδυνο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στην Σαντορίνη.
Συγκεκριμένα, ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 ετών εγκλοβίστηκε σε σιφόνι αναρρόφησης πισίνας ξενοδοχείου στην περιοχή Περισσά Ν Θήρας στις 4/8/2014 και περί ώρα 19:20 .

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας κινητοποιήθηκε άμεσα με δύο οχήματα και έξι Πυροσβέστες, μετέβησαν στον τόπο του

Ακυρώθηκε η εκλογή της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου!

Την ακύρωση της εκλογής της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε η Χριστάνα Καλογήρου σε γραπτή δήλωσή της.
Όπως φαίνεται η προσφυγή που έκαναν πριν λίγο καιρό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής καθώς και στελέχη του κόμματος κατά της εκλογής της, έγινε η αιτία πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα η Χριστιάνα Καλογήρου να βρεθεί εκτός Περιφέρειας.

Καλοκαίρι στ'Απεράθου 2014


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σας καλεί να συμμετάσχετε σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας 
και σας εύχεται καλό καλοκαίρι!

9 Αυγούστου 2014, Σάββατο 
• Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του Μιχάλη Βαρδάνη.
Ομιλητές: Νίκος Λεβογιάννης, Νικόλας Γρατσίας και Δημήτρης Νανούρης.
7:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Απεράθου.

10 Αυγούστου 2014, Κυριακή
• Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό σχολείο Απειράνθου απο 17:00 ως 21:00. Σε συνεργασία με τον Απεραθίτικο σύλλογο Νάξου.

Φαγοπότι 28 εκ στα ΕΛΤΑ: «Επιχορηγήσεις» εκατομμυρίων σε συνδικαλιστές


Διαπιστώθηκαν μεγάλες παρατυπίες στις επιχορηγήσεις και ενισχύσεις της Ομοσπονδίας - Οικονομικές ατασθαλίες στις εκροές χρηματικών ποσών για έξοδα κίνησης, ταξίδια και αποζημιώσεις...Καταλαβαίνετε γιατί όλοι αυτοί τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να μείνουν ΔΕΗ, ΕΛΤΑ κ.λπ στο κράτος;

Αρνήθηκε πρόταση της «Γιούβε» για Μανωλά

Διαβάστε ακόμα:

Εισηγήσεις του Παναγιώτη Ρήγα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

Την απόσυρση των διατάξεων για το «πόθεν έσχες» από το πολυνομοσχέδιο, ώστε να συζητηθούν με την έναρξη της Ολομέλειας τον Οκτώβριο και να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση αν οι συγκεκριμένες διατάξεις αποτελούν προαπαιτούμενο για την δόση των 1,2 δισ. Ευρώ, ζήτησε ο Παναγιώτης Ρήγας κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Δείτε στιγμές από τις εισηγήσεις του Παναγιώτη Ρήγα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στο

ΕΝΦΙΑ: Δεν ξέρει τι να πρωτοδιορθώσει το ΥΠΟΙΚ

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μετά το φιάσκο του νέου Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από τα λάθη και τις αδικίες που έχουν γίνει στον υπολογισμό του φόρου, έχουν αναγκάσει την κυβέρνηση να αναζητά γρήγορες, αλλά και “φτηνές” λύσεις ώστε να περιορίσει τις αντιδράσεις.

Κλοπες σε ναούς της Νάξου

Μετά από καταγγελίες που πραγματοποιήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Φιλωτιου Νάξου οι οποίες αφορούσαν δύο περιπτώσεις κλοπής αφιερωμάτων ταμάτων και χτημάτων από ιερούς Ναούς ορεινών χωριών της Νάξου οι οποίες διαπράχτηκαν τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής 3 και της Δευτέρας 4 Ιουλίου αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Νάξου προχώρησαν σε

Οι εργαζόμενοι ζητούν να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο κατά της λίστας αξιολόγησης

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΊ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. 
Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 5 Αυγούστου ο Σύλλογος Διοικητικού και Εργατοτεχνικού Προσωπικού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ζητά την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την έκδοση απόφασης εναντίωσης στην εφαρμογή του Ν. 4250/2014 και προστασίας των υπαλλήλων & προϊσταμένων των Δ/νσεων από κάθε ενδεχόμενη πειθαρχική ποινή λόγω της αποχής τους από τη διαδικασία αξιολόγησης. Αναλυτικά το αίτημα του Συλλόγου Διοικητικού και Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων , αναφέρει:

Για να τελειώνουμε και με τους μ@λ@κες και με τους ηλίθιους και από εδώ και από κει



Στη Ρώμη ο Μανωλάς!

Με το ένα... πόδι εκτός Ολυμπιακού ο Κώστας Μανωλάς! Πλήθος ιταλικών ιστοσελίδων αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρίσκεται στη Ρώμη για να υπάρξει η τελική διαπραγμάτευση με την Γιουβέντους.
Στην τελική ευθεία η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό.
Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής άσος εθεάθη  στο αεροδρόμιο της...

Προβολή βωβού κινηματογράφου από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ



Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 5/8



ΤΟ αδιαχώρητο στην κεντρική προβλήτα επάνω από νωρίς το πρωί ίσαμε αργά την νύχτα!
Μπαινοβγαίνουν σαν… ταξί τα πλοία στο λιμάνι μας. Πλοία παλαιάς κοπής αλλά και καινούργιας – ταχύπλοα!
Δείχνει η φετινή καλοκαιρινή περίοδος να ξεπερνά και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις και να σπάει όλα τα ρεκόρ των τελευταίων τουλάχιστον δέκα χρόνων!
Τρίβουν τα χέρια τους όλοι όσοι δραστηριοποιούνται τουριστικά στο νησί μας. Μπορεί να ξέρουν και να το ομολογούν κιόλας ότι ο κόσμος δεν ξοδεύει όπως παλιά, όμως δεν παραλείπουν να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τα… ρεκόρ που κάνουν οι αφίξεις, καθημερινά.
«Γιάννη», παρατήρησε συντοπίτης μας επιχειρηματίας, «και ο Ιούνιος αλλά και ο Ιούλιος, φέτος, ήταν πολύ πιο καλοί από το αντίστοιχο περυσινό δίμηνο. Και ο Αύγουστος θα κάνει ρεκόρ, άσχετα που τώρα στο ξεκίνημά του, που οι αδειούχοι του Ιουλίου φεύγουν και........