slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκδήλωση για τα Δίκτυα Περιήγησης της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων


Στοχεύοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μελετά σειρά παρεμβάσεων, προκειμένου να αναδείξει τα Δίκτυα Περιήγησης των πέντε νησιών του.
Με γνώμονα την αύξηση της ελκυστικότητας και της ασφάλειας των Δικτύων Περιήγησης εξετάζονται παρεμβάσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να επιτύχουμε τη διεθνή αναγνωρισιμότητα ως τουριστικός προορισμός αυθεντικής εμπειρίας.

« Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας »



Από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου ανακοινώνεται  η έναρξη του 4ου  και τελευταίου δολωματικού ψεκασμού των ελαιοδέντρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς από την 12 Οκτωβρίου 2019, ο οποίος θα διαρκέσει 6 ημέρες και ολοκληρώνεται στις 17 Οκτωβρίου 2019, στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες  Χαλκείου και Μονής   .

Η Φρεγάτα ΕΛΛΗ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, τιμώντας τις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Νάξου θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Νάξου

Στο λιμάνι της Νάξου θα καταπλεύσει απόψε το βράδυ η Φρεγάτα ΕΛΛΗ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, τιμώντας με την παρουσία της τις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την Απελευθέρωση της Νάξου.
Ο Κυβερνήτης του πλοίου, συνοδευόμενος από 20μελή αντιπροσωπεία, θα συμμετέχει στην κατάθεση στεφάνων, αύριο στο μνημείο Ηρώων.
Καιρού επιτρέποντος, το πλοίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό, αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 17:30.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 75η Επέτειο από την Απελευθέρωση της Νάξου

Κωνσταντοπούλου : Εντολείς του Παπαγγελόπουλου οι Παυλόπουλος και Τσίπρας


Σε βαρύτατες καταγγελίες σχετικά με την υπόθεση Νovartis και την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε προανακριτική επιτροπή προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

in.gr
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1» για την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για το ποιος ήταν ο ρόλος του, καθώς και για την

Ραγδαίες εξελίξεις στη Συρία: Ο Ερντογάν βομβάρδισε κατά λάθος Αμερικανούς


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Συρία. Την ώρα που οι ΗΠΑ βρίσκονται στο τελικό στάδιο για την επιβολή κυρώσεων προς τον Ερντογάν και ενώ ο Τραμπ έχει διαμηνύσει σε κάθε τόνο πως θα διαλύσει την Τουρκία αν συμβεί οτιδήποτε στους αμερικανικούς στόχους, οι τουρκικές δυνάμεις κάνουν το πρώτο τους στρατηγικό λάθος στην περιοχή
in.gr
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Συρία, καθώς μια γκάφα ολκής της Τουρκίας φέρεται να αλλάζει τα δεδομένα στην περιοχή.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για διακυβέρνηση αλλά ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά (Βίντεο)

Στην παραδοχή ότι o ΣΥΡΙΖΑ έριξε την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε ο Νίκος Βούτσης, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του ήταν πολύ μακριά από το να είναι έτοιμο για διακυβέρνηση.
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά με τίτλο «Εντός παρενθέσεως;», ο Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση, στη διακυβέρνηση της χώρας σημειώνοντας πως η αποτίμηση της ήττας του κόμματος... πρέπει να γίνει «συντεταγμένα και τολμηρά».